سه شنبه, ۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 28 May, 2024


امیرعبداللهیان: رویکرد ما به روابط با هند راهبردی است
۱۴۰۳/۰۲/۲۵ / خبرگزاری ایسنا / بین‌المللی

امیرعبداللهیان: رویکرد ما به روابط با هند راهبردی است

سارباناندا سونوال وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه‌های جمهوری هند که جهت حضور در مراسم امضای قرارداد بلند مدت همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و هند به تهران سفر کرده است، با امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرعبداللهیان: رویکرد ما به روابط با هند راهبردی است

سارباناندا سونوال وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه‌های جمهوری هند که جهت حضور در مراسم امضای قرارداد بلند مدت همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و هند به تهران سفر کرده است، با امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش ایسنا، در این دیدار وزیر امورخارجه کشورمان اظهار داشت: رویکرد ما به روابط با هند راهبردی است و آمادگی داریم در ظرفیت‌های دوجانبه و چندجانبه و در چارچوب سازمان‌های بریکس و شانگهای همکاری‌های خود را با هند بیش از پیش گسترش دهیم.

 امیرعبداللهیان با بیان این که جمهوری اسلامی ایران هند را شریکی قابل اعتماد می‌داند، بر رویکرد کشورمان‌ برای همکاری درازمدت با هند تاکید کرد. وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه‌های هند در دیدار با امیرعبداللهیان

وی انعقاد قرارداد تجهیز و بهره‌برداری از پایانه‌های بندر شهید بهشتی چابهار و تقویت همکاری‌ها در کریدور شمال و جنوب را  فرصتی بسیار مهم در گسترش حجم مناسبات تجاری دو کشور و منطقع ارزیابی کرد و آمادگی بخش‌های مختلف دولت ایران در جهت  کمک به اجرای این قرارداد را ابراز داشت.

سارباناندا سونوال وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه‌های جمهوری هند نیز در این ملاقات با ابراز خرسندی از انعقاد این موافقتنامه آن را روزی مهم و تاریخی در مناسبات دو کشور و پیوند منطقه‌ای ارزیابی کرد.

وی افزود: امروز دو کشور ایران و هند شاهد امضای قراردادی بلند مدت برای تجهیز بندر شهید بهشتی بود و باور داریم که این قرارداد می‌تواند زمینه‌های توسعه تجاری را برای دو کشور فراهم کند.

وزیر کشتیرانی هند اظهار داشت: این توافق نه تنها پیوندهای بین دو کشور بزرگ ایران و هند را تقویت می‌کند، بلکه گامی استوار برای هند در زنجیره تامین جهانی و بخش دریایی است.

سونوال این قرارداد را بخشی از برنامه‌های تجاری  هند خواند که کریدور تجاری جایگزینی برای هند، ایران، افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی فراهم می‌نماید.

انتهای پیام دبیر فاطمه ابوطالبی لینک کوتاه برچسب‌ها: حسين اميرعبداللهيان ایران و هند اخبار مرتبط هند به‌دنبال توافق بلندمدت با ایران در چابهار واکنش آمریکا به توافق ایران و هند در چابهار کنعانی: با آمریکا مذاکرات با واسطه داریم/ در دکترین هسته‌ای ایران تغییری ایجاد نشده است لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی نهال‌ گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال