دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
۱۴۰۳/۰۳/۰۷ / خبرگزاری مهر / سلامت
افزودن مداوم نمک به غذا و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده
تحقیقات جدید نشان می دهد که افزودن مداوم نمک خوراکی به غذا می تواند خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد.
https://mehrnews.com/x352TD ۷ خرداد ۱۴۰۳، ۱:۰۶ کد خبر 6119885 سلامت تغذیه سلامت تغذیه ۷ خرداد ۱۴۰۳، ۱:۰۶ مطالعات نشان می دهد؛ افزودن مداوم نمک به غذا و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده
تحقیقات جدید نشان می دهد که افزودن مداوم نمک خوراکی به غذا می تواند خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که به طور منظم به غذا نمک اضافه میکنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز نمک اضافه نمیکنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند.
کاهش مصرف نمک میتواند به کاهش خطر سرطان معده کمک کند و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکن است از پیگیری مناسب بهره مند شوند.
سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان علاقه مند به شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند به موقع به دنبال مراقبتهای با کیفیت بالا باشند.
مطالعه اخیر منتشر شده، دادههای بیش از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط است.
نویسندگان دریافتند شرکتکنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه میکردند، نسبت به شرکتکنندگانی که به ندرت یا هرگز نمک به غذا اضافه نمیکردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند.
این مطالعه از دادههای بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکتکننده استفاده کرد.
محققان دریافتند شرکتکنندگانی که همیشه نمک اضافه میکردند، در مقایسه با شرکتکنندگانی که هرگز یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمیکردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند.
عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، از جمله سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی.
محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط است.
با حال، مطالعات زیادی در این زمینه در میان گروههای جمعیتی غربی انجام نشده است. کد خبر 6119885
کپی شد برچسبها مصرف نمک سرطان سرطان معده
تحقیقات جدید نشان می دهد که افزودن مداوم نمک خوراکی به غذا می تواند خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که به طور منظم به غذا نمک اضافه میکنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز نمک اضافه نمیکنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند.
کاهش مصرف نمک میتواند به کاهش خطر سرطان معده کمک کند و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکن است از پیگیری مناسب بهره مند شوند.
سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان علاقه مند به شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند به موقع به دنبال مراقبتهای با کیفیت بالا باشند.
مطالعه اخیر منتشر شده، دادههای بیش از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط است.
نویسندگان دریافتند شرکتکنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه میکردند، نسبت به شرکتکنندگانی که به ندرت یا هرگز نمک به غذا اضافه نمیکردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند.
این مطالعه از دادههای بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکتکننده استفاده کرد.
محققان دریافتند شرکتکنندگانی که همیشه نمک اضافه میکردند، در مقایسه با شرکتکنندگانی که هرگز یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمیکردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند.
عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، از جمله سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی.
محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط است.
با حال، مطالعات زیادی در این زمینه در میان گروههای جمعیتی غربی انجام نشده است. کد خبر 6119885
کپی شد برچسبها مصرف نمک سرطان سرطان معده
انتخابات ریاست جمهوری عید قربان انتخابات یورو 2024 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 فوتبال پرسپولیس ایران رژیم صهیونیستی سعید جلیلی استقلال