VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
رشد باکتری باسیلوس سرئوس
ماکارونی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت پارسینه
برنج پخته را دوباره گرم کنیم خطرناک است؟
مسمومیت ناشی از «سندرم برنج دوباره گرمشده» به مسمومیتی اشاره دارد که در اثر باکتریهای باسیلوس سرئوس ایجاد میشود. وقتی غذاهای پختهشده، بهویژه غذاهای حاوی نشاسته مانند برنج، مدت زیادی بیرون از یخچال و در دمای اتاق باقی میماند.
برنج
رشد
برنج
رشد
گوشت
مرگ
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری ایسنا
شرایط نگهداری ماکارونی میتواند موجب مسمومیت شود
یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: ماکارونی غذایی نیست که مسمومیت ایجاد کند، بلکه شرایط نگهداری نامطلوب و آلودگی تقاطعی غذاها میتواند باعث آلوده شدن آنها به باکتریها شده که رشد آن عفونت و یا مسمومیت غذایی به همراه دارد.
باسیلوس سرئوس
دانشگاه علومپزشکی کاشان
باسیلوس سرئوس
دانشگاه علومپزشکی کاشان
سیب سلامت
ماکارونی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
راههای جلوگیری از مسمومیت غذایی
مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو همدان در مورد نحوه مصرف مواد غذایی ماکارانی به مردم استان نکاتی را گوشزد کرد و گفت: مواد غذایی مانند ماکارانی و برنج پس از پختهشدن در صورتی که در شرایط دمایی نامناسب نگهداری شوند، محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس هستند.
ماکارونی
باسیلوس سرئوس
ماکارونی
باسیلوس سرئوس
دانشگاه علوم پزشکی همدان
معاونت غذا
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت دیدبان ایران
جزییات مرگ سه کودکان به دلیل مصرف ماکارونی
دکتر علیرضا رییسی در پاسخ به سوالی درباره مباحث مطرح شده مبنی بر مرگ سه کودکان به دلیل مصرف ماکارونی گفت: پزشکی قانونی به پرونده این موضوع ورود کرده است. البته ماکارونی به تنهایی نمیتواند آلوده باشد و مسمومیت ایجاد کند، بلکه شرایط نگهداری مهم است. شرایط نگهداری درخصوص موادغذایی میتواند عامل ایجاد مسمومیت …
چاقی
خانواده
چاقی
خانواده
رشد
کودکان
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت انتخاب
معاون وزارت بهداشت: مرگ سه کودکان به دلیل مصرف ماکارونی؟ ماکارونی به تنهایی نمیتواند مسمومیت ایجاد کند / باکتری «باسیلوس سرئوس» در صورت نامناسب بودن شرایط نگهداری میتواند سم تولید کند
دکتر علیرضا رییسی در پاسخ به سوالی درباره مباحث مطرح شده مبنی بر مرگ سه کودکان به دلیل مصرف ماکارونی گفت: پزشکی قانونی به پرونده این موضوع ورود کرده است. البته ماکارونی به تنهایی نمیتواند آلوده باشد و مسمومیت ایجاد کند، بلکه شرایط نگهداری مهم است. شرایط نگهداری درخصوص موادغذایی میتواند عامل ایجاد مسمومیت …
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت فرارو
واکنش وزارت بهداشت به مسمومیتها با ماکارونی
«خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمیکند، اما شرایط نگهداری غذاها میتواند باعث ایجاد میکروبها شود. باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که میتواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این گونههای باکتری میتوانند با ترشح سمی باعث مرگ شوند. البته درباره این مسمومیت با ماکارونی نمیتوان فعلا قطعی گفت که عامل …
مسمومیت
ماکارونی
مسمومیت
ماکارونی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت اقتصاد ۱۰۰
واکنش وزارت بهداشت به ماجرای مسمومیت با ماکارونی/ نمیتوان فعلا قطعی گفت عامل چه بوده است
وزارت بهداشت در واکنش به ماجرای مسمومیت منجر به مرگ دو کودک پس از مصرف ماکارونی گفت: باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که میتواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این گونههای باکتری میتوانند با ترشح سمی باعث مرگ شوند البته درباره این مسمومیت با ماکارونی، نمیتوان فعلا قطعی گفت که عامل چه بوده است.
وزارت بهداشت
ماکارونی
وزارت بهداشت
ماکارونی
مسمومیت
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت انتخاب
دلیل فوت کودکان با ماکارونی مشخص شد؟
براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می شود. باسیلوس سرئوس، نوعی باکتری گرم مثبت هوازی اسپوردار مقاوم به حرارت است که سم حاصل آن در غذاهای پخته می تواند …
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت انرژی پرس
ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس
به گزارش انرژی پرس، بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآوردههایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت
باکتری باسیلوس سرئوس
رشد باکتری باسیلوس سرئوس
باکتری باسیلوس سرئوس
رشد باکتری باسیلوس سرئوس
فراورده ماکارونی خام
ماکارونی
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت فرارو
اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی
غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید. احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد.
سازمان ملی استاندارد
ماکارونی
سازمان ملی استاندارد
ماکارونی
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت عصرایران
اطلاعیه سازمان استاندارد درمورد فوت چند کودک بر اثر مصرف ماکارونی آلوده: احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد
با توجه به اجباری بودن فراورده ماکارونی پیشنهاد می شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فراورده ها به تاریخ تولید و انقضای درج شده برروی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراورده های فاقد نشان ملی استاندارد با کد ده رقمی و یا خرید فراورده های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.
ماکارونی
استاندارد
ماکارونی
استاندارد
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت انتخاب
اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی: غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید/ احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد
در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده، به آگاهی میرساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراوردههای مورد نظر را از منظر ویژگیهای کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات …
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی