جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


شهید رئیسی هیچ‌گاه حاشیه را به متن ترجیح نداد و بر حل مسائل مردم تمرکز داشت
۴ روز قبل / خبرگزاری ایسنا / سیاسی

شهید رئیسی هیچ‌گاه حاشیه را به متن ترجیح نداد و بر حل مسائل مردم تمرکز داشت

سرپرست ریاست جمهوری گفت: یکی از کارهای بسیار مهم در دولت مردمی تمرکز روی وزارت نفت آن هم با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی بود. از شخص وزیر نفت تا بقیه دست‌اندرکاران صنعت نفت کشور با اعتماد به نفس، دلسوزی، توکل، توسل و بهره‌گیری از متخصصین داخلی بسیج شدند تا کارهای بزرگی را در این صنعت رقم بزنند.

مخبر در آیین افتتاح ۱۷ طرح بزرگ صنعت نفت: شهید رئیسی هیچ‌گاه حاشیه را به متن ترجیح نداد و بر حل مسائل مردم تمرکز داشت

سرپرست ریاست جمهوری گفت: یکی از کارهای بسیار مهم در دولت مردمی تمرکز روی وزارت نفت آن هم با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی بود. از شخص وزیر نفت تا بقیه دست‌اندرکاران صنعت نفت کشور با اعتماد به نفس، دلسوزی، توکل، توسل و بهره‌گیری از متخصصین داخلی بسیج شدند تا کارهای بزرگی را در این صنعت رقم بزنند. به گزارش ایسنا، محمد مخبر صبح امروز؛ دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳ در ادامه برنامه افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های مورد تأکید رئیس‌جمهور شهید تحت‌عنوان «یادگار ابراهیم»، در آیین افتتاح ۱۷ طرح بزرگ وزارت نفت با بیان این‌که «امروز همه خلأ وجودی رئیس‌جمهور شهید را با همه وجود همه حس می‌کنیم»، تصریح ‌کرد: در آغاز فعالیت دولت مردمی کشور در ابعاد مختلف وضعیت بسیار سختی داشت و در همه ابعاد اداره کشور با مشکل مواجه بودیم.

وی با بیان این‌که «یکی از ویژگی‌های مهم شهید رئیسی نگاه کلان به اداره کشور و پرهیز از ورود به مسائل حاشیه‌ای بود»، افزود: برخی دولت‌ها در گذشته اصل کارشان پرداختن به حاشیه‌ها بود تا متن و هنوز هم همان مسیر را دنبال می‌کنند، اما رئیس‌جمهور شهید هیچ‌گاه دچار حاشیه نشد و به‌درستی به تشخیص مسائل و تلاش برای حل آنها پرداخت.

وی اظهار داشت: در حدود ۴ ماه ابتدایی فعالیت دولت ما به‌دنبال رسیدن به نقطه و سطحی از ثبات بودیم که بشود برای آینده برنامه‌ریزی کرد. ما کشور را در وضعیتی تحویل گرفته بودیم که پول برای پرداخت حقوق کارمندان دولت نبود و وضعیت در عرصه‌های مختلف به همین منوال بود.

سرپرست ریاست جمهوری با بیان این‌که «دولت‌ها معمولاً دوره اول خود را به انتقاد از دولت گذشته می‌گذرانند، اما همه شاهد بودیم که در دولت آیت‌الله رئیسی کمترین میزان انتقاد از طرف خود ایشان و کلیت دولت نسبت به گذشته مطرح شد»، گفت: اگر چه مشکل و مسئله برای گفتن زیاد بود، اما ترجیح این بود که به‌دنبال حل مشکلات مردم باشیم و این نگاه کلان در همه ابعاد اداره دولت از سوی رئیس‌جمهور شهید دنبال می‌شد.

وی با اشاره به این‌که «شهید رئیسی در همه ابعاد از جمله در عرصه دیپلماسی نگاه کلان داشت و نگاه وی صرفاً معطوف به چند کشور نبود و منافع کشور را به روابط با این کشورها پیوند نزده بود»، خاطرنشان کرد: ایشان با تلاش و با تکیه‌بر نگاه کلان و تشخیص صحیح ظرفیت‌های کشور در عرصه دیپلماسی را احیا کرد و علاوه بر سامان دادن روابط با کشورهای منطقه، سطح تعاملات با کشورهای مناطق دیگر جهان از شرق آسیا تا آفریقا و آمریکای لاتین را نیز ارتقا بخشید و از این طریق سطح امنیت کشور را نیز بالا برد.

وی اضافه‌کرد: دستاوردهای دولت مردمی در عرصه دیپلماسی باعث شد دیگر این‌گونه نباشد که یک یا دو کشور دنبال این باشند که ببینند موضع ایران چیست، بلکه بخش عظیمی از کشورها با جمهوری اسلامی ایران همسو و همراه شدند و این به پیشبرد راهبردهای سیاست خارجی کشور کمک زیادی کرد.

مخبر یکی از مسائل مهم مورد توجه شهید رئیسی و دولت سیزدهم در آغاز فعالیت را تمرکز بر روی مسئله انرژی عنوان کرد و گفت: اساساً انرژی یکی از تکیه‌گاه‌های اصلی هر فعالیت اقتصادی است و توسعه پایدار در هیچ کشوری بدون تأمین پایدار انرژی ممکن نیست. انصافاً در این دولت کار بسیار بزرگی در وزارت نفت صورت گرفت چرا که از یک سوء در فروش نفت و بازگرداندن درآمدهای آن مشکل داشتیم و از سوی دیگر در بخش‌های مختلف این صنعت سرمایه‌گذاری‌های لازم صورت نگرفته بود و در تولید هم دچار مشکل شده‌ بودیم.

وی با بیان این‌که «با همه اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم همچنان ناترازی‌ها به‌طور کامل مرتفع نشده است»، افزود: ایران در میان دارندگان ذخایر گاز رتبه دوم و در میان دارندگان ذخایر نفت کشور سوم جهان است، اما به‌دلیل عدم توجه و سرمایه‌گذاری لازم در بخش‌های مختلف صنعت نفت در تولید دچار مشکل شده‌بودیم. امروز برخی کشورها که ذخایر کمتری از ما دارند درآمدهای بالای ۱۰۰ میلیارد دلار از نفت و گاز دارند، اما در ایران با وجود اقدامات صورت گرفته برای افزایش ظرفیت‌های تولید، همچنان گرفتار ناترازی در تأمین انرژی هستیم.

وی همچنین با بیان این‌که «امروز در حالی در تولید گاز کافی در کشور دچار مشکل هستیم که در صورت عدم وجود کوتاهی‌ها در گذشته، می‌توانستیم این صنعت و دارایی را به‌عنوان یک مولفه جدی برای تنظیم معادلات دیپلماسی در دنیا مورد استفاده قرار دهیم»، اظهار داشت: متأسفانه کم‌توجهی‌ها و عدم سرمایه‌گذاری‌های کافی فقط مربوط به بخش نفت و گاز نبود و در صنعت پتروشیمی نیز سرمایه‌گذاری‌های کافی نشده بود و لذا مجبوریم به‌جای فروش فرآورده‌های با ارزش افزوده بالاتر، همچنان خام‌فروشی کنیم.

سرپرست ریاست جمهوری تصریح ‌کرد: در این دولت یکی از کارهای بسیار مهم تمرکز روی وزارت نفت آن هم با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی بود. از شخص وزیر نفت تا بقیه دست‌اندرکاران صنعت نفت کشور با اعتماد به نفس، دلسوزی، توکل، توسل و بهره‌گیری از متخصصین داخلی بسیج شدند تا کارهای بزرگی را در این صنعت رقم بزنند؛ چنانکه انتقال سکوی فاز ۱۱ میدان پارس جنوبی یکی از کارهای محیرالعقول عرصه فنی-مهندسی بود که با تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی انجام شد.

خبر تکمیل می‌شود... .

دبیر لیلا داودی لینک کوتاه برچسب‌ها: آیین افتتاح ۱۷ طرح بزرگ وزارت نفت محمد مخبر سرپرست قوه مجریه اخبار مرتبط با حضو مخبر صورت گرفت بهره‌برداری از ۱۷ طرح بزرگ نفت، پالایش و پتروشیمی در ۷ استان لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال