VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سبوس گندم
نان
سبوس گندم
سبوس
نان سبوس دار
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۱ / خبرگزاری ایرنا
کرمان بهترین رتبه سبوسگیری را در کشور دارد
کرمان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: درصد خاکستر استان (سبوسگیری از گندم و آرد ) ۱.۱۴۲ و معادل سبوسگیری ۱۳.۱ درصد است که بهترین رتبه را در بین استانها دارد.
گندم
آرد
گندم
آرد
نان های سبوس دار
کرمان
۱۴۰۳/۱۰/۲۷
/ سایت انصاف نیوز
آیا ایرانیها نان سالم میخورند؟ | انصاف نیوز
همشهری آنلاین: نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد. نه بیشتر. این در حالی است که آردی که بین بسیاری از نانواییهای سنتی کشور توزیع میشود، از نوع آرد سفید یا تصفیهشده است که هیچ سبوسی ندارد. ما ایرانیها
آرد کامل
سبوس
آرد کامل
سبوس
نان سالم
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - نان سالم یا غیرمفید؟ آیا ایرانیها به واقع نان سالم مصرف میکنند؟ اندیشه معاصر
سنگک به عنوان یکی از سالمترین نانهای سنتی ایران شناخته میشود. این نان به طور سنتی با آرد کامل گندم و سبوسدار تهیه میشود که آن را منبعی غنی از فیبر و مواد مغذی میکند. این نان اگر با آرد کامل پخته شده باشد، غنی از فیبر و سبوس است، هضم آسانی دارد و شاخص گلیسمی (شاخصی که بیانگر اثر یک ماده غذایی بر …
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آیا ایرانیها نان سالم میخورند؟ | به این دلایل ایران در تولید نان سالم موفق نیست
نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد. نه بیشتر. این در حالی است که آردی که بین بسیاری از نانواییهای سنتی کشور توزیع میشود، از نوع آرد سفید یا تصفیهشده است که هیچ سبوسی ندارد.
سلامت
سازمان غذا و داروی ایران
سلامت
سازمان غذا و داروی ایران
تغذیه سالم
نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - چاقی با نان یا برنج؟ مقایسهای جذاب برای انتخاب بهتر!/ نان یا برنج؛ دشمن اصلی تناسب اندام شما کدام است؟ اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نان های سنتی ما یکی از نظر تغذیه یکی از بهترین نان های مورد تایید است اما نظر کلی این است که این نان بسیار خوشمزه که به هیچ وجه نمی توانیم از آن دوری کنیم باعث افزایش وزن می شود. اما آیا واقعا اینطور است؟ علت خوردن نان چیست؟ افزایش وزن آیا ممکن است یا این فقط …
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت مشرق
آرد سبوسدار به نانواییها میآید
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هر استان حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل فعال میشود و تعداد نانواییهای پخت نان کامل در شهرها افزایش مییابد.
آرد سبوس دار
آرد
آرد سبوس دار
آرد
نان
نانوا
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت ایران آنلاین
سبوس گیری کمتر نان سالم تر
نان به عنوان قوت غالب مردم اگر حاوی سبوس کافی نباشد، نمیتواند نیاز بدن را تأمین کند. سبوسی که اکنون از آردها گرفته میشود بین ۸ تا ۱۶ درصد بوده و برای داشتن نان کامل باید به سمت ۶ درصد سبوسگیری گام برداریم به طوری که زهره پوراحمد کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت …
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت پارسینه
چرا «نان کامل» از «نان سفید» بهتر است؟
مصرف نان کامل به جای نان سفید میتواند تأثیر زیادی بر سلامت عمومی داشته باشد. زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، در توضیح تفاوتهای نان کامل و نان سفید میگوید: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است، به همین دلیل از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت قیمت ۳۶۰
بهترین جایگزین نان سفید/ تفاوت نان کامل و سفید چیست؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت روزنو
این نان ویتامین B ندارد | روزنو
زهره پوراحمد با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است، مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود، همچنین ارزش تغذیهای پایین نان …
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نان سفید چه نانی است ؟ ؛ بهترین جایگزین نان سفید | تفاوت نان کامل و نان سفید چیست ؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود.
