جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


طرح دیدگاه‌های فرهنگی نمایندگان کاندیداهای ریاست‌جمهوری در برنامه «تقاطع»
۵ روز قبل / خبرگزاری ایسنا / سیاسی

طرح دیدگاه‌های فرهنگی نمایندگان کاندیداهای ریاست‌جمهوری در برنامه «تقاطع»

برنامه تلویزیونی «تقاطع» با موضوع برنامه‌ریزی فرهنگی و با حضور نمایندگان کاندیداها برگزار شد.

طرح دیدگاه‌های فرهنگی نمایندگان کاندیداهای ریاست‌جمهوری در برنامه «تقاطع»

برنامه تلویزیونی «تقاطع» با موضوع برنامه‌ریزی فرهنگی و با حضور نمایندگان کاندیداها برگزار شد. به گزارش ایسنا، در برنامه تلویزیونی «تقاطع» که با موضوع فرهنگ در دولت چهاردهم و با حضور نمایندگان کاندیداها برگزار شد، مهدی شیرزاد نماینده مسعود پزشکیان، اظهار کرد: من از عاملیت جامعه و عقل آن حمایت می‌کنم، جامعه موم در دست سیاستمداران نیست که با مهندسی اجتماعی به شکل مکانیکی تلاش کنند آن را کنترل کنند. نگاه کنترل‌گرایانه به فرهنگ و مناسبات اجتماعی را داشته‌ایم. سیاست‌هایی برای اجرای قوانین از جمله در فرزندآوری داشته‌ایم.

شیرزاد: تکثر را به رسمیت بشناسیم

وی افزود: باید تکثر را به رسمیت بشناسیم. نگاه کنترل‌گرایانه جامعه را دوقطبی کرده و نمود آن در پیمایش‌های ملی دیده شده است.

سیدمصطفی ابطحی نماینده حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی در ادامه اظهار کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است و نظام برآمده از آن هم مزیت نسبی فرهنگی را داشت. ما چندپارگی و شکاف‌هایی را در جامعه از جمله در سنت و تجدد، مذهبی، قومی، سیاسی، فرهنگی و تاریخی شاهد هستیم.

ابطحی: چندپارگی و شکاف‌هایی را در جامعه شاهدیم

وی افزود: اینکه چه کسانی باید این چندپارگی را مدیریت کنند و به نتیجه برسانند و اینکه باید ویژگی‌ آنان چطور باشد ما را به این نتیجه می‌رساند که بسیاری از عرصه‌های فرهنگی دست کسانی بود که نخبه فرهنگی نبوده و نیستند که از آسیب‌های جدی حکمرانی فرهنگی ماست.

ابطحی گفت: مهندسی‌زدایی از عرصه فرهنگ از موارد بحث است. واقعیت مسائل فرهنگی این است که این مسائل خاکستری هستند و باید از چند وجه آنها را مورد بررسی قرار داد.

همایون: فرهنگ مورد توجه دولت چهاردهم باشد

محمدهادی همایون نماینده جلیلی نیز در ادامه این برنامه تأکید کرد: در مدیریت فرهنگی باید چند موضوع را بررسی کرد. از جمله اهمیت دادن به خود فرهنگ و مدیریت فرهنگی است. فرهنگ مسئله عمیقی است و مواجهه با آن باید جدی باشد. اهمیت فرهنگ باید مورد توجه دولت چهاردهم باشد.

وی افزود: ما کشور را به سمت مسیری اداره می‌کنیم که از روز اول انقلاب مطرح بوده و آن تمدن نوین اسلامی است. بقیه کشورها به ایران که قوم پیشران در این زمینه هستند توجه می‌کنند.

همایون اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه نقش اساسی ایفا می‌کند. باید نسبتی بین این شورا و دولت برقرار باشد و پیشنهاد ما این است که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همزمان معاون فرهنگی رئیس‌جمهوری باشد که با هردو بخش تعامل کند.

علیرضا نادعلی نماینده زاکانی هم گفت: امر فرهنگی یک امر بطئی و زیرپوستی است که البته نیاز به قانون و مقررات و خط‌مشی دارد. اسناد خوبی در این زمینه داریم اما در محور زمان چیزی را نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم و دستخوش رخدادها می‌شویم.

وی افزود: اگر آقای زاکانی رئیس‌جمهور شود در برنامه‌ریزی فرهنگی به هرچیز غیرفرهنگی هم فرهنگی نگاه خواهد کرد تا هم تفکر را به رسمیت بشناسد و هم مردم را به رسمیت بشناسیم که آنچه آنان در این حوزه انجام می‌دهند تاثیرگذار است. اگر می‌خواهیم تنظیم‌گری کنیم باید نگاه به حال و آینده آنان داشته باشیم و بدون نگاه پوپولیستی نیمی از جمعیت کشور که زنان هستند را به رسمیت می‌شناسیم.

مهدی کلهر نماینده قاضی‌زاده هاشمی هم در این نشست اظهار کرد: فرهنگ درباره آداب و رسوم است. ریشه فرهنگ چیز دیگری است. باورها و اعتقادات و آرزوهای افراد است. فرهنگ درباره انسان اجتماعی است. فرهنگ زمانی لازم است که انسان در اجتماع هستند. برخی فرهنگ‌ها هم‌خانواده هستند.

ادامه دارد ... خبرنگار علیرضا قربانی دبیر الهام رییسی لینک کوتاه برچسب‌ها: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری انتخابات 8 تیر 1403 لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال