قیمت طلا امروز




 مهریه زنان

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

پیشنهاد حذف سقف ۱۴ سکه مهریه یا افزایش پلکانی آن | لایحه کرامت زنان همچنان در انتظار رفع اختلافات

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس از ثبت دو پیشنهاد درباره اصلاح مقررات مهریه خبر داد و گفت: پیشنهاد نخست حذف سقف ۱۴ سکه برای ضمانت اجرای کیفری و پیشنهاد دوم تعیین سقف پلکانی ۱۴ سکه در سال اول و افزایش سه سکه به ازای هر سال زندگی مشترک است.
 پیشنهاد حذف سقف ۱۴ سکه مهریه یا افزایش پلکانی آن | لایحه کرامت زنان همچنان در انتظار رفع اختلافات
به گزارش همشهری آنلاین، زهرا خدادادی رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در نشست با جمعی از خبرنگاران، با اشاره به شرایط جنگ روایت‌ها افزود: امروز مرز میان خبر و شایعه و همچنین نقد و تخریب در فضای رسانه‌ای تعیین می‌کند که جامعه به سمت عزت و سربلندی ملی حرکت کند یا دچار آشفتگی روانی شود.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس، خبرنگاران را سربازان خط مقدم جنگ نرم دانست و اظهار کرد: سلاح خبرنگاران اخلاق، صداقت و تخصص است و مأموریت آنها در شرایط امروز، دفاع از امنیت روانی و هویت ملی جامعه است.

وی با اشاره به جنگ اخیر گفت: خبرنگاران نشان دادند ایران نه‌تنها در میدان نظامی، بلکه در جبهه روایت و روایتگری نیز شکست‌ناپذیر است و اجازه ندادند دشمن پیروزی‌های خیالی خود را به افکار عمومی تحمیل کند.

خدادادی همچنین بر ضرورت حفظ انسجام ملی و امیدآفرینی تأکید کرد و گفت: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و دوقطبی‌سازی است و رسانه‌ها می‌توانند با روایت صحیح و توجه به خدمات و اقدامات مثبت، در ایجاد امید و انگیزه در جامعه نقش‌آفرین باشند.

نقش زنان از حمایت به هدایت تبدیل شد

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در ادامه با قدردانی از زنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، علمی، آموزشی، سلامت، فرهنگ، اقتصاد، ورزش، رسانه و مدیریت گفت: زنان در جنگ اخیر نشان دادند نقش آنها در پایداری جامعه حاشیه‌ای نیست، بلکه اساسی است.

وی افزود: نقش زنان در این جنگ از نقش حمایتی به نقش هدایتی تبدیل شد و زنان در بسیاری از عرصه‌ها پیشرو و پیشران بودند.

خدادادی با گرامیداشت یاد شهدای زن، شهدای دانش‌آموز و شهدای خبرنگار، از جمله شهیده فرشته، بر نقش زنان در دفاع از کشور تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به افزایش تعداد خانواده‌های شهدا در جنگ اخیر گفت: همسران شهدا و خانواده‌های شهدا نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و سیاست‌گذاری متناسب با شرایط جدید هستند و فراکسیون زنان این موضوع را پیگیری می‌کند.

خدادادی یکی از مهم‌ترین محورهای فعالیت فراکسیون زنان و خانواده در ماه‌های گذشته را اجرای فصل شانزدهم برنامه هفتم پیشرفت عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۰ جلسه تخصصی برگزار و مکاتبات متعددی با دستگاه‌های مرتبط انجام شده است.

وی افزود: در این جلسات ضمانت اجرای احکام برنامه، شاخص‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها، تقسیم مسئولیت‌ها و چالش‌ها و خلأهای موجود بررسی شده است.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس تأکید کرد: هدف فراکسیون صرفاً ارائه فهرستی از مشکلات نبوده، بلکه تلاش کرده‌ایم در کنار هر مسئله، پیشنهاد و راهکار ارائه کنیم.

وی از برگزاری جلسات با سازمان بهزیستی، وزارت ورزش و جوانان و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پیگیری تکالیف دستگاه‌ها در برنامه هفتم خبر داد و گفت: این پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

خدادادی همچنین با اشاره به شرایط اجتماعی و اقتصادی جدید پس از جنگ، بازنگری در برنامه هفتم با توجه به شرایط جدید کشور و نسل آینده را ضروری دانست.

فراکسیون زنان با تضعیف حقوق اقتصادی زنان در مهریه مخالف است

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در ادامه درباره اصلاح قانون مهریه گفت: قریب به اتفاق بانوان نماینده عضو فراکسیون زنان و خانواده با اصلاحاتی که موجب تضعیف حقوق قانونی و امنیت اقتصادی زنان شود مخالف هستند.

وی افزود: ما منکر چالش‌های موجود در بحث مهریه نیستیم، اما راه‌حل این مشکلات باید کارشناسی، جامع و عادلانه باشد و نباید برای حل مشکل یک طرف، حقوق طرف دیگر نادیده گرفته شود.

خدادادی با اشاره به طرح اصلاح برخی قوانین نحوه اجرای محکومیت‌های مالی که موضوع مهریه نیز در آن مطرح است، گفت: این طرح به‌زودی در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد و ممکن است در یکی از جلسات آینده صحن بررسی شود.

آمار زندانیان مهریه اغراق‌آمیز است

وی با انتقاد از برخی آمارهای مطرح‌شده درباره زندانیان مهریه گفت: آماری که به شکل جنجالی درباره زندانیان مطرح می‌شود، درست نیست و همه محکومان مالی، محکومان مهریه نیستند.

خدادادی افزود: فردی که واقعاً معسر باشد، طبق قانون نباید صرفاً به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه زندانی شود و پرداخت مهریه متناسب با توان مالی او انجام می‌شود.

وی گفت: در مقررات جدید نیز برای فردی که توانایی پرداخت ندارد، ضمانت اجرای حبس و حتی پابند به این شکل در نظر گرفته نمی‌شود و مهریه متناسب با توان پرداخت او قسط‌بندی خواهد شد.

دو پیشنهاد برای سقف ۱۴ سکه مهریه

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: در بازگشت مواد مربوط به مهریه به صحن علنی، دو پیشنهاد مشخص ثبت کرده‌ایم.

وی نخستین پیشنهاد را حذف عدد ۱۴ سکه عنوان کرد و گفت: در شرایطی که برای افراد فاقد استطاعت مالی، زندان موضوعیت ندارد، تعیین عدد ۱۴ سکه به‌عنوان ضمانت اجرا جز ایجاد نگرانی و القای موج منفی در جامعه تأثیر دیگری ندارد.

خدادادی افزود: اگر مجلس بر تعیین سقف ۱۴ سکه اصرار داشته باشد، پیشنهاد دوم ما تعیین یک سقف پلکانی است.

وی توضیح داد: بر اساس این پیشنهاد، در سال اول پس از ازدواج سقف ضمانت اجرای کیفری مهریه ۱۴ سکه خواهد بود و پس از آن به ازای هر سال زندگی مشترک، سه سکه به این سقف اضافه می‌شود.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس افزود: این پیشنهاد را بنده و آقای نجابت، نماینده شیراز، به صورت مشترک ثبت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: برای نمونه، پس از ۲۰ سال زندگی مشترک، ۶۰ سکه به سقف اولیه اضافه می‌شود و سقف ضمانت اجرای کیفری در این حالت به ۷۴ سکه خواهد رسید.

مهریه بالاتر از ۱۴ سکه همچنان قابل وصول است

خدادادی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا سقف ۱۴ سکه به معنای از بین رفتن امکان دریافت مهریه بیشتر است، گفت: اگر مرد دارایی داشته باشد و توانایی پرداخت داشته باشد، مهریه هر میزان که باشد، حتی هزار یا دو هزار سکه، از اموال او قابل وصول است.

وی توضیح داد: عدد ۱۴ سکه مربوط به ضمانت اجرای کیفری است و اصل حق مالی زن را از بین نمی‌برد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس البته گفت: یکی از نگرانی‌های ما این است که در صورت اجرای این شیوه، زنان برای دریافت مهریه بالاتر از سقف ضمانت اجرایی باید توانایی مالی مرد را اثبات کنند و این کار می‌تواند برای آنها دشوار باشد.

وی افزود: سامانه‌ای نداریم که به‌صورت رسمی و مشخص اعلام کند میزان دارایی فرد چقدر است و در نتیجه ممکن است زن مجبور شود برای اثبات دارایی مرد اقدام کند.

جلوگیری از انتقال اموال بدهکار؛ نکته مثبت مقررات جدید

خدادادی یکی از نکات مثبت مقررات جدید را جلوگیری از فرار از پرداخت دین دانست و گفت: بر اساس مقررات جدید، از زمانی که فرد طلب خود را اعلام می‌کند، امکان انتقال اموال برای فرد بدهکار به منظور فرار از پرداخت دین محدود می‌شود.

وی افزود: این موضوع می‌تواند به اجرای بهتر حقوق مالی طلبکار کمک کند.

مهریه نباید با قداست خانواده مخلوط شود

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس تأکید کرد: مهریه یک حق مالی است و نباید موضوع مالی مهریه را با قداست خانواده و ازدواج مخلوط کرد.

وی گفت: هیچ زنی در شرایط عادی و در یک زندگی مشترک مطلوب، مهریه خود را مطالبه نمی‌کند؛ مهریه برای شرایط خاص و اضطراری است و می‌تواند پس از جدایی به‌عنوان پشتوانه مالی زن مورد استفاده قرار گیرد.

خدادادی با اشاره به زنانی که پس از سال‌ها زندگی مشترک به دلیل خشونت، خیانت یا مشکلات دیگر مجبور به جدایی می‌شوند، گفت: این زنان پس از طلاق آسیب‌پذیری بیشتری دارند و نیازمند پشتوانه مالی و حمایت هستند.

وی تأکید کرد: باید مجموعه حقوق مالی زن و مرد و شرایط خانواده در کنار یکدیگر دیده شود.

طلاق‌های صوری برای دریافت مستمری والدین نیازمند بررسی آماری است

در بخش دیگری از این نشست، موضوع طلاق‌های صوری با هدف استفاده از مستمری والدین متوفی مطرح شد.

خدادادی گفت: موضوعی مطرح شده که برخی دختران پس از فوت پدر یا مادر خود با هدف دریافت حقوق و مستمری والدین، از همسر خود به‌صورت صوری طلاق می‌گیرند، در حالی که همچنان با همسرشان زندگی می‌کنند.

وی افزود: ابتدا باید مشخص شود این اتفاق تا چه میزان در کشور رخ می‌دهد و آمار دقیقی درباره آن به دست آید.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: اگر مشخص شود این موضوع فراگیر است، باید بررسی کنیم قانون چگونه می‌تواند در این زمینه مداخله کند و با نظر کارشناسان راهکار مناسبی ارائه شود.

وی با اشاره به پیگیری این موضوع در سال‌های گذشته اظهار کرد: در گذشته نیز این موضوع از ثبت احوال پیگیری شده، اما برای تصمیم‌گیری درباره آن نیازمند آمار دقیق هستیم.

خدادادی همچنین به مسئله ثبت‌نشدن برخی ازدواج‌های موقت اشاره کرد و گفت: این مسئله نیز می‌تواند در بررسی ابعاد موضوع مورد توجه قرار گیرد.

آیا قطع کامل مستمری دختر پس از ازدواج نیازمند اصلاح است؟

خدادادی درباره وضعیت مستمری دختران نیز گفت: والدین طی سال‌های فعالیت خود حق بیمه پرداخت کرده‌اند و باید بررسی شود که آیا قطع کامل مستمری دختر پس از ازدواج نیازمند اصلاح است یا خیر.

وی افزود: این موضوع باید از منظر حقوق بیمه‌ای و با بررسی کارشناسی صندوق‌های بیمه مورد ارزیابی قرار گیرد تا مشخص شود چه خلأ قانونی وجود دارد و آیا امکان اصلاح آن وجود دارد.

اجرای قانون جوانی جمعیت بر بازنگری مقدم است

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس درباره احتمال بازنگری قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: پیش از بازنگری باید اجرای صحیح قانون موجود را دنبال کنیم؛ چراکه حتی قانون فعلی نیز به‌طور کامل اجرا نمی‌شود.

وی افزود: حتی برخی تکالیف و مشوق‌های پیش‌بینی‌شده در قانون نیز به دلیل مشکلات منابع و نقدینگی به‌طور کامل اجرا نشده‌اند.

خدادادی تأکید کرد: با مشوق‌های مقطعی به تنهایی نمی‌توان مشکل جمعیت را حل کرد و باید برای آینده اقتصادی جوانان، اشتغال، مسکن، آموزش، سلامت و ثبات زندگی برنامه داشت.

وی گفت: در سیاست‌های جمعیتی باید ابتدا زمینه ازدواج و فرزند اول و دوم فراهم شود؛ چراکه بخش مهمی از خانواده‌ها هنوز به فرزند اول یا دوم نرسیده‌اند و تمرکز صرف بر فرزند سوم و چهارم نمی‌تواند مشکل جمعیت را حل کند.

سیاست جمعیتی باید با سیاست خانواده پیوند داشته باشد

خدادادی تأکید کرد: زمانی خانواده برای فرزندآوری تصمیم می‌گیرد که آینده روشنی برای فرزند خود تصور کند.

وی افزود: سیاست‌های جمعیتی باید پیوند مستقیمی با سیاست‌های خانواده داشته باشد و در کنار مشوق‌ها، باید امید به آینده اقتصادی و اجتماعی را افزایش دهیم.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس با اشاره به اقدامات اخیر در حوزه جمعیت، «کارت امید مادران» را اقدامی مثبت دانست و گفت: این حمایت علاوه بر یارانه و کالابرگ، به مادران دارای فرزند اختصاص پیدا کرده است.

وی همچنین گفت: فراکسیون زنان و خانواده موضوع جمعیت را به‌ویژه در شهرستان‌هایی که رشد جمعیتی منفی دارند، در اولویت پیگیری قرار داده است.

اصلاح آیین‌نامه صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان

در ادامه نشست، موضوع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان مطرح شد.

خدادادی گفت: با توجه به نیاز حمل‌ونقلی زنان و افزایش استفاده آنها از موتورسیکلت، نداشتن گواهینامه می‌تواند مشکلاتی از جمله در زمینه تصادفات و بیمه ایجاد کند.

وی افزود: طبق پیگیری‌های انجام‌شده و اصلاح آیین‌نامه، به‌زودی زنان می‌توانند گواهینامه موتورسیکلت دریافت کنند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس تأکید کرد: اگر در اجرای این موضوع مشکلی وجود داشته باشد، فراکسیون زنان و مجلس آماده پیگیری هستند.

لایحه حفظ و ارتقای کرامت زنان در حال پیگیری است

خدادادی درباره آخرین وضعیت لایحه حفظ و ارتقای کرامت زنان نیز گفت: این لایحه پیش از شرایط جنگی در دستور کار مجلس قرار داشت، اما پس از جنگ روند بررسی‌ها و اولویت‌های مجلس تغییر کرد.

وی افزود: در خصوص این لایحه میان نمایندگان و کمیسیون اجتماعی اختلافاتی وجود داشته که فراکسیون زنان تلاش کرده است این اختلافات را کاهش دهد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: یکی از اختلافات مهم درباره تعریف خشونت و عنوان لایحه بود که موضوع تعریف خشونت حل شده است و برخی اختلافات دیگر نیز همچنان در حال پیگیری است.

وی ابراز امیدواری کرد این اختلافات هرچه سریع‌تر رفع شود و لایحه به نتیجه برسد.

دختران و جمعیت؛ دو اولویت فراکسیون زنان

خدادادی درباره برنامه‌های فراکسیون زنان و خانواده برای سال آینده گفت: دو موضوع «دختران» و «جمعیت» در اولویت ویژه قرار دارند.

وی افزود: دختران دانش‌آموز، دانشجو، جویای کار، دختران در آستانه ازدواج و دخترانی که با آسیب‌های اجتماعی مواجه هستند، هر کدام نیازمند سیاست‌گذاری متناسب با شرایط خود هستند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: باید برای دختران فرصت تحصیل، رشد، مهارت‌آموزی، اشتغال، نشاط اجتماعی و تشکیل خانواده فراهم شود.

محدود بودن تعداد نمایندگان زن، پیگیری مطالبات را دشوار می‌کند

وی با اشاره به تعداد محدود زنان در مجلس گفت: تعداد نمایندگان زن محدود است و این مسئله گاهی مسیر پیگیری مطالبات تخصصی زنان را دشوار می‌کند.

خدادادی تأکید کرد: با وجود این، فراکسیون زنان از مسئولیتی که برعهده گرفته عقب‌نشینی نخواهد کرد و برای دفاع از حقوق زنان و خانواده تلاش می‌کند.

وی از رسانه‌ها خواست در موضوعات مربوط به حقوق زنان با نگاه کارشناسی و منصفانه در کنار فراکسیون باشند. کد خبر 1062631







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
نمایشنامه عجیب اقتصاد ایران | اقتصاد ایران چگونه با وجود شوک‌های مکرر به فعالیت ادامه می‌دهد؟ | 50 تا 60 درصد شاغلان اضطراب از دست دادن شغل دارند
سایت اقتصادنیوز

نمایشنامه عجیب اقتصاد ایران | اقتصاد ایران چگونه با وجود شوک‌های مکرر به فعالیت ادامه می‌دهد؟ | 50 تا 60 درصد شاغلان اضطراب …

اقتصادنیوز: مجله تجارت فردا در گزارشی به این سوال پرداخته که سازگاری اقتصاد ایران تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند؟
سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت ترامپ تبدیل شد
سایت اقتصادنیوز

سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت …

اقتصادنیوز: اوایل امسال، سناتور جان اوسوف در مراسمی در یکی از حومه‌های آتلانتا روی صحنه رفت و با لحنی آتشین به دولت ترامپ حمله کرد و گفت: «این طبقه اپستین است که کشور ما را اداره می‌کند.»
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت عصرایران

پست معنادار یک کانال انقلابی و اصولگرای

اصلاحات اقتصادی دولت؛ برنامه پزشکیان برای بانک، ارز، انرژی و حذف رانت
سایت عصرایران

اصلاحات اقتصادی دولت؛ برنامه پزشکیان برای بانک، ارز، انرژی و حذف رانت

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تشریح رویکرد اقتصادی دولت چهاردهم، از پیگیری اصلاحات در حوزه‌های بانک، ارز، انرژی، بودجه و تجارت خبر داد و تأکید کرد که حذف ران...
چرا شام دیرهنگام مضر است؟
سایت عصرایران

چرا شام دیرهنگام مضر است؟

وقتی دیروقت غذا می‌خوریم، بدن که خود را برای خواب آماده کرده است، نمی‌تواند قندخون را به‌خوبی پردازش کند. به همین دلیل، قندخون برای ساعات بیشتری در سطح بالا...
         
سایت عصرایران

توقیف برنامه درجام در نماوا؛ واکنش سجاد شاه‌حاتمی به توقف پخش

هفت خواسته پزشکان از رئیس‌جمهور چیست؟
سایت عصرایران

هفت خواسته پزشکان از رئیس‌جمهور چیست؟

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی درباره اهمیت روز پزشک اظهار کرد: روز پزشک، تنها روز تکریم یک حرفه و یک صنف نیست؛ روز تکریم عظمت تمدن ایران در حوزه پزشکی و روز افتخ...
سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت عصرایران

چه کسانی همکاران خارجی دورزنندگان تحریم ایران را به امریکایی‌ها لو می‌دهند؟

سایت عصرایران

روزی که رشت برای مسیح گیلان گریست؛ آرسن میناسیان (+صدا)

جایگاه ایران؛ قله آرمانی یا دره جهنمی؟ یک گزارش جامع
سایت عصرایران

جایگاه ایران؛ قله آرمانی یا دره جهنمی؟ یک گزارش جامع

ایران در رقابت با دو قدرت منطقه‌ای (عربستان و ترکیه)، فقط در ‌یک مورد (۲٪) از شاخص‌های مورد بررسی توانسته است برتری هم‌زمان بر هر دو رقیب را کسب کند. ایران د...
سایت عصرایران

شکست آزمایش موشکی تایوان: به جای دریا خورد به کوه!

سایت عصرایران

احتمال انحلال چند بانک دیگر

سایت تابناک

«روز دی اقتصادی» ترامپ علیه ایران؛ آیا فشار حداکثری به جنگ اقتصادی با چین می‌رسد؟

سوئد، چگونه از شهروندان خود و آزادی های فردی آنها حمایت می کند؟
سایت عصرایران

سوئد، چگونه از شهروندان خود و آزادی های فردی آنها حمایت می کند؟

دانشجویان سوئدی کاملاً مستقل فرض شده و درآمد والدینشان بی‌ارتباط است؛ این استقلال، هدیه‌ای از سوی دولت است، هرچند حفظ آن هزینه‌بر باشد.
         
برای زندگی بهتر قانون بنویسید نه زندگی محدودتر!
سایت عصرایران

برای زندگی بهتر قانون بنویسید نه زندگی محدودتر!

وقت و توان خود را صرف تصویب طرح‌های فوری و مؤثر برای بهبود وضع معیشت، منزلت و احقاق حقوق مردم خصوصا فرهنگیان شاغل و بازنشسته کنید نه قانون برای زندگی محدودتر.
         
سی ان ان: بیرون کشیدن مخفی نفت از خلیج فارس تسکینی موقت است، راهکار دایم باز شدن رسمی تنگه و پایان جنگ است
سایت عصرایران

سی ان ان: بیرون کشیدن مخفی نفت از خلیج فارس تسکینی موقت است، راهکار دایم باز شدن رسمی تنگه و پایان جنگ است

ذخایر راهبردی جهانی نفت در طول جنگ تا 1.9 میلیارد بشکه کاهش یافته است. اگر بازار به تعادل برسد، برای جلوگیری از بحران بعدی باید این ذخایر پر شوند. اگر این ات...
انتقادات بی پرده اهالی رسانه در دیدار با سید محمد خاتمی/ اصحاب رسانه به خاتمی چه گفتند؟!
سایت تابناک

انتقادات بی پرده اهالی رسانه در دیدار با سید محمد خاتمی/ اصحاب رسانه به خاتمی چه گفتند؟!

جمعی از اصحاب رسانه‌های اصلاح‌طلب و اصولگرا به مناسبت روز خبرنگار با حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی دیدار داشتند و در این دیدار دغدغه‌ها و دیدگاه‌های...
سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز …
نقد فیلم بی‌داد؛ وقتی شعار جایی برای هنر نمی‌گذارد
خبرگزاری جام جم

نقد فیلم بی‌داد؛ وقتی شعار جایی برای هنر نمی‌گذارد

در سال‌های اخیر زیست‌بوم سینمای ایران شاهد پدیده‌ای بوده که از آن با عنوان «سینمای زیرزمینی» یاد می‌شود؛ آثاری که به دلایل مختلف امکان نمایش رسمی پیدا نکرده‌...
سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند …
فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟
سایت هم میهن

فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟

از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
نسخه تکراری تحریم
خبرگزاری جام جم

نسخه تکراری تحریم

دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسه‌ای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازات‌های سنگی...
از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ …
علائم فشار خون بالا چیست؟ راه‌های کنترل و پیشگیری از فشار خون
سایت آفتاب نیوز

علائم فشار خون بالا چیست؟ راه‌های کنترل و پیشگیری از فشار خون

فشار خون بالا یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن در جهان است که گاهی بدون نشانه مشخص پیشرفت می‌کند. آگاهی از علائم فشار خون بالا، عوامل خطر و روش‌های کنترل آن...
روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر

داستان خواندنی دو کولبر در مریوان و بانه
روزنامه هفت صبح

داستان خواندنی دو کولبر در مریوان و بانه

کولبرانی که با شجاعت و ابتکار از مسیرهای سخت کوهستان به کسب‌وکار خودشان رسیدند
    
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

ماگ‌های چند میلیون تومانی که برق از سرتان می‌پراند
روزنامه هفت صبح

ماگ‌های چند میلیون تومانی که برق از سرتان می‌پراند

وسیله ساده نوشیدن چای و قهوه به کالایی برای نمایش سلیقه با قیمت‌های بالا تبدیل شده‌است
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.
آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید اما ایران را تهدید می‌کند؟
سایت اقتصادنیوز

آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید …

اقتصادنیوز:گاهی اوقات هر کسی ممکن است حواسش پرت شود و حرفی بزند که نباید بر زبان بیاورد؛ اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده باشید، افشای آمار محرمانه ارسنال هسته‌ای یک کشور متخاصم و اعتراف به کارآمدی آن تسلیحات می‌تواند پیامدهای استراتژیک سنگینی به همراه داشته باشد.
واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد
سایت اقتصادنیوز

واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد

اقتصادنیوز: بحران تنگه هرمز پس از شش ماه بیش از هر چیز یک واقعیت را آشکار کرد: قدرت آمریکا از میان نرفته، اما قدرتی که فاقد یک راه‌حل سیاسی عملی باشد، دقیقا به چنین وضعیتی ختم می‌شود.
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / خلیج فارس به دلیل نیمه‌بسته بودن، عمق نسبتاً کم و تراکم بالای فعالیت‌های نفتی و دریایی، از زیست‌بوم‌های حساس جهان محسوب می‌شود. هرگونه ورود نفت خام، سوخت کشتی‌ها یا فرآورده‌های نفتی به آب می‌تواند در مدت کوتاهی در سطح وسیعی منتشر شود. جریان‌های دریایی نیز ممکن است آلودگی را از محل اولیه [ …
سایت رویداد‌ ۲۴

دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

تصادف شدید علیرضا افتخاری + عکس

سایت اکوایران

هرمز بسته شد؛ آسیا به دنبال مسیرهای جایگزین انرژی رفت

مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی
سایت رویداد‌ ۲۴

مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی

انتشار گفت‌وگوی تازه مینا نامداری، بلاگر پرحاشیه‌ای که سال‌ها با ویدیوهای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد، حالا با پرسش‌های تازه‌ای همراه شده است: آیا با یک تحول شخصی روبه‌رو هستیم یا تلاشی برای استفاده از چهره‌های پرمخاطب در بازتعریف روایت رسمی؟
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تشکیل زنجیره انسانی در میانکاله برای مقابله با بی‌حجابی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| اولین تصویر از متهمان کودک‌ربایی در تهران

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مجری صداوسیما کمبود دارو را گردن مردم انداخت

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ساخت قفس‌های فلزی در اطراف مخازن سوخت امارات

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین

مگر تفاهم اسلام‌آباد با هماهنگی ارکان کشور شکل نگرفت؟ مگر تیم مذاکره‌کننده، تیم ملی ایران نبود؟ مگر با اجازه‌ی رهبری نرفتند و توافق نکردند؟ خب تا اینجا چه ایرادی به آن دارید؟ بعید است ندانید که فرماندهان نهاد نظامی صاحب آن خبرگزاری در شعام به توافق و مذاکره‌ی مستقیم رای مثبت داده‌اند. آنها باور دارند …
خطر تکرار سرنوشت یارانه نقدی برای بنزین
سایت عصرایران

خطر تکرار سرنوشت یارانه نقدی برای بنزین

اجرای طرح سقاب بدون تعیین دقیق مدت اجرا، سازوکار خروج، نسبت آن با اصلاح قیمت و جایگاه آن در یک برنامه جامع اصلاح انرژی، می‌تواند خطر تکرار طرح یارانه نقدی بر...
تاریخ خونبار ملال! | هیولای خاموشی که جهان را به سمت جنگ و ویرانی می‌برد
سایت رویداد‌ ۲۴

تاریخ خونبار ملال! | هیولای خاموشی که جهان را به سمت جنگ و ویرانی می‌برد

تاریخ نشان داده است که انسان گاهی نه از سر نفرت، بلکه برای فرار از پوچی، به دنبال رخدادهایی می‌رود که زندگی را دوباره معنادار جلوه دهد.
گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین

کاهش درآمد‌های نفتی، دشواری دسترسی به منابع ارزی و هشدار درباره تبعات اجتماعی بحران اقتصادی، شکاف میان دو رویکرد در سیاست‌گذاری کشور را آشکارتر کرده است؛ یک سو بر تنش‌زدایی و احیای دیپلماسی برای نجات اقتصاد تأکید می‌کند و سوی دیگر همچنان بر ادامه تقابل اصرار دارد؛ در حالی که هزینه این اختلاف رویکرد بیش …
سایت عصرایران

جریان نوزاد ربوده‌شده تهرانی

سایت آوش

دستور جمع‌آوری فوری کپسول گیاهی قاچاق و غیرمجاز «چیستون» صادر شد

در ضرورت  امر رفاه
سایت عصرایران

در ضرورت امر رفاه

وقتی رفاه عمومی برقرار است، استرس و اضطرابهای ناشی از نگرانی برای حال و آینده کاهش می‌یابد و این وضعیت متعادل و پایدار، سلامت روان خانواده را به دنبال دارد.
چرا راهکارهای نوین کاهش مصرف انرژی در ایران اجرا نمی شوند؟
سایت عصرایران

چرا راهکارهای نوین کاهش مصرف انرژی در ایران اجرا نمی شوند؟

مدل‌های نوین قراردادی، عصای جادویی نیستند؛ اما ابزاری است که می‌توانند بخشی از بار مالی اصلاحات صنعتی را از دوش دولت بردارند و به بخشِ خصوصی منتقل کنند.تا زم...