تعمیرات گاوصندوق-خدمات گاوصندوق …آموزش خیاطیگروه ساختمانی آروین سازهنمایندگی رسمی و عامل فروش محصولات …

طرز تهیه سالاد مرغ کبابی با سس مخصوص آووکادو
فرارو- سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در دنیا هستند اگر به رستوران‌های بزرگ سری بزنید خواهید دید در منوی آن‌ها سالاد‌های بسیاری وجود دارد که حتی گاهی اوقات از غذای اصلی گران‌تر و متنوع‌تر هستند. سالاد‌ها اغلب به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار گیرند. سالاد‌ها اغلب از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و ... تشکیل می‌شوند و معمولا به صورت سرد سرو می‌گردند البته ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و ... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر می‌شود و می‌توان به عنوان غذای اصلی نیز آن‌ها را میل کرد. امروز آموزش سالاد مرغ کبابی با سس آواکادو را در نظر گرفته ایم این سالاد بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن هم خیلی ساده است بنابراین می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید. لازم به ذکر است که آووکادو کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد بنابراین این سالاد به افرادی که وزن زیادی دارند توصیه می‌شود. اگر آووکادو در دسترس نداشتید می توانید این سالاد را با هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید. مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد مرغ کبابی برای ۴ نفر فیله مرغ پخته شده ۳ عددزعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوریپیاز متوسط برای مزه دار کردن مرغ ۱ عددپیاز قرمز خلالی خرد شده ۱/۲ پیمانهکاهو خرد شده ۴ پیمانهگوجه گیلاسی ۱ پیمانهبلال ۱ عددریحان تازه ۱/۲ پیمانهسیر رنده شده ۲ عددنمک به میزان لازمفلفل قرمز به میزان لازمفلفل سیاه به میزان لازمروغن مایع به میزان لازم   مواد اولیه لازم برای تهیه سس آووکادو آووکادو کوچک ۱ عددسیر له شده ۱ حبهروغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوریآبلیمو ۳ قاشق سوپ خوریسس مایونز ۱/۲ پیمانهسرکه ۱/۴ پیمانهنمک به میزان لازمفلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه سالاد مرغ کبابی ۱- سینه مرغ را با ۲ عدد سیر رنده شده + نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز + پیاز خلال شده + زعفران دم کرده +روغن مایع مزه دار کنید این مواد را در ظرف در بسته بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس مقداری روغن در تابه بریزید و فیله‌ها را سرخ کنید.   برای مزه دار کردن مرغ همیشه همه مواد به جز روغن را با هم مخلوط کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از یخچال خارج کنید روغن را اضافه کنید دوباره استراحت دهید اگر روغن را از ابتدا اضافه کنید باعث می‌شود مزه‌ها کاملا به خرد مرغ نرود. ۲- بلال را روی حرارت کباب کنید، سپس دانه‌های آن را جدا کرده و داخل ظرف مورد نظر بریزید. گوجه فرنگی‌های گیلاسی را هم بعد از شست و شو از وسط نصف کنید، و داخل ظرف بریزید. در مرحله بعد کاهوی خرد شده + پیاز خرد شده + ریحان تازه را به مواد اضافه کنید مقداری نمک و فلفل هم روی آن بریزید. در نهایت فیله های مرغ را هم برش دهید و روی بقیه مواد قرار دهید. ۳- برای تهیه سس ابتدا آووکادو را پوست بگیرید و تخم وسط آن را در بیاورید. لیمو را هم آب بگیرید و روی آووکادو بریزید حالا آووکادو را به همراه روغن زیتون، سس مایونز، سیر و مقداری نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا خرد و یکدست شود در نهایت سرکه را هم داخل مخلوط کن بریزید و مجددا مخلوط کنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گردو طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده و خوشمزه