جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


مدرسه‌سازی خیرین موفق‌ترین برند توسعه یافتگی
۴ روز قبل / خبرگزاری مهر / استانها

مدرسه‌سازی خیرین موفق‌ترین برند توسعه یافتگی

سنندج_ خیرین مدرسه‌ساز با توجه به حسنه جاری که انجام می‌دهند و بنای تعلیم و تربیت را زنده نگه می‌دارند برندی برای توسعه و پیشرفت هستند.

https://mehrnews.com/x35ffV ۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۸ کد خبر 6144742 استانها کردستان استانها کردستان ۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۸ مهر گزارش می دهد؛ مدرسه‌سازی خیرین موفق‌ترین برند توسعه یافتگی

سنندج_ خیرین مدرسه‌ساز با توجه به حسنه جاری که انجام می‌دهند و بنای تعلیم و تربیت را زنده نگه می‌دارند برندی برای توسعه و پیشرفت هستند. خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: وجود فضاهای آموزشی در هر شهری زمینه رسیدن به توسعه و پیشرفت را فراهم و زمینه تقویت آموزش و توانمند کردن افراد جامعه را مهیا می‌کند.
افزایش سرانه و فضای آموزشی یکی از جلوه‌های توسعه‌یافتگی و مهر تأیید جوامع مدرن است اما برای افزایش سرانه فضای آموزشی ساخت مدارس امری مهم بوده که برای تحقق آن نیاز به همراهی خیرین است.

خیرین مدرسه ساز هم نمونه و الگوی موفق و برندی از سازندگی برای کارهای خیر در کشور هستند و کار بزرگی را در امر مدرسه سازی انجام می‌دهند که ارزشمند و قابل تقدیر است.

انجام کار خیر صدقه جاری و ماندگاری است که در فرهنگ اسلامی بسیار بدان توصیه شده، اجر معنوی این خیر زنده و جاری جدا از فواید بی‌شمار علمی آن است.

با افزایش فضاهای آموزشی در مناطق مختلف نیاز به آموزش و مهارت آموزی در بین جوانان تقویت شده و منجر به رشد و توسعه یافتگی جامعه خواهد شد.

کردستان یک استان کمتر برخوردار است که در سال‌های اخیر گام‌های مناسبی برای سوق دادن آن به سمت توسعه یافتگی برداشته اما باز هم این نیاز ملموس و قابل لمس است و دسترسی به آموزش آسان و در دسترس یکی از مهمترین اقدامات در بحث توسعه یافتگی و مدرنیزه شدن است که باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

۱۹ درصد مدارس کردستان نیازمند مقاوم سازی و بازسازی هستند

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت مدارس کردستان گفت: ۱۹ درصد از مدارس استان نیاز به مقاوم‌سازی، تعمیر، تخریب و بازسازی دارند.

هاشم ناظمی‌جلال بیان کرد: ۳ هزار فضای آموزشی در استان وجود دارد که نیاز هست هر چند وقت یکبار بروز رسانی شوند و افزایش پیدا کند.

وی تصریح کرد: سال گذشته با همت خیرین مدرسه ساز ۱۰۴ مدرسه، ۴۰۶ کلاس درس و معادل ۳۸ هزار و ۵۰۰ متر مربع از فضای آموزشی استان نوسازی شد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: ۷۰ مدرسه خیرساز سال گذشته ساخته شد و با توجه به روند نیاز استان ۱۹ درصد از مدارس نیازمند تعمیر، تخریب کامل و بازسازی و مقاوم سازی هستند.

ناظمی‌جلال اذعان کرد: فضای تعلیم و تربیت استان نیازمند حمایت مردمی بیشتر بوده و فلسفه خیرین مدرسه‌ساز هم مشارکت بیشتر از سوی مردم است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۶۰ مدرسه نیمه کاره در استان داریم و این جشنواره با حضور دوستداران تعلیم و تربیت و کسانی که در بحث مدرسه‌سازی تأثیر گذار هستند برگزار می‌شود.

نبود مدرسه در یک روستای زلزله زده انگیزه‌ام را برای ساخت مدرسه در مناطق موردنیاز مضاعف کرد

خیر مدرسه ساز و کارآفرین و تولید کننده کردستانی هم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: اولین بار بعد از زلزله ثلاث باباجانی وقتی به یک روستا رفتم و تصمیم گرفتم در امر مدرسه سازی شرکت کنم و بعد از سرکشی که به یک روستای زلزله زده داشتم و مشاهده وضعیت عدم وجود مدرسه، تصمیم گرفتم در آنجا مدرسه بسازم.

