پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024


تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!
۲ روز قبل / خبرگزاری مهر / فناوری

تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!

محققان چینی مدعی شده اند نوع جدیدی از یک برنج غنی شده که گوشت نیز در آن وجود دارد را ابداع کرده اند.

https://mehrnews.com/x35kgb ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۷ کد خبر 6154359 دانش و فناوری فناوری های نوین دانش و فناوری فناوری های نوین ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۷ حاوی پروتئین؛ تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!

محققان چینی مدعی شده اند نوع جدیدی از یک برنج غنی شده که گوشت نیز در آن وجود دارد را ابداع کرده اند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، در حقیقت آنها روشی برای کشت سلول های گوشت به طور مستقیم روی دانه های برنج ایجاد کرده اند. تولید گوشت روی سیاره خاکی چالش به حساب می آید زیرا به زمین، آب و انرژی زیادی نیاز دارد و از سوی دیگر گازهال گلخانه ای انبوهی تولید می کند اما برنج آزمایشگاهی روشی بهتر برای دستیابی به مواد مغذی است که در میانه چالش های گفته شده، وجود دارد.

گروهی از محققان مرکز تحقیقات گوشت چین در این زمینه آزمایشی انجام دادند. محققان دانه های برنج را پیش فراوری و سپس از آنها برای کشت لایه نازکی از سلول های گوشت مرغ یا خوک به طور مستقیم روی سطح دانه ها استفاده کردند. آنها دانه های برنج را انتخاب کردند زیرا غنی از فیبر و مواد مغذی دیگر هستند. علاوه بر آن سلول های حیوانی نیز به طور خاص در آزمایشگاه برای این منظور تولید شده بودند.

وانگ شووی مولف ارشد پژوهش می گوید این برنج ظاهری نرمال دارد اما پس از پختن طعم گوشت و برنج را می دهد. به این ترتیب برنج مواد مغذی را فراهم می کند و از سوی دیگر سلول های گوشت پروتئین را به آن می افزایند. محققان معتقدند با کمک این روش یک وعده غذایی متعادل و مغذی تولید می شود.

چنین غذایی دارای فیبررژیمی، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی برنج معمولی است و همزمان آمینو اسیدها و پروتئین های حیوانی نیز به آن افزوده شده است.

البته به نظر می رسد محققان کره جنوبی نیز مشغول توسعه چنین ایده ای بوده اند. کد خبر 6154359 شیوا سعیدی قوی اندام

کپی شد مطالب مرتبط کشف باکتری با قابلیت مهندسی ژنتیک رباتی با مغز آزمایشگاهی ابداع شد/ رویای انسان- ربات هوشمند محقق می‌شود برچسب‌ها تحقیقات علمی برنج آزمایشگاه گوشت مرغ نوآوری چین مواد غذایی