پنجشنبه, ۱۳ آذر, ۱۳۹۹ / 3 December, 2020
مصرف نمک
مصرف نمک را با چند روش ساده کاهش دهید
۱۶ ساعت قبل / سلامت / مواد غذایی / نمک / تغذیه
مصرف نمک را با چند روش ساده کاهش دهید
بنابر برآورد پژوهش ملی تغذیه و رژیم غذایی در سال ۲۰۲۰ و با توجه به آزمایش‌ها، ۶۹ درصد از بزرگسالان در انگلستان بیش از اندازه نمک مصرف می‌کنند.
بهبود سلامت عمومی جامعه با کاهش مصرف نمک
۵ روز قبل / سرطان معده / سازمان جهانی بهداشت / برگزیدگان علم / خودمراقبتی، راه پیشگیری از سرطان
بهبود سلامت عمومی جامعه با کاهش مصرف نمک
تهران- ایرنا- محققان دانشگاه گریفیث واقع در استرالیا دریافتند کاهش عمومی مصرف نمک در جامعه یک استراتژی مقرون به صرفه برای مقابله با فشار خون و بیماری‌های قلبی و عروقی است.
نمک نخورید این ناخوشی ها را می گیرید
۱۳۹۹/۰۸/۲۸ / رژیم غذایی / رژیم های غذایی / سلامت / مشکلات / مواد غذایی
نمک نخورید این ناخوشی ها را می گیرید
اقتصادنیوز : برخی از افراد بر این باور هستند که مصرف نمک مضراتی را به همراه دارد و در برنامه و رژیم غذایی خود اقدام به حذف کامل نمک می کنند، در حالی که مصرف کم و یا نخوردن نمک عوارض جدی برای بدن دارد.
باور‌های غلط درمورد نمک های دریا و ید دار
۱۳۹۹/۰۸/۲۷ / نمک دریا / رژیم غذایی / سبک زندگی / پارسی خبر / فشار خون
باور‌های غلط درمورد نمک های دریا و ید دار
باور‌های نادرست و گمراه کننده‌ای در مورد مصرف نمک‌های دریا و ید دار وجود دارد که می‌تواند سلامت افراد را به خطر بیاندازد.
۱۳۹۹/۰۸/۲۵
آفتاب
فشارخون و دیابت دو بیماری مزمن همیشه در کمین همگان هستند و زمینه‌ساز بیماری‌های خطرناک و حتی کشنده دیگر می‌شوند. البته درصد اعظم از پیشگیری به خود مردم مربوط می‌شود تا با مراعات در مصرف نمک و شکر و چربی پیشگیری داشته باشند اما بخشی دیگر به نحوه تولید و افزودن این مواد در محصولات غذایی برمی‌گردد.09383346 یکی از برندهای معروفی که به دنبال خصولتی سازی در حال از بین رفتن هست داروگر با بیش از 20 محصول معروف هست از قبیل ریکا، دریا و . . . که الان در حال حق العمل کاری و فعالیت با 30 درصد ظرفیت هست. این مجموعه کامل‌ترین شرکت در خاورمیانه است جهت تولید صفر تا صد هست که 14 تا شرکت زیر مجموعه داره. این رو دریابید تا از بین نرفته. کل ارزشش الان 600 میلیارد قیمت گذاشتن ولی بیش از 10000 هزار میلیارد اموال …
تصورات اشتباه درباره نمک‌های دریا و یُد دار را دور بریزید
۱۳۹۹/۰۸/۱۹ / مضرات استفاده از نمک / فشار خون / فشار خون بالا / مواد غذایی
تصورات اشتباه درباره نمک‌های دریا و یُد دار را دور بریزید
ایرنا نوشت: باورهای نادرست و گمراه کننده‌ای در مورد مصرف نمک‌های دریا و ید دار وجود دارد که می تواند سلامت افراد را به خطر بیاندازد.
توصیه های طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
۱۳۹۹/۰۸/۱۴ / ویروس کرونا / تقویت سیستم ایمنی بدن / رژیم غذایی / طب سنتی / سبک زندگی / پارسی خبر
توصیه های طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
حسن اکبری متخصص آسیب شناسی سلولی و طب سنتی ایرانی،گفت: در شرایط اپیدمی ویروس کرونا و شروع فصل پاییز و سرما، اهمیت موضوع تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار بیشتر می‌شود. او افزود: در واقع مردم با رعایت توصیه‌های طب سنتی می‌توانند میزان قدرت سیستم ایمنی بدن خود را افزایش دهند تا در این شرایط حتی به سرماخوردگی خفیف هم دچار نشوند. اکبری بیان کرد: اولین و مهم‌ترین راهکار تقویت سیستم ایمنی بدن، اصلاح رژیم غذایی افراد است. در واقع افراد باید میزان استفاده از غذا‌های سرد را به حداقل برسانند. غذا‌های سرد به دلیل دریافت بالای انرژی از بدن برای سوزاندن ماده غذایی مناسب نیستند. به همین منظور مصرف زنجبیل و دارچین برای تقویت سیستم ایمنی بسیارحائزاهمیت است. توصیه می‌شود افراد دیابتی مصرف زعفران دم کرده را جایگزین …
راهکارهای موثر برای جلوگیری از سکته مغزی
۱۳۹۹/۰۸/۱۱ / سکته مغزی / فشار خون بالا / ورزش / اضافه وزن / نوشیدنی‌های الکلی / سبک زندگی / پارسی خبر
راهکارهای موثر برای جلوگیری از سکته مغزی
به نقل از نشریه انگلیسی اکسپرس، سکته مغزی یکی از رایج‌ترین بیماری‌ها در میان انسان هاست. سکته مغزی نوعی اختلال نورولوژیک ناگهانی است که به علت بسته شدن عروق کانونی رخ می‌دهد که به دنبال آن خون‌رسانی به ناحیه‌ای که دچار سکته مغزی شده‌است مختل می‌شود. به بیان دیگر، اگر خون‌رسانی به قسمتی از مغز دچار اختلال شده و متوقف شود این قسمت از مغز دیگر نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را داشته باشد که این وضعیت را اصطلاحاً سکته مغزی می‌نامند. سکته مغزی می‌تواند به عللی مانند بسته شدن یا پاره شدن یکی از رگ‌های خون‌رسان مغز ایجاد شود. احتمال وقوع سکته مغزی در مردان بیشتر از زنان است. معمولاً قبل از بروز سکته مغزی علائم هشدار دهنده‌ای وجود ندارد یا اینکه علائم بسیار جزئی هستند. بعد از بروز سکته مغزی بیمار باید بلافاصله …
فیلم// سیستم ایمنی بدن خود را با مصرف "نمک طبیعی" تقویت کنید!
۱۳۹۹/۰۸/۰۷ / طب اسلامی / طب سنتی
فیلم// سیستم ایمنی بدن خود را با مصرف "نمک طبیعی" تقویت کنید!
"دکتر حمید ضیایی" به توضیح ابعاد علمی این مسئله پرداخته که بر اساس چه مکانیزمی، مصرف نمک طبیعی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
راه های پیشگیری از فشارخون بالا را بشناسید
۱۳۹۹/۰۷/۲۹ / فشار خون / مصرف نمک / ریسک بیماری قلبی
راه های پیشگیری از فشارخون بالا را بشناسید
از هر ۴ اصفهانی یک نفر به فشار خون بالا مبتلا است
۱۳۹۹/۰۷/۲۸ / استانی-اجتماعی / فشار خون / فشار خون بالا / کروناویروس / بیماری قلبی عروقی / دیابت / مصرف نمک / کم تحرکی / چاقی
از هر ۴ اصفهانی یک نفر به فشار خون بالا مبتلا است
کارشناس مسئول برنامه پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی و دیابت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  شیوع فشار خون در بزرگسالان در استان اصفهان را ۲۵ درصد اعلام کرد و گفت: از هر ۴ فرد بالای ۱۸ سال یک نفر به فشار خون بالا مبتلا است.
چقدر «نمک» بخوریم؟
۱۳۹۹/۰۷/۲۳ / نمک
چقدر «نمک» بخوریم؟
اقتصاد نیوز:متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف نمک ارتباط زیادی با بیماری‌هایی مانند فشار خون ، کلیوی و انواع بیماری قلبی دارد، گفت: بهتر است روزانه تا ۳ گرم نمک بیشتر مصرف نکنیم.
چگونه نمک بیمارمان می کند؟/زیاده روی در مصرف ادویه ای محبوب
۱۳۹۹/۰۶/۱۲
چگونه نمک بیمارمان می کند؟/زیاده روی در مصرف ادویه ای محبوب
مصرف کمی نمک برای سوخت وساز بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات مفید است.به گزارش انجمن قلب ایالات متحده، زیاده روی در مصرف نمک می تواد بدن انسان را به مسیر مرگ هدایت کند.
9 ماده غذایی که می‌تواند فشار خون را کم کند
۱۳۹۹/۰۵/۲۵
9 ماده غذایی که می‌تواند فشار خون را کم کند
یکی از روش‌هایی که پزشکان برای کاهش فشار خون سالمندان استفاده می‌کنند «رویکردهای رژیمی برای متوقف کردن فشار خون بالا  (DASH) » است. این روش رژیم غذایی نیست اما راهی برای بهبود کیفیت غذا خوردن است. پزشک در این روش از بیمار می‌خواهد مصرف نمک را به حداقل برساند و مصرف میوه و سبزیجات، غلات سبوس‌دار، ماهی، ماکیان، لبنیات کم‌چرب، مغزها و حبوبات را افزایش دهد. سبزیجات برگ سبز نمک، نیاز بدن به آب را افزایش می‌دهد که نتیجه‌اش افزایش حجم خون، فشار به دیواره رگ‌ها و فشار خون است. بشقاب‌تان را با سبزیجات …
۱۳۹۹/۰۵/۱۳
۸ ماده خوش‌طعم و طبیعی برای جایگزینی با نمک!
امروز قصد داریم ۸ ماده طبیعی و خوش مزه را برای جایگزینی با نمک معرفی کنیم. با شناختن این مواد آشپزی کاهش مصرف نمک را تجربه کنید. مصرف زیاد سدیم یکی از چالش‌های جدی است. که امروزه پزشکان و محققان با آن روبه‌رو هستند.
۸ بلایی که نمک بر سر بدن شما می‌آورد
۱۳۹۹/۰۵/۰۲ / مصرف نمک / نمک یددار / فشار خون / سبک زندگی / پارسی خبر
۸ بلایی که نمک بر سر بدن شما می‌آورد
نمک برای طعم غذا بسیار کاربرد دارد اما مصرف بیش از حد آن موجب بیماری هایی می شود که جبران ناپذیر است.
توصیه های یک فوق تخصص به بیماران فشارخونی
۱۳۹۹/۰۴/۲۳ / سلامت / فشار خون
توصیه های یک فوق تخصص به بیماران فشارخونی
شبستان نوشت: فوق تخصص نفرولوژی با اشاره به اینکه فشار خون با علامت مینیمم زمینه ساز مشکلات قلبی است؛ گفت: مصرف نمک آن هم روزی کمتر از ۲ گرم برای بیماران فشار خون با علامت مینیمم بالا توصیه می شود.
ببینید | مشکلاتی که با خوردن غذاهای شور دچار آن می شویم
۱۳۹۹/۰۴/۰۹ / مضرات استفاده از نمک / غذای ناسالم / سلامت
ببینید | مشکلاتی که با خوردن غذاهای شور دچار آن می شویم
چه خوب است که در مورد میزان مصرف نمک تعادل را رعایت کنید. توصیه می کنیم از خوردن غذاهای پرنمک بپرهیزید که عوارض جبران ناپذیری به بدن دارد و سلامتی انسان را به خطر می اندازد. در تهیه غذا به میزان مصرف نمک دقت کنید. منبع: تبیان
مهم ترین علائم اختلالات تیروئید
۱۳۹۹/۰۳/۲۴ / اختلالات تیروئید / غده تیروئید / هورمون تیروئید / سبک زندگی / پارسی خبر
مهم ترین علائم اختلالات تیروئید
 غده تیروئید با این که کوچک است، اما نقش‌های حیاتی دارد اگر تیروئید شما آن‌طور که باید هورمون تولید نمی‌کند یا بیش از حد کار می‌کند، اثر منفی روی بدن شما می‌گذارد. هورمون‌های تیروئید سطح انرژی، متابولیسم، دمای بدن، خلق‌وخو، ضربان قلب و فشار خون شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد. به همین منظور در ادامه به اختلالات غده تیروئید و مواد غذایی مفید اشاره می‌کنیم که دارای ید بیشتری است.با گذشت سن نسج تیروئید دچار فیبروز شده طوری که غده تیروئید افراد سالمند در معاینه بالینی معمولا قابل لمس نیست. در این سنین به علت محدودیت مصرف نمک یددار، دریافت ید کاهش می‌یابد. این در حالی است که به دلیل مشکلات گوارشی و جذب املاح مقدار جذب ید کاهش بیشتری پیدا می‌کند. غذا‌های مناسب برای تیروئید اگر دچار کمبود ید هستید، این …
فیلم// چرا حذف "نمک طبیعی" از رژیم غذایی روزانه باعث تهدید سلامتی است؟!
۱۳۹۹/۰۳/۲۰ / طب سنتی
فیلم// چرا حذف "نمک طبیعی" از رژیم غذایی روزانه باعث تهدید سلامتی است؟!
آیا مصرف نمک باعث ابتلا به فشار خون و بیماریهای قلبی ــ عرقی است یا مصرف روزانه "نمک طعام طبیعی" یکی از الزامات حفظ سلامت و تندرستی است؟! آیا باید نمک تصفیه شده حاوی ید مصرف کرد یا نمک طبیعی تهیه شده از سنگ نمک را در رژیم غذایی روزانه گنجاند؟!
۱۳۹۹/۰۳/۰۸
ابزاری برای چشیدن طعم خوراکی‌ها بدون خوردن آنها!
یک پژوهشگر ژاپنی، ابزاری ابداع کرده است که به کاربران امکان می‌دهد بدون خوردن خوراکی‌ها، طعم آنها را احساس کنند. به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلور، معمولا برای بررسی ابزار دیجیتال، میزان سرعت، وضوح صدا و ظرفیت ذخیره آنها ارزیابی می‌شود. هومی میاشیتا، پژوهشگر دانشگاه میجی ژاپن، راه دیگری برای این کار دارد. راه‌حل او این امکان را فراهم می‌کند که بتوان ابزار را با بررسی مزه آنها ارزیابی کرد.میاشیتا، یک ابزار دستی موسوم به Norimaki Synthesizer ابداع کرده است که صفحه‌ای قابل لیس زدن دارد و پس از قرار گرفتن در دهان می‌تواند همه احساسات مربوط به طعم غذا را بازسازی کند.این ابزار که پنج لوله دارد، مبتنی بر الکترولیت‌هایی است که در پنج نوع ژل قرار گرفته‌اند و می‌توانند شدت پنج طعم اساسی یعنی ترشی، …
مبتلایان به فشار خون چقدر نمک بخورند؟
۱۳۹۹/۰۳/۰۴ / فشار خون / نمک / سبک زندگی / پارسی خبر
مبتلایان به فشار خون چقدر نمک بخورند؟
متخصص قلب و عروق گفت: افراد مبتلا به فشار خون بهتر است مصرف نمک را به طور کامل قطع کنند.
توصیه های سازمان جهانی بهداشت در مورد تغذیه سالم
۱۳۹۹/۰۲/۳۰ / رژیم غذایی / سازمان جهانی بهداشت / تناسب اندام / ویروس کرونا
توصیه های سازمان جهانی بهداشت در مورد تغذیه سالم
یک رژیم غذایی سالم و کامل یعنی غذایی که ویتامین‌های کافی را داشته باشد و بدن املاح مورد نیاز را از طریق مواد غذایی مثل گوشت، شیر، غلات و حبوبات به طور کافی دریافت کند.چنین رژیم غذایی موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن انسان می‌شود و شادابی و طراوت پوست را به همراه خواهد داشت. رژیم غذایی سالم موجب حفظ تناسب اندام و دوری انسان از ابتلا به انواع بیماری‌ها مانند دیابت، افزایش کلسترول و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.سازمان جهانی بهداشت به رعایت چند نکته تغذیه‌ای مهم توصیه کرده است:   ۱- نوشیدنی‌های الکلی را به هیچ عنوان مصرف نکنید.۲- مصرف نمک خود را به کمتر از پنج گرم در روز کاهش دهید.۳- از مصرف نوشیدنی‌های قنددار پرهیز کنید.۴- از مصرف بیش از حد چربی و روغن اجتناب کنید.۵- غذا‌های متنوع مصرف کنید که …
۱۳۹۹/۰۲/۲۴
راهکارهای غلبه بر کم‌تحرکی در دوران کرونا
 [مریم ملکی ورکی- پزشک] بدون شک یکی از پیامدهای مهم قرنطینه تغییر سبک زندگی است که شامل کاهش فعالیت‌های جسمی و رژیم غذایی ناسالم است. بیماری‌های قلبی-‌عروقی جزء شایع‌ترین، جدی‌ترین و کشنده‌ترین بیماری‌هایی است که انسان امروز با آن مواجه است و شرایط قرنطینه و محدودشدن فعالیت‌های بدنی، تعطیلی باشگاه‌ها و مکان‌های عمومی ورزشی، افزایش استرس و اضطراب باعث افزایش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی شده است.   مهم‌ترین عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی-عروقی شامل سیگار‌کشیدن، دیابت، چاقی، فشار خون بالا و چربی خون بالاست که بی‌تحرکی و محدودیت فعالیت‌های بدنی زمینه‌ساز افزایش خطر برای تمام مشکلات فوق است. همچنین شرایط قرنطینه …
همراه غذا سالاد، ماست، ترشی یا سبزی خوردن؟
۱۳۹۹/۰۲/۱۵ / ماست / ترشی / تغذیه / پارسی خبر
همراه غذا سالاد، ماست، ترشی یا سبزی خوردن؟
سالاد، ماست، شوری، ترشی یا سبزی خوردن؟ شما عادت به خوردن کدام یک از این خوراکی‌ها با غذا‌های اصلی‌تان دارید؟ آیا می‌دانید که در مورد هریک از این مواد غذایی، باید‌ها و نباید‌هایی مطرح است و شما نمی‌توانید بدون محدودیت، هرچقدر که دلتان خواست، آن‌ها را در کنار غذای خود داشته باشید؟در این مطلب به بررسی خوبی و بدی این چاشنی‌ها یا کنار بشقابی‌ها می‌پردازیم:شوری و ترشی انواع شور و ترشی جزو خوراکی‌های طعم‌دهنده و اشتهاآور محسوب می‌شوند. با این حساب، افراد سالمی که کمی بدغذا هستند و اشتهای چندانی به خوردن ندارند، می‌توانند با همراه کردن انواع ترشی‌ها و شور‌ها با غذا‌های اصلی خود، اشتهایشان را تحریک کنند و غذای بیشتری بخورند. البته، این توصیه بیشتر برای افراد لاغر و کم‌غذا مطرح می‌شود و به‌طور حتم، افراد …
راه حلی برای پرهیز از ریزه‌خواری‌های عادتی
۱۳۹۹/۰۲/۱۳ / پارسی خبر / موادغذایی / پرخوری / روزه داری
راه حلی برای پرهیز از ریزه‌خواری‌های عادتی
 مرجان بهزادی مقدم با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی است برای تزکیه نفس و جلوگیری از انباشت بی رویه دستگاه گوارش و پاکسازی درون از دو منظر جسمی و روحی، اظهار کرد: پرهیز از ریزه‌خواری‌های عادتی، تعدیل در دریافت انرژی و عدم وجود سربار کالری که در حالت عادی موجب افزایش توده چربی در بدن می‌شود، از مزایای روزه‌داری است.وی ادامه داد: با این حال اگر روزه داری و امساک از خوردن آب و غذا برای ساعات طولانی به شکل اصولی انجام نشود نه تنها فرد روزه‌دار از مزایای این عبادت بی بهره خواهد بود، بلکه دلیل نادیده گرفتن پیام‌های فیزیولوژیک بدن (گرسنگی و تشنگی) که برای رفع نیاز‌های سلولی است، موجب بروز مشکلاتی نظیر کاهش توده عضلانی و استخوانی بدن، افزایش شانس بیماری نارسایی کلیه، افزایش حتمال بروز سنگ کلیه و صفرا، …
نکاتی برای جبران
۱۳۹۹/۰۲/۱۳ / پارسی خبر / روزه داری / تغذیه / یبوست
نکاتی برای جبران "گرسنگی" و "تشنگی" در روزه‌داری
 عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی است برای تزکیه نفس و جلوگیری از انباشت بی رویه دستگاه گوارش و پاکسازی درون از دو منظر جسمی و روحی، اظهار کرد: پرهیز از ریزه‌خواری‌های عادتی، تعدیل در دریافت انرژی و عدم وجود سربار کالری که در حالت عادی موجب افزایش توده چربی در بدن می‌شود، از مزایای روزه‌داری است.وی ادامه داد: با این حال اگر روزه داری و امساک از خوردن آب و غذا برای ساعات طولانی به شکل اصولی انجام نشود نه تنها فرد روزه‌دار از مزایای این عبادت بی بهره خواهد بود، بلکه دلیل نادیده گرفتن پیام‌های فیزیولوژیک بدن (گرسنگی و تشنگی) که برای رفع نیاز‌های سلولی است، موجب بروز مشکلاتی نظیر کاهش توده عضلانی و استخوانی بدن، افزایش شانس بیماری نارسایی کلیه، افزایش حتمال بروز …
جایگزین های نمک ریسک بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند
۱۳۹۹/۰۲/۱۱ / مصرف نمک / بیماری های قلبی و عروقی / فشار خون بالا
جایگزین های نمک ریسک بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند
محققان دریافتند تاثیرات جایگزین های نمک در کاهش فشارخون می تواند از مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی از جمله سکته پیشگیری نماید.
مصرف زیاد نمک باعث چه بیماری‌هایی می‌شود؟
۱۳۹۹/۰۱/۲۶ / سلامت / نمک / مصرف نمک / کلسیم / آسم / زخم معده / افزایش فشار خون / سرطان معده / پوکی استخوان / نفخ معده
مصرف زیاد نمک باعث چه بیماری‌هایی می‌شود؟
خوردن غذاهای پرنمک عوارض جبران ناپذیری برای بدن دارد و سلامتی انسان را به خطر می‌اندازد.
اصول تغذیه‌ای برای کودکان قبل از شیمی درمانی
۱۳۹۹/۰۱/۱۷ / پارسی خبر / تغذیه / کودکان شیمی درمانی
اصول تغذیه‌ای برای کودکان قبل از شیمی درمانی
  در ادامه این مطلب بخشی از عوارض احتمالی شیمی درمانی در کودکان اشاره شده است و راه حل‌هایی برای آن آمده است.   تغییر مزه دهان۱. غذا‌ها به صورت سرد و یا در دمای اتاق سرو شود. این باعث کاهش بوی غذا می‌شود و تحمل بیمار را برای خوردن آن افزایش می‌دهد.۲. کاهش بوی غذا با روش‌های زیر:– روی لیوان نوشیدنی بیمار را بپوشانید و از او بخواهید که با استفاده از نی مایعات را بنوشد.– غذا‌هایی را انتخاب کنید که نیاز به پخت نداشته باشند.– زمانیکه کودک در محیط است از ادویه جات زیاد برای پخت غذا استفاده نکنید.– از غذا دادن به کودک در اتاق مملو از وسایل مختلف و شلوغ یا محل خیلی گرم بپرهیزید.به کودک خود اجازه دهید هر غذایی را که دوست دارد در هر زمانی که میل دارد مصرف کند. به عنوان مثال اگر دوست دارد مواد غذایی صبحانه …
زیاده روی در مصرف نمک موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود
۱۳۹۹/۰۱/۱۳ / مصرف نمک / سیستم ایمنی / فشار خون
زیاده روی در مصرف نمک موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود
رژیم غذایی مملو از نمک نه تنها برای فشارخون مضر است بلکه به سیستم ایمنی هم آسیب می رساند.
کاهش مصرف نمک به نفع همه‌ ماست
۱۳۹۸/۱۲/۱۳
کاهش مصرف نمک به نفع همه‌ ماست
در بررسی جدیدی که نتایج آن به تازگی در نشریه انجمن متخصصان قلب آمریکا به چاپ رسیده، مشخص شده است کم کردن میزان نمک مصرفی نه فقط برای گروه‌های پرخطر که برای همه‌ افراد فوایدی به دنبال دارد.
۱۳۹۸/۱۲/۰۱ / نمک / عوارض مصرف نمک / آب مروارید / پارسی خبر
مصرف این سم سفید ممنوع است!
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: متاسفانه استاندارد مصرف نمک در ایران دو تا سه برابر بیشتر از استاندارد مصرف جهان است.
۱۳۹۸/۱۱/۲۸ / نمک / تغذیه / پارسی خبر
بعد از مصرف نمک زیاد این ۵ کار را انجام دهید
با مصرف غذا‌های بسته بندی شده و آماده یا استفاده مکرر از غذا‌های رستورانی دریافت بیش از اندازه سدیم به راحتی امکان پذیر است. بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید گوش دادن به آن چیزی است که بدن به شما می‌گوید.
۱۳۹۸/۱۱/۲۷ / نمک / نمک بدون ید / پارسی خبر
عوارض مصرف نمک بدون ید
نمک خوراکی باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد در غیراینصورت کمبود ید بر روی رشد و تکامل جسمی و مغزی اثر می‌گذارد.
۱۳۹۸-۱۱-۱۲
ولع مصرف نمک نشانه‌ای از چه بیماری‌ها و وضعیت‌های بدن است؟
انجمن قلب آمریکا توصیه میکند بزرگسالان باید روزانه ۱۵۰۰ تا ۲۴۰۰ میلی گرم نمک مصرف کنند. این میزان یعنی یک قاشق چای خوری نمک در روز. نمک برای بسیاری از فرایندهای بدن از جمله عملکرد عضلات، و حفظ تعادل مایعات ضروری است ولی ولع مصرف نمک ممکن است نشانهای از یک بیماری یا وضعیت پزشکی باشد.
۱۳۹۸/۱۱/۱۲
۷ عامل ایجاد تمایل شدید به مصرف نمک
مصرف نمک همیشه برای بشر یک مکانیسم مهم برای حفظ بقا بوده است. در واقع مغز و بدن ما به گونه‌ای طراحی شده که از نمک برای زنده ماندن لذت ببریم.
۱۳۹۸/۱۱/۰۸
مصرف‌زدگی به چه قیمت؟
متاسفانه به دلیل حاکم بودن فرهنگ مصرف در کشور ما، با وجود آنکه به آیه «کلُوا واشربوا و لا تسرفوا» به ‌شدت در زبان شفاهی و بیانات‌مان اعتقاد داریم، ولی به این آیه عمل نمی‌کنیم. یعنی جامعه ایرانی، هم بیش از اندازه مصرف می‌کند و هم بدمصرف است به این معنا که فرهنگ مصرف را فرهنگ‌پذیر نشدیم و در زمان پرمصرفی، موارد مضر را هم بیشتر مصرف می‌کنیم. مصرف دارو، مصرف نمک، مصرف انواع سوخت و انرژی‌ها در جامعه ایرانی بیش از استانداردهای جهانی است و البته یکی دیگر از مصداق‌های بدمصرفی ما این است که مواد مفید را هم کمتر مصرف می‌کنیم و زمان‌هایی که باید از نظر مصرف مواد مفید همچون لبنیات، با استانداردهای جهانی همراه شویم، کم‌مصرف هستیم. بنابراین …
۱۳۹۸/۱۱/۰۳ / استانی-علمی و آموزشی / تیروئید / خراسان شمالی
مبتلایان به پرکاری تیروئید از مصرف قهوه و نان های فانتزی پرهیز کنند
عضو هیات علمی و پزشک متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مبتلایان به پرکاری تیروئید از مصرف نمک های یددار، قهوه و نان های فانتزی پرهیز کنند.
۱۳۹۸/۱۰/۲۸
آیا می‌توان فشار خون را با مصرف "نمک طعام طبیعی" کنترل کرد؟! + صوت
بهترین نوع نمک برای سلامتی چه نمکی است، آیا مصرف نمک‌های تصفیه شده شرکتی مورد تایید است و آیا مصرف "سنگ نمک معدنی آسیاب شده" می‌تواند منجر به کنترل فشار خون شود؟ دکتر رضا منتظر به این سؤالات پاسخ داده است.
۱۳۹۸/۱۰/۲۸ / مصرف نمک / روغن
میزان روغن و نمک در فرآورده‌های سرخ‌شده بازار
کمیت و کیفیت خوراک انسان همواره از اهمیت زیادی در جوامع علمی برخوردار بوده و بحث‌های گوناگونی پیرامون آن شده است، اما امروزه با ظهور انواع فست فودها و غذاهای بسته‌بندی‌شده، به نظر می‌رسد توجه دوچندانی به این موضوع نیاز است. محققان کشور در همین زمینه، به بررسی فرآورده‌های سرخ‌شده صنعتی و صنفی پرداخته‌اند.
۱۳۹۸/۱۰/۲۱ / استانی-علمی و آموزشی / _نوشابه / سوء تغذیه / مصرف نمک / خراسان شمالی
میانگین مصرف نوشابه در خراسان شمالی چهار برابر سرانه مصرف جهانی
رئیس انجمن تغذیه خراسان شمالی گفت: میانگین مصرف نوشابه 42 لیتر در کشور بوده که چهار برابر سرانه مصرف جهانی است و این آمار قابل تعمیم به استان نیز است.
۱۳۹۸/۱۰/۰۶
یافته‌‌های جدید علمی "مصرف نمک طبیعی" را برای درمان فشار خون تجویز می‌کند!
پزشکان دانشگاه "USC" آمریکا در نتایج تحقیقات جدید علمی خود متوجه شد‌ه‌اند که "پتاسیم" موجود در "نمک‌ طبیعی" و مواد خوراکی، خطر ابتلای به فشار خون را کاهش می‌دهد!
۱۳۹۸/۰۹/۰۵
"نفخ و بیماری‌های معده" را با چشیدن "نمک" پیش از غذا درمان کنید!
مصرف نمک به بدن کمک می‌کند تا در برابر جراحت‌های واردشده از حوادث و سایر آسیب‌ها مقاومت کند و خودداری از خوردن نمک طبیعی آسیب‌های فراوانی به بدن انسان می‌زند؛ "چشیدن نمک طبیعی" قبل از تناول غذا و بعد از اتمام غذا در درمان امراض معده بسیار مؤثر است.
۱۳۹۸/۰۹/۰۴
نمک دریا مفید یا مضر؟
طی چند سال اخیر تبلیغات طب سنتی برای استفاده از نمک دریا بیشتر شده است و تاکید آن‌ها بر استفاده از نمک دریا است و از طرفی کارشناسان تغذیه مصرف نمک دریا را تهدید جدی برای سلامتی افراد می‌دانند.
۱۳۹۸/۰۹/۰۳ / استانی-اجتماعی / بیماری ایدز / بیماریهای واگیردار / آنفولانزا
رشد ۲ برابری سرطان روده بزرگ/ عدم مشاهده پشه ایدس در ایران
سرپرست معاونت بهداشت علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه طی ۱۵ سال گذشته رشد سرطان روده بزرگ دو برابر شده است، گفت: نیازمند اصلاح سبک زندگی در حوزه تغذیه از جمله کاهش مصرف نمک، تحرک کافی، کاهش وزن، مدیریت استرس و عدم مصرف دخانیات هستیم.
۱۳۹۸/۰۹/۰۱
حذف یا کاهش مصرف "نمک طبیعی" باعث ابتلا به بیماریهای قلبی و کلیوی
کاهش مصرف نمک طبیعی در وعده‌های غذایی عوارض جانبی زیادی دارد که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد و منجر به افزایش ضربان قلب می‌شود.
۱۳۹۸/۰۸/۲۹
مصرف نان نمکی از عوامل مهم فشارخون در جامعه ایرانی
رئیس هیأت مدیره انجمن قلب ایران با بیان اینکه ایرانی‌ها ۲ برابر استانداردهای جهانی نمک مصرف می‌کنند، گفت: متأسفانه در تحقیقاتی که انجام شده است، مصرف نمک در بین بانوان ایرانی ۳ برابر بیشتر از مردان است.
۱۳۹۸-۰۸-۱۴
نمی‌توان محصولات صنایع غذایی ایران را مشمول مالیات کرد
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در مراسم روز جهانی غذا با اشاره به مشارکت بالای صنایع غذایی ایران در برنامه کاهش مصرف نمک، شکر و چربی در محصولات صنایع غذایی، کاهش مصرف آنها توسط مردم را مستلزم تمرکز بر فرهنگ سازی و آشنایی مردم با مخاطرات مصرف بالای مواد غذایی پر نمک، چرب و با قند بالا عنوان کرد.
۱۳۹۸/۰۸/۱۲
۸۲۰ میلیون نفر در دنیا از گرسنگی و ۶۷۰ میلیون نفر از چاقی رنج می‌برند
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی با اشاره به مشارکت بالای صنایع غذایی در برنامه کاهش مصرف نمک، شکر و چربی در محصولات صنایع غذایی، کاهش مصرف آنها توسط مردم را مستلزم تمرکز بر فرهنگ سازی و آشنایی مردم دانست.
۱۳۹۸/۰۸/۱۲ / کاریکاتور / حسن نمکدوست / مواد غذایی / اصلاح الگوی مصرف
علت مرگ: نمک!
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفته سرانه مصرف نمک ایرانی‌ها روزانه به ۸ تا ۱۰ گرم است که هنوز با میانگین جهانی که حداکثر ۵ گرم است، فاصله دارد و باید برای حذف نمکدان از سفره فرهنگ سازی شود. چراکه مصرف بالای نمک از دلایل عمده مرگ میر در کشور است. این موضوع سوژه کارتونی از مهدی عزیزی در خبر آنلاین شد.
۱۳۹۸/۰۷/۲۶
ایرانیان 2 برابر استاندارد نمک می‌خورند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: میزان مصرف نمک ایرانیان در روز به 8 تا 10 گرم می رسد که 2 برابر استاندارد است.
۱۳۹۸/۰۷/۲۰ / استانی-اجتماعی / نمک / مواد غذایی / سازمان غذا و دارو / دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
کاهش ۵۰درصدی مصرف نمک در مواد غذایی صنعتی کهگیلویه و بویراحمد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باسوج از کاهش ۵۰درصدی مصرف نمک در مواد غذایی صنعتی این استان خبر داد.
۱۳۹۸/۰۷/۲۰ / مصرف نمک / سازمان غذا و دارو / تغذیه
ایرانی ها روزانه ۱۰ گرم نمک می خورند/وضعیت نان های صنعتی
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه استاندارد مصرف روزانه نمک ۵ گرم است، گفت: میزان مصرف نمک ایرانیان در روز به ۸ تا ۱۰ گرم می رسد.
۱۳۹۸/۰۷/۱۰
5 علامت که نشان می دهد شما بیش از حد نمک می خورید
شاید کمتر فردی اطلاع داشته باشد که در مصرف نمک زیاده روی می کند. علت این موضوع به نمک پنهانی باز می گردد که در غذاهای خمود مصرف می کنیم. اما متاسفانه این وفور مصرف نمک خطراتی جدی برای سلامتی افراد دارد.
۱۳۹۸/۰۷/۰۹ / سکته قلبی / بیماری قلبی / نارسایی قلبی / حمله قلبی / نمک زدایی / بیماری های قلبی
مصرف نمک در شیراز ۷ برابر میزان مجاز است
شیراز - ایرنا- نمک را بسیاری به عنوان سم سفید می‌شناسند ، این ماده‌ خوش طعم ترکیبی از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد کلرید سدیم است. پس با مصرف نمک مقدار زیادی سدیم وارد بدن‌مان می‌شود. مطالعات بیانگر آن است شهروندان در شیراز ۷ برابر میزان مجاز نمک مصرف می‌کنند.
۱۳۹۸/۰۷/۰۶
گیاهان را جایگزین نمک کنیم
میزان استاندارد مصرف نمک بین ۴ تا ۵ گرم در روز است، در حالی که ایرانیان بطور متوسط روزانه ۸ تا ۱۰ گرم نمک مصرف می‌کنند که باعث افزایش حمله قلبی می شود، بهتر است افراد استفاده از سبزیجات و گیاهان را جایگزین نمک کنند.
۱۳۹۸/۰۶/۱۴ / بهداشت و درمان
بخور و نخورهای فشارخون
تهران - ایرنا- فشار خون بیماری است که به دلایل فراوان از جمله چاقی، و مصرف نمک زیاد به وجود می‌آید، اما باید دید که به چه دلیل افراد مبتلا به فشار خون بالا می شوند و بهترین روش های درمان آن چیست؟
۱۳۹۸/۰۶/۰۹
مصرف نمک و پروتئین زیاد افراد را مستعد ایجاد سنگ کلیه می‌کند
تخصص کلیه و مجاری ادرار با تأکید بر مصرف حداقل 8 لیوان آب در شبانه‌روز، گفت: افرادی که نمک و پروتئین زیاد مصرف می کنند، در معرض ابتلا به سنگ کلیه هستند.
۱۳۹۸/۰۵/۲۷
روش های ساده کنترل قطعی فشار خون کشف شد
فشار خون بیماری است که به دلایل فراوان از جمله چاقی، مسن بودن،مصرف نمک زیاد و... در بدن رخ می دهد، اما باید دید که به چه دلیل افراد مبتلا به فشار خون بالا می شوند و بهترین روش های درمان آن چیست؟
۱۳۹۸/۰۵/۱۱
آیا میزان مناسب مصرف نمک برای حفظ سلامتی را می‌دانید؟
هر انسانی برای برقراری تعادل مایعات و عملکرد عضلانی و عصبی بدن خود به مصرف نمک نیاز دارد، اما سوال اینجاست که انسان به چه میزان نمک در طول روز نیاز دارد؟
۱۳۹۸/۰۴/۲۷
توصیه پیامبر در مورد مصرف نمک
رسول خدا (ص) در حدیثی به امام علی (ع) درباره خوردن نمک توصیه کردند: قالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) فِی وَصِیَّتِهِ لِعَلِیٍّ (ع) یَا عَلِیُّ ابْدَأْ بِالْمِلْحِ وَ اخْتِمْ بِالْمِلْحِ فَإِنَّ فِی الْمِلْحِ شِفَاءً مِنْ سَبْعِینَ دَاءً مِنْهَا الْجُنُونُ وَ الْجُذَامُ وَ الْبَرَصُ وَ وَجَعُ الْحَلْقِ وَ وَجَعُ الْأَضْرَاسِ وَ وَجَعُ الْبَطْن.
۱۳۹۸/۰۴/۲۳ / کاریکاتور / مضرات استفاده از نمک / اصلاح الگوی مصرف / فشار خون بالا
زندگی بانمک ما ایرانی‌ها!
سازمان بهداشت جهانی "فائو" میزان استاندارد مصرف نمک را برای هر فرد 5 گرم در روز عنوان کرده اما ایرانی‌ها حدود دو تا سه برابر بیشتر از میزان توصیه شده نمک مصرف می‌کنند. این موضوع سوژه کارتونی از علیرضا پاکدل در خبرآنلاین شد.
۱۳۹۸/۰۴/۱۰
ثبت فشارخون 23 میلیون نفر
حریرچی گفت: میزان مصرف نمک ایرانیان نزدیک به سه برابر متوسط جهانی است که نیمی از این نمک مصرفی از نان حاصل می شود.
۱۳۹۸/۰۴/۰۴ / سلامت / تبلیغات
آنچه که درباره نمک دریا نمی‌دانید/ گول تبلیغات را نخورید
ایسنا نوشت: مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران ضمن اشاره به مضرات نمک دریا و برخی تبلیغات گمراه کننده درباره توصیه به مصرف این نوع نمک، در عین حال گفت: یکی از عوارض جدی مصرف نمک زیاد، پوکی و نرمی استخوان است.
۱۳۹۸/۰۴/۰۴ / بسیج ملی کنترل فشار خون بالا / نمک دریا / راشیتیسم / نرمی استخوان / نمک یددار
نمک دریا عامل انتقال بیماری‌های شیمیایی و عفونی
مشاور انجمن تغذیه ایران ضمن اشاره به مضرات نمک دریا و برخی تبلیغات گمراه کننده درباره توصیه به مصرف این نوع نمک، در عین حال گفت: یکی از عوارض جدی مصرف نمک زیاد، پوکی و نرمی استخوان است.
۱۳۹۸/۰۳/۲۹ / خواب / شیرینی جات / مصرف نمک
تأثیر خواب خوب در کاهش اشتها به خوراکی های شور و شیرین
محققان دریافتند خواب خوب در کاهش تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین و مواد خوراکی پرکالری تاثیر دارد.
۱۳۹۸/۰۳/۲۷ / سلامت / سازمان نظام پزشکی / سرطان معده / وزارت بهداشت / دیابت
مرگ زیر ۷۰ سال برای ایرانی‌ها ممنوع شد!
مشرق نوشت: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت جلوگیری از مرگ ایرانیان در زیر سن ۷۰ سال ،کاهش ۲۵ درصدی فشار خون و ۳۰ درصدی مصرف نمک در بین مردم را از جمله اهداف وزارت بهداشت عنوان کرد.
۱۳۹۸/۰۳/۲۴ / وزارت بهداشت / فشار خون / رضا ملک زاده / بیماری های قلبی و عروقی / مصرف نمک
فشار خون مهم‌ترین علت مرگ‌های زودرس در ایران
معاون وزیر بهداشت با اشاره به افزایش ۳۹ درصدی مرگ ناشی از فشار خون بالا در ایران طی ۲۵ سال گذشته، گفت: فشار خون بالا مهم ترین عامل سکته قلبی و مغزی و مرگ زودرس در ایران است.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •