چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۴/۰۹

طرز تهیه سیاه پلو نذری (قوام پلو) به روش گیلانی

طرز تهیه سیاه پلو نذری (قوام پلو) به روش گیلانی
سیاه پلو، قوام پلو یا به زبان گیلانی پله سر قوام یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی گیلانی است که در ماه محرم و رمضان به عنوان غذای نذری نیز سرو می‌شود. برای درست کردن این غذا از شیره‌ای مخصوص استفاده می‌شود. این غذا معمولا در کنار مرغ ریش ریش، قیسی و کشمش سرو می‌شود و طعم شیرین و خوشمزه‌ای دارد.