تغذیه
نان
تغذیه
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت تابناک
چرا نان سبوسدار بهتر از نان سفید است؟
کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
نان سبوس دار
نان سفید
نان سبوس دار
نان سفید
سازمان غذا و دارو
سبوس گندم
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت رکنا
دلایل برتری نان سبوسدار از نان سفید
رکنا: کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت افکارنیوز
نان کامل؛ کلید سلامت و پیشگیری از بیماریها
در دنیای پرشتاب امروز، غذایی که روزانه مصرف میکنیم میتواند تأثیرات چشمگیری بر سلامتمان داشته باشد. نان کامل، این ماده غذایی قدیمی و پرمصرف، نه تنها منبع انرژی است، بلکه میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهای مزمن، به سلامت جامعه کمک کند.
آرد گندم
سبوس گندم
آرد گندم
سبوس گندم
نان سفید
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ خبرگزاری ایرنا
تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده میکنند
تهران- ایرنا- معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۲ تا ۸ درصد سبوس گیری از گندم یا غلات کامل در پخت نان مناسب است، گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده میکنند که میزان سبوس گیری کمتری دارند.
بهداشت و سلامت
گندم
بهداشت و سلامت
گندم
۱۴۰۳/۰۹/۰۱
/ روزنامه شرق
این غذاها برای کیسه صفرا ضرر دارد
مصرف بیشتر غلات سبوس دار نیز میتواند به کاهش کلسترول کمک کند. در این میان مصرف جو بیشتر از سایر غلات توصیه میشود اما با این حال مصرف گندم سبوسدار نیز به پیشگیری طبیعی از تشکیل سنگ کیسه صفرا کمک میکند.
رژیم غذایی
روغن زیتون
رژیم غذایی
روغن زیتون
سبزیجات
گوشت قرمز
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت آفتاب نیوز
نان سفید؛ دشمن سلامت ایرانیها یا میراث غذایی؟
نان، که در فرهنگ و سفرههای ایرانی جایگاهی ویژه دارد، به عنوان یکی از اصلیترین منابع غذایی مردم ایران به شمار میرود، اما نانهای تولیدی در کشور به دلیل فرآیندهای صنعتی نادرست و استفاده از آرد سفید، فاقد بسیاری از مواد مغذی ضروری برای بدن هستند. نانهای سفید، که غالباً از آرد تصفیهشده تهیه میشوند، …
نان
مواد مغذی
نان
مواد مغذی
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت رویداد ۲۴
تفاوت آرد کامل با نان سبوس دار چیست؟ | رویداد24
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است. لایه میانی که بزرگترین جزء دانه را تشکیل می دهد، «آندوسپرم» نام دارد که اغلب از کربوهیدرات و مقادیر بسیار کمی پروتئین و ویتامین ها تشکیل شده …
گندم
گندم
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت افکارنیوز
مزایای حیرت انگیز نان سبوس دار
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است. لایه میانی که بزرگترین جزء دانه را تشکیل می دهد، «آندوسپرم» نام دارد که اغلب از کربوهیدرات و مقادیر بسیار کمی پروتئین و ویتامین ها تشکیل شده …
آرد
سبوس گندم
آرد
سبوس گندم
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ روزنامه دنیای اقتصاد
تفاوت آرد کامل با نان سبوسدار
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است.
ارد
ارد
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت باشگاه خبرنگاران
ضرورت فرهنگ سازی استفاده مردم از نان سبوس دار
مصرف نان کامل به دلیل وجود پوسته و جوانه منبع غنی مواد مغذی است که فرهنگ سازی برای استفاده از این نان ضرورت دارد.
نان سبوس دار
سبوس گندم
نان سبوس دار
سبوس گندم
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ خبرگزاری ایرنا
نان کامل بخش زیادی از نیازهای جامعه به مواد مغذی را تامین میکند
خمین - ایرنا - کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: نان کامل از آردی تهیه میشود که هر سه بخش دانه گندم (سبوس، جنین، آندوسپرم) در آن حفظ می شود وچنین نانی ازپروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیازهای جامعه به مواد مغذی …
استان مرکزی
خمین
استان مرکزی
خمین
بهداشت و سلامت
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت اقتصادآنلاین
سبوسگیری از آردهای کشور باید کاهش یابد
یک کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف نان کامل و سبوسدار گفت: با توجه به شیوع رو به افزایش بیماریهای مرتبط با چاقی و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه، یک اقدام مهم مداخلهای در جهت ارتقاء سلامت مردم، کاهش درصد سبوسگیری از گندم است.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت مشرق
«نان کامل» چیست؟
نان قوت غالب مردم ایران است و به همین دلیل سبوس موجود در آن میتواند در تأمین سلامتی مردم نقش مهمی ایفا کند؛ با این وجود عمده مردم از دسترسی به نان کامل و سبوسدار محروم هستند.
وزارت بهداشت
معده درد
وزارت بهداشت
معده درد
سبوس
یبوست
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت افکارنیوز
نان هرچه تیرهتر، بهتر!
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش میدهد.
دیابت نوع 2
سبوس گندم
دیابت نوع 2
سبوس گندم
نان تیره
نان کامل
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ سایت خبرفوری
تضمین سلامت روده با این ۹ مواد غذایی
پروبیوتیکها با تغذیه باکتریهای مفید روده، نقش کلیدی در حفظ سلامت گوارش و تقویت میکروبیوم روده دارند. مصرف مواد غذایی مانند پیاز، سیر، موز، لوبیا، بلغور جو دوسر، سیب، دانه کتان، مارچوبه و گندم سبوسدار میتواند به بهبود عملکرد رودهها و افزایش سلامت کلی بدن کمک کند.
موز
پیاز
موز
پیاز
پروبیوتیک ها
لوبیا
۱۴۰۳/۰۶/۰۶
/ سایت فرادید
(ویدئو) فرآیند درست کردن نان جو رژیمی روی گاز در منزل
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: آرد جو (سبوس دار)۲۰۰ گرم، آرد نان (گندم) ۲۰۰ گرم، نمک یک قاشق چایخوری، آب ولرم حدودا ۲۸۰ میلی لیتر، خمیرمایه خشک ۷ گرم، شکر ۷ گرم یا یک قاشق چایخوری عسل طبیعی و روغن به دلخواه ۲۰ گرم این نان رژیمی را درست می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۰۳
/ سایت عصرایران
علائم یبوست در مزاجهای مختلف را بشناسید/ تدابیر تغذیهای مؤثر برای رفع یبوست
استفاده بیشتر از سبوس در نان و غذاهای روزانه یا افزودن به آبجوش، مصرف بیشتر آش، سوپ، حبوبات، روغن زیتون، جوانههای غلات مثل گندم، ماش و سبزیجاتی نظیر اسفناج، شوید، ریحان، کاهو، پوره هویج، آلو، انجیر و شیر گرم میتواند به اجابت مزاج کمک کند.
یبوست
مزاج
یبوست
مزاج
۱۴۰۳/۰۵/۳۰
/ خبرگزاری برنا
بهبود سلامتی با مصرف نان کامل
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه مصرف نان کامل موجب بهبود سلامتی میشود، گفت: دانه گندم سه بخش اصلی شامل جوانه، سبوس و اندوسپرم تشکیل شده که جوانه گندم حاوی چربی و اندکی پروتئین، سبوس حاوی فیبر و آندوسپرم حاوی نشاسته و مقادیری پروتئین است.
بهبود
سلامتی
بهبود
سلامتی
شبکه ملی خونرسانی
نان
۱۴۰۳/۰۵/۲۷
/ خبرگزاری ایرنا
استان مرکزی همچنان پیشگام در تولید نان کامل
اراک - ایرنا - نان کامل یک نوع نان است که از آرد کامل تهیه میشود و در فرآیند تولید از تمام بخشهای دانه استفاده میشود و استان مرکزی تنها استانی است که این نان را با آرد یارانهای عرضه میکند.
استان مرکزی
نان های سبوس دار
استان مرکزی
نان های سبوس دار
گندم
وزارت جهاد کشاورزی
۱۴۰۳/۰۵/۱۱
/ سایت شمانیوز
بهترین نانهای مناسب برای مصرف روزانه: انتخابهای سالم و مفید برای رژیم غذایی
آیا به دنبال بهترین نانها برای مصرف روزانه هستید؟ انتخاب نان مناسب میتواند تأثیر زیادی بر سلامت و کیفیت رژیم غذایی شما داشته باشد. در این مقاله، به معرفی و بررسی انواع نانهای سالم و مفید برای مصرف روزانه خواهیم پرداخت تا بتوانید انتخاب بهتری برای وعدههای غذایی خود داشته باشید.
بهترین نان
بهترین نانهای روزانه
بهترین نان
بهترین نانهای روزانه
نان سبوسدار
نان چاو دار
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
/ سایت جعبه
شلتوک - سبوس گندم - سبوس برنج
با تخفیفات ویژه🌸 برای ثبت سفارش و پاسخ به سوالات با ما در ارتباط باشید📞 09199307959 09107567959 02832573960 02832573956
تبلیغات
شلتوک
تبلیغات
شلتوک
سبوس
یونجه
۱۴۰۳/۰۴/۲۹
/ سایت تیتر کوتاه
معجزه سبوس گندم برای سلامتی
بر اساس مطالعات انجام شده، مصرف غلات کامل و افزودن سبوس به غذا تاثیر مستقیمی در ثابت نگه داشتن وزن دارد و حتی میتواند موجب کاهش آن شود.
بیماری قلبی
رژیم غذایی
بیماری قلبی
رژیم غذایی
دیابت نوع 2
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت باشگاه خبرنگاران
تخصیص ۲۸۰ تن سبوس گندم برای کمک به دامداران سیلزده مازندران
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از تخصیص ۲۸۰ تن سبوس گندم برای کمک به دامداران سیلزده استان خبر داد.
خوراک دام
سیلاب و آبگرفتگی
خوراک دام
سیلاب و آبگرفتگی
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت فرتاک
چرا مصرف نان سبوس دار اهمیت دارد؟
سبوس گندم سرشار از فیبر و موادی همچون منگنز، منیزیم و اسیدفولیک است؛ فیبرها مواد غیر قابل هضمی است که فواید بسیاری از جمله تسهیل حرکت مواد غذایی در اندام های گوارشی و جذب بهتر مواد غذایی را به همراه دارد، همچنین سرعت گوارش را کند و احساس سیری را طولانی تر می کند.
سبوس دار
سبوس دار
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ خبرگزاری ایلنا
نان صنعتی بهتر است یا نان سنتی؟/ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟
نان هایی که از آرد سفید تهیه می شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
تغذیه
خانواده
تغذیه
خانواده
سلامت
گندم
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
/ سایت فرتاک
اثرات مفید مصرف نان کامل بر سلامتی
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بهترین نانی که از آرد گندم می توان تهیه کرد، نان کامل است. نان کامل از آردی تهیه می شود که هر سه بخش دانه گندم (سبوس، جنین، آندوسپرم) در آن حفظ می شود و چنین نانی از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش …
نان
نان
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
/ سایت خط سلامت
باید و نبایدهای طب سنتی برای خوردن بلغور گندم که نمی دانید
خط سلامت: بلغور گندم که از سبوس گندم به دست می آید؛ یک محصول گیاهی با طبع گرم است. متخصصان طب سنتی خوردن اعلام کرده اند: خوردن بلغور گندم به حفظ و ارتقاء سلامتی به ویژه در افراد دارای طبع سرد کمک می کند.
