VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ -
19 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
خُرفه
۵ ساعت قبل / سایت فرتاک
یک دنیا خواص در برگ و دانه این گیاه + روش مصرف دانه
گیاه خرفه (با نام علمی Portulaca oleracea) یکی از گیاهان دارویی با قدمت طولانی است که در بسیاری از مناطق جهان به عنوان یک گیاه خوراکی و دارویی شناخته شده است. این گیاه به راحتی در باغها، مزارع و حتی در کنار خیابانها رشد میکند و به دلیل خواص درمانی فراوان، از دیرباز در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته …
سلامتی
برگ
سلامتی
برگ
خُرفه
دانه
۱۴۰۳/۰۶/۱۴
/ سایت نیک صالحی
خُورش پرپین یا خُرفه
سبزی خرفه (یا پرپین) گیاه فوق العاده خوشمزه و پر خاصیت هستش که هم بصورت خام و هم پخته قابل استفاده است.
۱۴۰۳/۰۵/۰۱
/ سایت عصرایران
خواص سبزی خُرفه را بیشتر بشناسید/ غذای برتر آینده
خرفه به عنوان گیاهی خود رو شناخته میشود که برای پیشگیری از تشنگی مفید بوده و از آن به عنوان غذای برتر آینده یاد میشود.
خرفه
آنتی اکسیدان
خرفه
آنتی اکسیدان
۱۴۰۳/۰۵/۰۱
/ سایت فرادید
خُرفه؛ غذای برتر آینده؛ این سبزی مفید را بیشتر بشناسید
خرفه به عنوان گیاهی خود رو شناخته میشود که برای پیشگیری از تشنگی مفید بوده و از آن به عنوان غذای برتر آینده یاد میشود.
تغذیه
تغذیه
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت عصرایران
طرز تهیه خورشت خُرفه؛ یک غذای فراموش شده، سنتی و خوشمزه (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز با تجربه با مواد اولیه شامل: سبزی خرفه ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم، گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم، لوبیا قرمز ⅔ لیوان (یا لپه و یا لوبیا چشم بلبلی)، گوجه فرنگی بزرگ پوره شده ۲ عدد، پیاز ۲ عدد، زردچوبه ⅓ قاشق، نمک، فلفل سیاه ½ قاشق، پودرگشنیز ⅓ قاشق، زنجبیل ⅓ قاشق این خورشت را درست میکند.
طرز تهیه
خورشت
طرز تهیه
خورشت
۱۴۰۲/۱۲/۲۹
/ خبرگزاری ایسنا
عطر بهار در خوراکهای سنتی گیلان
با آمدن بهار و سبز شدن طبیعت، گیاهان خودرویی در دشت ها و کوههای گیلان رشد میکند که پایه اصلی خوراک های سنتی گیلان است. گینجا واش، تُرش واش، تُرش تره، پَلنگ مُشت، بوانجیر، وارنبو، خالی واش، چوچاق، بینه، گُلپر، خُرفه، خاک لِیفه، گزنه، خِنِش، کاکوتی و چُواش. این تنها نام برخی از سبزی های محلی گیلان است …
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ -
19 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک