چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت اکالا / ۱۴۰۳/۰۵/۱۴

آدامس‌های رژیمی ریسک سکته قلبی و مغزی را بالا می‌برند

آدامس‌های رژیمی ریسک سکته قلبی و مغزی را بالا می‌برند
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سطوح بالای زایلیتول که در بسیاری از غذاهای کم قند، آدامس و خمیر دندان استفاده می شود، با افزایش خطر سکته قلبی و مغزی و مرگ مرتبط است. در این مقاله از اکالا بلاگ، به شما توضیح می‌دهیم که جطور آدامس‌های رژیمی ریسک سکته قلبی و مغزی را بالا می‌برند.