بلغور گندم
بلغور گندم
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ خبرگزاری ایسنا
از قیمت خرید تضمینی گندم تا خودکفایی در تولید/ افزایش ۲۰ درصدی تولید گندم در دیمزارها
گندم کالای استراتژیکی است که نقش مهمی در اقتصاد و سیاست هر کشور داشته و تولید و خودکفایی آن برای کشورها به نوعی مزیت محسوب میشود. محصولی که علی رغم اهمیت بالای آن اما با چالش های بسیاری از تولید تا خرید مواجه است و بنابر نظر کارشناسان نیاز است که ضمن تامین اعتبار مناسب برای خرید و پرداخت به موقع به …
گندم
خرید تضمینی گندم
گندم
خرید تضمینی گندم
وزارت جهاد کشاورزی
سبوس
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ خبرگزاری ایلنا
استاندارد اجباری ۱۰۳ برای تولید نان کامل/ هر استان یک الی ۳ کارخانه تولید آرد کامل گندم
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سالها وزارت جهاد کشاورزی به دنبال اصلاح استانداردهای آرد گندم بود، گفت: نهایتا شهریور ماه سال گذشته، کمیسیون اصل ۹۰ در راستای اصلاح استاندارد ۱۰۳ آرد و کاهش سبوسگیری و جوانه از گندم مواردی را مصوب کرد.
جهاد کشاورزی
گندم
جهاد کشاورزی
گندم
سبوس
جوانه
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ سایت سلامت نیوز
نظارت بر نانوایی ها یک متولی ثابت ندارد
هر ایرانی در سال 117 کیلو نان مصرف میکند یعنی 37 درصد بیشتر از همه کشورهای غرب آسیا، اما از آنجا که سود کارخانههای تولید آرد، در سبوسزدایی و اصطلاحاً سفید کردن گندم است، بیشترین ماده غذایی سفره ایرانی، کمترین مواد مغذی را به بدن میرساند و حالا وزارت بهداشت تصمیم گرفته این مشکل را حل کند. کارشناسان …
نان
نان
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ سایت تحلیل بازار
افزایش ۱.۵ میلیون تنی آرد با کاهش ۱۰ درصدی سبوسگیری گندم| احیای مصرف آرد و نان کامل به سلامت جامعه
مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی گفت: اگر ۱۰ درصد سبوسگیری گندم را کاهش دهیم، علاوه بر ارتقای کیفیت آرد و نان میتوان ۱.۵ میلیون تن به تولید آرد کشور اضافه کرد.
وزارت جهاد کشاورزی
سهراب سهرابی
وزارت جهاد کشاورزی
سهراب سهرابی
سبوس گندم
یارانه آرد و نان
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ روزنامه پیام ما
سبوسگیری از آردهای تولیدی کشور تا ۱۱برابر استاندارد!
نان منبع اصلی انرژی به شمار می رود و بنابراین سلامت نان تولیدی در کشور، اهمیت بسزایی در تأمین سلامتی مان دارد. نان قوت غالب مردم ایران به گزارش پیام ما به نقل از تسنیم، آمارها نشان می دهد که نان،
تغذیه
سازمان غذا و دارو
تغذیه
سازمان غذا و دارو
سلامت
غذا
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ خبرگزاری مهر
افزایش ۱.۵ میلیون تنی آرد با کاهش ۱۰ درصدی سبوسگیری گندم
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: اگر ۱۰ درصد سبوسگیری گندم را کاهش دهیم، علاوه بر ارتقای کیفیت آرد و نان میتوان ۱.۵ میلیون تن به تولید آرد کشور اضافه کرد.
آرد کامل
نان سنتی
آرد کامل
نان سنتی
سبوس
وزارت جهاد کشاورزی
۱۴۰۳/۰۲/۱۸
/ خبرگزاری ایسنا
توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانهای در کردستان
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۳ هزار تن سبوس یارانه ای به صورت سیستمی از طریق سامانه توزیع سبوس گندم به تشکلهای دامی، کارخانجات خوراک دام و واحدهای صنعتی دامپروری اختصاص داده شده است.
سبوس یارانه ای
سبوس یارانه ای
۱۴۰۳/۰۲/۱۰
/ سایت خبرآنلاین
احیای نان سبوس دار گامی بزرگ در راستای حفظ سلامتی شهروندان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: احیای نان کامل سبوسدار گامی بزرگ در راستای حفظ و افزایش سلامت شهروندان است.
واردات گندم
سلامت خانواده
واردات گندم
سلامت خانواده
استان لرستان
۱۴۰۳/۰۲/۰۴
/ خبرگزاری ایسنا
ایجاد مشکلات گوارشی در پی حذف سبوس از آرد
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان از برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان با دستور کار مشترک بین شهرستانها و استان خبر داد و گفت: مردم نان تیره و سبوسدار مصرف کنند.
مشکلات گوارشی
سبوس گندم
مشکلات گوارشی
سبوس گندم
نان سبوس دار تغذیه
سلامت
۱۴۰۳/۰۲/۰۲
/ سایت هم میهن
برنامه افزایش کیفیت نان
برنامه افزایش کیفیت نان کلید خورده و حداقل ۱۳ درصد به سبوس نان اضافه میشود.
نان
جهاد کشاورزی
نان
جهاد کشاورزی
تولید گندم
۱۴۰۳/۰۲/۰۱
/ سایت اطلاعات آنلاین
افزایش کیفیت نان در اولویت قرار گرفت
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال هم در تولید گندم نان خودکفا میشویم گفت که برنامه افزایش کیفیت نان کلید خورده و حداقل ۱۳ درصد به سبوس نان اضافه میشود.
۱۴۰۳/۰۲/۰۱
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آغاز افزایش کیفیت نانها با افزودن سبوس
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال هم در تولید گندم نان خودکفا میشویم گفت که برنامه افزایش کیفیت نان کلید خورده و حداقل ۱۳ درصد به سبوس نان اضافه میشود.
۱۴۰۳/۰۲/۰۱
/ سایت نورنیوز
برنامه افزایش کیفیت نان در کشور کلید خورد
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت:امسال هم در تولید گندم نان خودکفا می شویم وبرنامه افزایش کیفیت نان کلید خورده و حداقل 13 درصد به سبوس نان اضافه می شود.
کشاورزی
دانش بنیان
کشاورزی
دانش بنیان
گندم
نان
۱۴۰۳/۰۱/۳۱
/ سایت ۹ صبح
معجزه سبوس گندم برای قطع ریزش مو
معجزه سبوس گندم برای قطع ریزش مو و پرپشت شدن موها را باید جدی گرفت.
سلامتی
انسان
سلامتی
انسان
سبوس گندم
۱۴۰۳/۰۱/۲۱
/ سایت آفتاب نیوز
معجزه سبوس گندم برای قطع ریزش مو و پرپشت شدن موها
سبوس گندم را برای جلوگیری از ریزش مو باید مورد توجه ویژه قرار داد.
ریزش مو
ریزش مو
۱۴۰۳/۰۱/۲۰
/ سایت عصرایران
خواص جادویی و طریقه مصرف سبوس گندم؛ زیاده روی در مصرف سبوس چه عوارضی دارد؟
سبوس گندم سرشار از فیبر است که برای جلوگیری از بیماریهای روده بزرگ، سرطان معده، سرطان سینه، مشکلات کیسه صفرا، بواسیر و... مصرف میشود. اما واقعا خواص سبوس گندم در چیست و چگونه باید آن را مصرف کرد؟
سبوس گندم
روده بزرگ
سبوس گندم
روده بزرگ
۱۴۰۳/۰۱/۲۰
/ سایت تیتر کوتاه
آخرین قیمت نهاده های دامی در بازار / سبوس گندم کیلیویی چند؟ + جدول
آخرین قیمت انواع نهاده های دامی امروز در بازار اعلام شد.
نهاده دامی
قیمت نهاده دامی
نهاده دامی
قیمت نهاده دامی
نهاده کشاورزی
۱۴۰۳/۰۱/۲۰
/ سایت مشرق
خواص جادویی سبوس گندم
سبوس گندم سرشار از فیبر است که برای جلوگیری از بیماریهای روده بزرگ، سرطان معده، سرطان سینه، مشکلات کیسه صفرا، بواسیر و... مصرف میشود. اما واقعا خواص سبوس گندم در چیست و چگونه باید آن را مصرف کرد؟
سبوس گندم
سبوس
سبوس گندم
سبوس
گندم
سلامت
۱۴۰۳/۰۱/۱۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
برای ریزش مو از سبوس گندم استفاده کنید
سبوس گندم را برای جلوگیری از ریزش مو باید مورد توجه ویژه قرار داد.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۱/۰۲
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز پخت نان روستایی آلمانی بدون مخمر در خانه
در این ویدئو یک آشپز آلمانی با 270 گرم آرد گندم، 30 گرم آرد سبوس دار یک نان ساده می پزد.
پخت نان
پخت نان
۱۴۰۲/۱۲/۲۴
/ سایت فرارو
خوردن حلیم برای این افراد ممنوع است
حلیم تهیه شده از گندم سبوس دار دارای فیبر زیادی است و سبب درمان بیماریهای دستگاه گوارش، سرطان روده و سینه میشود.
حلیم
سلامتی
حلیم
سلامتی
خواص حلیم
۱۴۰۲/۱۲/۲۳
/ خبرگزاری ایسنا
نخستین کارخانه آرد همدان مجوز تولید آرد سبوسدار گرفت
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان گفت: استان همدان دارای ۹ کارخانه آرد بوده که کارخانه آرد تویسرکان به عنوان نخستین کارخانه آرد استان موفق به دریافت مجوز تولید آرد سبوسدار شد.
سبوس گندم
نان کامل
سبوس گندم
نان کامل
نانوایی
آرد نانوایی
۱۴۰۲/۱۲/۱۴
/ خبرگزاری برنا
تازهترین رتبه بندی نانهای ایرانی اعلام شد
یکی از محبوبترین نانهای حاضر در میان ایرانیان نان بربری است که از آرد گندم، تهیه میشود و همین آرد گندم سبوسدار نان بربری است که باعث بوی خوش آن میشود.
نان
نان
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
/ سایت تابناک
رونمایی از تولید «نان کامل»
تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری ۵ درصد از آرد و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
نان کامل
سازمان غذا و دارو
نان کامل
سازمان غذا و دارو
نان
سبوس گندم
۱۴۰۲/۱۱/۱۰
/ سایت تحلیل بازار
مقایسه ۲ ماهه نرخ محصولات دامداری و کشاورزی در تهران| تفاوت واقعیت و حرف مسئولان
تهران- برخی از محصولات دامپروری و کشاورزی در همین دو ماه اخیر در بازارهای تهران تفاوت قیمت بسیاری داشته است.
قیمت گندم
قیمت جو
قیمت گندم
قیمت جو
قیمت مرغ زنده
استانداری تهران
۱۴۰۲/۱۱/۰۹
/ خبرگزاری ایلنا
بازنگری در استاندارد ملی آرد
استاندارد ملی آرد برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم نیز بازنگری شد.
استاندارد
دی ماه
استاندارد
دی ماه
سلامت
گندم
۱۴۰۲/۱۱/۰۹
/ خبرگزاری مهر
استاندارد ملی آرد تجدیدنظر شد
استاندارد ملی آرد برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم نیز بازنگری شد.
گندم
آرد نانوایی
گندم
آرد نانوایی
سازمان ملی استاندارد ایران
محصولات سلامت محور
۱۴۰۲/۱۱/۰۱
/ سایت تحلیل بازار
بهبود کیفیت نان در دستور کار استاندارد گلستان | سبوس آرد بیشتر می شود
گرگان- مدیرکل استاندارد گلستان از تجدید نظر استاندارد ملی آرد گندم خبر داد و گفت: با ابلاغ این استاندارد، میزان سبوس گندم موجود در انواع آرد بیشتر شده و در نتیجه باعث افزایش کیفیت آرد و نان خواهد شد.
قیمت آرد و نان
نانوایی
قیمت آرد و نان
نانوایی
سید مهدی حسینی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۰۱ - ۱۴:۴۵:۳۸
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی