چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024


بهره‌گیری از امکان بالقوه آبزی‌پروری
۱۳۹۸/۰۶/۰۶ / /

بهره‌گیری از امکان بالقوه آبزی‌پروری

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در تازه‌ترین گزارش سالانه خود درباره «وضعیت جهانی منابع ژنتیک آبزی» از تاثیرات مثبت کاربرد فناوری‌ها و تکنیک‌های بهبود ژنتیک در آبزی‌پروری و افزایش تولید محصولات غذایی آبزی و ماهیان خبر داد. طبق این گزارش کاربرد گسترده، مناسب و بلند مدت فناوری‌ها و تکنیک‌های بهبود ژنتیک در آبزی‌پروری و به‌طور خاص به‌گزینی آبزیان، ‌بدون افزایش قابل‌توجه نهاده‌های مورد نیاز برای پرورش ماهیان به رشد تولید محصولات غذایی دریایی و تامین تقاضای فزاینده برای ماهیان و محصولات غذایی آبزی منجر می‌شود.