برهان مندمی عنوان کرد: در حال حاضر هم در روستای سرخه‌دزج سنندج در حال ساخت یک مدرسه ۶ کلاسه هستم.

مندمی در ادامه به دیگر فعالیت‌های خود اشاره کرد و افزود: آزادسازی زندانیان، فعالیت در کمپ ترک اعتیاد، کمک به اقشار آسیب پذیر، احداث مدرسه، ساخت مراکز آموزشی و بهداشتی همگی نیاز امروز استان است که باید هر کسی که توان اقتصادی دارد، مشارکت در اجرای آن داشته باشد.

وی گفت: کردستان که استانی کم برخوردار است نیاز به همیاری و هم‌فکری خیرین و مردم دارد تا به استان‌های دیگر برسد.

این خیر مدرسه ساز کردستانی بیان کرد: در مجموعه کاری ما کمبود نیروی علمی داریم که بهتر است نیروهای انسانی براساس نیاز جامعه تعلیم ببینند.

وی خاطرنشان کرد: در افتتاحیه مدرسه روستای ثلاث باباجانی به دانش آموزان روستا وعده دادم که اگر فارغ التحصیلی آنها در رشته‌های مرتبط با نیاز تولیدی تحت نظر بنده باشد، آنها در مجموعه استخدام ۱۰۰ در صد شوند و همین امر خود نقطه قوت و یک گام مثبت در تشویق آنها به ادامه تحصیل است.

خیر مدرسه ساز کردستانی عنوان کرد: موفقیت‌های علمی و کشوری که بنده دارم مرهون تلاش و تشویق‌های معلم من بود که با اعتماد به نفسی که به ما تزریق می‌کرد توانست چندین کار آفرین درست کند و بهتر است فرزندان ما تشویق به کار آفرینی و ایجاد اشتغال شوند.

۲۲ سال خدمت در مدرسه سازی

معاون برنامه ریزی و مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی مدارس کردستان هم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز کردستان مدت ۲۲ سال از شروع فعالیتش می‌گذرد.

قانعی‌فرد عنوان کرد: ۵۰۰ مدرسه با همت خیرین نیک اندیش در این مدت در کردستان ساخته و به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: در مردمی سازی کار خیر ساخت مدرسه امسال بیشترین بهره را بردیم و می‌طلبد در قالب مشارکت‌های مردمی و مسوؤلیت مردمی این کار خیر ادامه داشته باشد.

معاون برنامه‌ریزی و مشارکت‌های مردمی اذعان کرد: در پنج منطقه استان شامل بانه، مریوان، سقز، قروه ، دهگلان و ناحیه یک سنندج مشکل مدرسه سازی بر اساس سرانه دانش آموزی وجود دارد.

قانعی‌فرد عنوان کرد: با جلساتی که با حضور سرمایه‌داران تشکیل شده امیدواریم در قالب مشارکت‌های مردمی و مسوؤلیت مردمی بنگاه‌های اقتصادی را پای کار بیاوریم.

وی خاطرنشان کرد: حقیقتاً با توجه به سرانه دانش آموزی فضای آموزشی نیاز به افزایش دارد.

در واقع مدرسه‌سازی به دلیل اهمیتی که دارد ارزشمند بوده و نقش به‌سزایی که مدارس در تربیت انسان دارند مهمترین بخش از انجام امور خیر است، کار بزرگ و گرانقدر خیرین مدرسه ساز فرهنگ سازی و پس انداز برای آینده‌ای مملو از توسعه و پیشرفت است که باید همچنان ادامه دهنده این راه باشند.

خیرین مدرسه ساز چراغ علم و آگاهی و از بین برنده جهل و گمراهی هستند که پیشتاز کار خیر نزد پروردگار خود شدند و تلاش برای افزایش نرخ باسوادی جوامع یک گام مترقی‌مدارانه بر محور توسعه‌یافتگی است که باید برای تحقق آن امر مدرسه‌سازی و افزایش سرانه‌ی فضای آموزشی را لحاظ کرد. کد خبر 6144742

کپی شد برچسب‌ها آموزش و پرورش كردستان کردستان خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی