VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ -
12 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سوسیس و کالباس
سوسیس
کالباس
سوسیس و کالباس
گوشت
سازمان غذا و دارو
دیابت
۱۸ ساعت قبل / سایت آخرین خبر
یک ساندویچ صبحانه خوشمزه وساده
آخرین خبر/ مواد لازم: تخم مرغ نان تست پنیر ورقه ای کاهو کالباس بازار گوجه فرنگی طرز تهیه: 1. 2 عدد تخم مرغ را بشکنید و نمک بزنید و در تابه بریزید. 2. 2 تکه نان را روی آن قرار دهید تا مقداری از تخم مرغ جذب شود. 3. وقتی املت جا افتاد، نان و تخم مرغ را برگردانید. 4. پنیر، کاهو، سوسیس کبابی و برش های
ساندویچ
خوشمزه
ساندویچ
خوشمزه
۱۹ ساعت قبل / سایت خط سلامت
ممنوعههای غذایی برای مردان بالای ۴۰ سال
خط سلامت: مردان بالای ۴۰ سال باید برای حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریها، مصرف خوراکیهای مضری مانند سیبزمینی سرخشده، سوسیس و کالباس، بستنی، کیک و شیرینی، و چیپس و پفک را محدود کنند. این غذاها میتوانند باعث افزایش وزن، التهاب، کاهش تستوسترون و خطر ابتلا به بیماریهای جدی شوند.
خطر ابتلا به بیماری
سیب زمینی
خطر ابتلا به بیماری
سیب زمینی
مردان
۲۶ ساعت قبل / سایت منیبان
مصرف این مواد غذایی باعث پیری شما می شود!
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، منجر به پیری بیولوژیکی میشود.
پیری
پیری
۲۷ ساعت قبل / سایت آرمان ملی
با خوردن این خوشمزه ها پیر می شوید!
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، منجر به پیری بیولوژیکی میشود.
سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس
۲۷ ساعت قبل / سایت اقتصادآنلاین
مصرف این فرآوردهها شما را پیر میکند
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، منجر به پیری بیولوژیکی میشود.
پیری
پیری
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ / سایت خبرفوری
بهترین و بدترین غذاها برای پیشگیری از سکته
مواد غذایی که مصرف میکنید ممکن است خطر بروز سکته مغزی را در شما افزایش دهد بنابراین باید این مواد غذایی را بشناسید و برای پیشگیری از سکته از آنها پرهیز کنید.
سبزیجات
لبنیات
سبزیجات
لبنیات
آجیل
سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۱۲/۱۶
/ خبرگزاری ایسنا
مواد کپک زده شده دور ریخته شوند
یک متخصص بهداشت مواد غذایی گفت: در صورت مشاهده کپک روی غذاهای کنسروی باز شده، باید کل قوطی دور انداخته شود.
سوسیس
الهه عسکری
سوسیس
الهه عسکری
کالباس
آجیل و خشکبار
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت گسترش نیوز
پیش بینی قیمت فراورده های گوشتی در ۱۴۰۴ | نحوه قیمت گذاری اعلام شد
معروف خانی، سخنگوی اتحادیه فرآوردههای گوشتی و پروتئینی تهران، گفت: همانطور که سایر اقلام مصرفی تحت تأثیر هزینههای تولید، نرخ ارز و دیگر متغیرهای اقتصادی قرار دارند، فرآوردههای گوشتی نیز از این عوامل تأثیر میپذیرند. با این حال، امیدواریم در سال آینده افزایش قیمتی رخ ندهد و شرایط برای تولیدکنندگان …
قیمت سوسیس
قیمت کالباس
قیمت سوسیس
قیمت کالباس
همبرگر
فراورده های گوشتی
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ خبرگزاری ایسنا
شاخص چاقی در کردستان بیش از ۵۹ درصد است
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان،با اشاره به اینکه شاخص چاقی در استان کردستان ۵۹.۵ درصد است بر لزوم تغییر سبک زندگی و تغذیه سالم برای پیشگیری از این بیماری تأکید کرد.
چاقی
دیابت
چاقی
دیابت
سوسیس
کالباس
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت پارسینه
۵مورد از مضرات خطرناک سوسیس و کالباس
مضرات سوسیس و کالباس بسیار زیاد هستند و سلامتی بدن را تهدید میکنند. سوسیس و کالباس به دلیل طعم خوشمزه و پخت آسان، در سبد خرید خانوادهها قرار دارند.
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
/ سایت اقتصاد ایران
بهترین راهکار برای رفع تشنگی در ماه رمضان
به گزارش اقتصاد ایران به نقل از ایسنا، سپیده دولتی، کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، عنوان کرد: یکی از دلایل تشنگی طی روزهداری، مصرف غذاهایی همچون کتلت، کوکو، الویه، کباب کوبیده، کالباس و سوسیس و غذاهای سرخ شده به دلیل نمک و چربی بالا است که توصیه میشود این غذاها در وعده سحر استفاده نشوند
آب
روزهداری
آب
روزهداری
کم آبی
کم آبی بدن
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
/ سایت انصاف نیوز
خوردن این خوراکیها برای مردان بالای ۴۰ سال ممنوع | انصاف نیوز
خبرآنلاین: حفظ تعادل در رژیم غذایی در هر سنی ضروری است، اما شاید لازم باشد که از ۴۰ سالگی به بعد بهطور جدیتری روی برنامه غذایی خود نظارت داشته باشید. توصیه میشود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذاهای غنی از کربوهیدرات تصفیهشده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به
رژیم غذایی
سوسیس کالباس
رژیم غذایی
سوسیس کالباس
سیب زمینی سرخ شده
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
/ سایت نی نی بان
مردان بالای ۴۰ سال قید این خوراکیها را بزنند
حفظ تعادل در رژیم غذایی در هر سنی ضروری است، اما شاید لازم باشد که از ۴۰ سالگی به بعد بهطور جدیتری روی برنامه غذایی خود نظارت داشته باشید.
سیب زمینی
مردان
سیب زمینی
مردان
چیپس
پفک
۱۴۰۳/۱۱/۲۴
/ سایت خط سلامت
قبل از خریدن سوسیس و کالباس ببینید! + فیلم
سوسیس
کالباس
سوسیس
کالباس
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ سایت سلامت نیوز
الزامات استفاده از نیتریت سدیم به عنوان نگهدارنده در فرآوردههای گوشتی
فرآوردههای گوشتی از مهمترین منابع تأمین پروتئین در رژیم غذایی محسوب میشوند. در این میان، نیتریت بهعنوان یک افزودنی کلیدی، نقشی اساسی در حفظ رنگ، طعم، ماندگاری و ایمنی این محصولات ایفا میکند. با این حال، بحثهای زیادی پیرامون تأثیرات احتمالی نیتریت بر سلامت انسان وجود دارد. در این گزارش، به بررسی …
سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ خبرگزاری مهر
نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس؛ الزام کارخانهها به استفاده از مواد سالم
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی گفت: نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس و استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.
سازمان غذا و دارو
گوشت قرمز
سازمان غذا و دارو
گوشت قرمز
سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ خبرگزاری ایلنا
نظارت بر تولید فراوردههای گوشتی/ الزام کارخانهها به استفاده از گوشت سالم و مواد مجاز
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.
سازمان غذا و دارو
نظارت
سازمان غذا و دارو
نظارت
فراورده های گوشتی
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ سایت درلحظه
رازهای وحشتناک درباره سوسیس و کالباس که کارخانهها پنهان میکنند!
سوسیس و کالباس به دلیل طعم خوشمزه و پخت آسان، در سبد خرید خانوادهها قرار دارند.
سلامتی
سوسیس و کالباس
سلامتی
سوسیس و کالباس
کالباس
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ سایت باشگاه خبرنگاران
کنترل شدید وزارت بهداشت بر تولید «سوسیس» و «کالباس»
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس خبر داد و تأکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.
سوسیس و کالباس
سازمان غذا و دارو
سوسیس و کالباس
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ خبرگزاری ایلنا
نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر تولید فراوردههای گوشتی
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس خبر داد.
دارو
دارو
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ سایت اقتصادنیوز
تولید سوسیس و کالباس زیر ذرهبین میرود
اقتصادنیوز: سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس خبر داد.
سازمان غذا و دارو
تولید سوسیس
سازمان غذا و دارو
تولید سوسیس
تولید کالباس
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ خبرگزاری ایرنا
نظارت سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس/ سلامت مصرفکنندگان در اولویت است
تهران- ایرنا- سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از نظارتهای سختگیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس خبر داد و تأکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.
سازمان غذا و دارو
داروسازی
سازمان غذا و دارو
داروسازی
۱۴۰۳/۱۱/۱۷
/ سایت پارسینه
سمی به اسم سوسیس و کالباس در ایران/ ویدئو
دکتر کرمانی معتقد است: سوسیس و کالباس های کارخانه ای به دلیل وجود ماده نیترات خطرناک و سمی هستند.
ایران
زنان
ایران
زنان
فشار خون
مردان
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ سایت سرانه
سوسیس و کالباس به خاطرات پیوست
سوسیس و کالباس که زمانی به عنوان یک غذای دم دستی شناخته میشد و تمام افراد امکان خرید با کیفیتترین انواع آن را داشتند، اکنون از دسترس بسیاری از افراد خارج شده و توان خرید آن را ندارند.
سوسیس
کالباس
سوسیس
کالباس
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ روزنامه هفت صبح
هشت نکته برای شکموها؛ اسرار بازار سوسیس و کالباس
از تفاوت کالباس و ژامبون تا نقش کلمه هلندی در سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس
ژامبون
سوسیس و کالباس
ژامبون
هاتداگ
سوسیس آلمانی
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ سایت سلام نو
افزایش خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف سوسیس و کالباس
کسانی که از گوشتهای فراوری شده استفاده میکنند نسبت به کسانی که کمتر استفاده می کنند بیشتر مبتلا بهزوال عقل میشوند.
دیابت
زوال عقل
دیابت
زوال عقل
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ سایت برترینها
رونمایی شوککننده یک پزشک از خوراکی محبوب که خطر آلزایمر دارد
از خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف سوسیس و کالباس بترسید!
سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت سلامت نیوز
نظارت سازمان غذا و دارو بر سوسیس و کالباس،تضمین سلامت مصرفکنندگان با کنترل دقیق تولید و عرضه
سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق و مستمر بر فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس، کالباس و همبرگر، اطمینان حاصل میکند که این محصولات بهداشتی، ایمن و مطابق با استانداردهای سلامت به دست مصرفکنندگان برسد. سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی این سازمان از کنترل مواد اولیه تا بستهبندی، و همچنین هشدارهایی در خصوص …
سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ سایت گسترش نیوز
آیا سوسیس کالباس سالم حقیقت دارد یا فقط تبلیغات است؟
به نقل از مجله دلگرم :تبلیغات متضاد درباره سوسیس و کالباس: آیا این فرآورده های گوشتی واقعاً سالم هستند یا تنها موضوعی برای تبلیغات؟ تصمیم گیری
سوسیس
سوسیس و کالباس
سوسیس
سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ روزنامه شرق
قیمت مرغ و گوشت قرمز امروز پنج شنبه ۱۹ دی
در بازار گوشت و دام تهران امروز پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ قیمت گوشت منجمد گوساله افزایش پیدا کرد. پیش بینیها حاکی از این است که این افزایش قیمت باعث افزایش قیمت سوسیس و کالباس خواهد شد.
قیمت مرغ
قیمت گوشت
قیمت مرغ
قیمت گوشت
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ سایت هم میهن
جایگزینی گوشتهای بیکیفیت
گوشتهای منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده میشود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب میشود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دامهای ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.
ارز نیمایی
گوشتهای منجمد
ارز نیمایی
گوشتهای منجمد
علیاصغر ملکی
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ سایت تیتر کوتاه
سوسیس و کالباس هم غذای لاکچری شد
«در واقع این ارز ابزار عرضه گوشت تنظیم بازاری است، اما اکنون دولت دارد این ابزار را از واردکننده میگیرد و حتی این نگرانی وجود دارد در سال آینده قیمت نهاده دامی نیز با سیاستهای جدید ارزی دولت افزایش پیدا کند و هزینه تولید بیش از پیش بالا رود.»
فست فود
سوسیس
فست فود
سوسیس
کالباس
گوشت وارداتی
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت قیمت ۳۶۰
شوک به ساندویچخورها؛ سوسیس و کالباس گران میشود
رییس شورای تامین دام کشور با اشاره به هزینه تولید بالا گوشت در کشور گفت قیمت گوشت منجمد و گرم وارداتی در محدوده 300 هزار تومان است
قیمت خوراکی
قیمت خوراکی
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت اکونگار
واردات گوشتهای منجمد با ارز نیمایی
رییس شورای تامین دام کشور گفت: گوشتهای منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده میشود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب میشود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دامهای ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.
قیمت گوشت قرمز
قیمت دام زنده
قیمت گوشت قرمز
قیمت دام زنده
اتحادیه گوشت گوسفندی
شورای تامین دام کشور
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ خبرگزاری ایسکانیوز
افزایش قیمت سوسیس و کالباس در راه است؟
«در واقع این ارز ابزار عرضه گوشت تنظیم بازاری است، اما اکنون دولت دارد این ابزار را از واردکننده میگیرد و حتی این نگرانی وجود دارد در سال آینده قیمت نهاده دامی نیز با سیاستهای جدید ارزی دولت افزایش پیدا کند و هزینه تولید بیش از پیش بالا رود.»
قیمت کالا
قیمت کالا
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت نبض بازار
سوسیس و کالباس گران می شوند؟
با افزایش نرخ ارز نیمایی، بازار گوشتهای منجمد وارداتی به چالشی تازه کشیده شده است. این گوشتها که عمدتاً بهعنوان ماده اولیه در کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده میشوند، اکنون جای خود را به گزینهای بحثبرانگیز دادهاند.
قیمت سوسیس
قیمت کالباس
قیمت سوسیس
قیمت کالباس
قیمت گوشت
گوشت وارداتی
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت خبرفوری
منتظر افزایش قیمت سوسیس و کالباس باشیم؟
رییس شورای تامین دام کشور گفت: گوشتهای منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده میشود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب میشود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دامهای ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.
قیمت سوسیس و کالباس
قیمت سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت سرانه
آماده گرانی سوسیس و کالباس باشیم؟
رئیس شورای تامین دام کشور گفت: گوشتهای منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده میشود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب میشود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دامهای ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.
سوسیس
کالباس
سوسیس
کالباس
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت عصرایران
آیا قیمت سوسیس و کالباس افزایش خواهد یافت؟
رییس شورای تامین دام کشور گفت: گوشتهای منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده میشود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب میشود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دامهای ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.
سوسیس و کالباس
افزایش
سوسیس و کالباس
افزایش
قیمت
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت دیدبان ایران
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی: با حذف ارز ترجیحی قیمت گوشت و فرآورده های گوشتی در سال آینده افزایش پیدا می کند
منصور پوریان، رییس شورای تامین دام کشور: گوشتهای منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس نیز استفاده میشود و اگر این واحدهای صنعتی نتوانند از گوشت منجمد وارداتی که از هند وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید استفاده کنند به دام ماده …
ارز
خوراک
ارز
خوراک
گوشت
گوشت قرمز
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت اکوایران
استفاده از ارز نیمایی برای تولید سوسیس و کالباس
رئیس شورای تأمین دام کشور گفت: گوشتهای منجمد وارداتی با ارز نیمایی به عنوان ماده اولیه تولید سوسیس و کالباس استفاده میشود و افزایش نرخ ارز موجب خواهد شد، تولیدکنندگان به جای گوشت وارداتی، از دامهای ماده پیر برای تولید استفاده کنند.
واردات گوشت
اتحادیه گوشت گوسفندی
واردات گوشت
اتحادیه گوشت گوسفندی
بازار گوشت قرمز
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ خبرگزاری ایلنا
تخصیص ارز نیمایی به واردات گوشت کارخانههای سوسیس و کالباس/ حذف گوشت تنظیم بازاری با سیاستهای ارزی!
رییس شورای تامین دام کشور گفت: گوشتهای منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد میشود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده میشود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب میشود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دامهای ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.
واردات گوشت
قیمت گوشت
واردات گوشت
قیمت گوشت
تولید گوشت
بازار گوشت قرمز
۱۴۰۳/۱۰/۱۴
/ سایت برترینها
ویدیو آموزش پیتزا با خمیر یوفکا و دانه های کنجد ترد
پیتزا فیلو مینناک با دانه های کنجد ترد 6 ورق خمیر برای پخش روی خمیر 1 فنجان روغن 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری ملاس (شیره قند یا شیره نیشکر غلیظ، تیره و چسبناک) 1 لیوان آب سفیده تخم مرغ 1 عدد برای روی پیتزا کنجد سوسیس یا کالباس به مقدار لازم 1 فلفل
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت صدای بورس
سفره های کارگران در آتش گرانی می سوزد
در گذشته، گوشت گوسفندی و گاو جزو اقلام رایج در سفرههای ایرانی بود، اما امروز با افزایش ۵ برابری قیمت گوشت گوسفندی و ۴ برابری قیمت گوشت گاو، این اقلام به کالاهای لوکسی تبدیل شدهاند که تنها در برخی از خانوادهها بهطور ماهیانه مصرف میشود. حالا دیگر، خانوادههای کارگری به جای استفاده از این منابع پروتئینی …
کارگران
دستمزد کارگران
کارگران
دستمزد کارگران
حقوق کارگران
سبد معیشت کارگران
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت خبرفوری
تغذیه مناسب برای کنکوریها ؛ ویتامینی برای کاهش اضطراب
متخصص تغذیه به داوطلبان کنکور توصیه کرد: کاهش مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه و مواد غذایی حاوی چربی های اشباع نشده دارای فرم ترانس را از وعده غذایی خود حذف کنند.
کاهش اضطراب
کنکوری ها
کاهش اضطراب
کنکوری ها
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت شایا نیوز
فرآوری خوک؛ بعد کندن پوست خوک قلمبه سفید میندازه دستگاه چرخ بشه برای کالباس
فرآیند پرورش خوک در مزرعه، تبدیل آن به استیک، سوسیس و ژامبون را در کارخانه فرآوری گوشت خوک ببینید.
فرآوری خوک
فرآوری خوک
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت خط سلامت
گوشت گوساله بهتر است یا گوشت گوسفندی؟
خط سلامت: انواع گوشت به غیر از فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، ناگت و...) در هرم غذایی جایگاه ویژه ای دارند و هیچ گاه نمی توان این گروه را جایگزین گروه های غذایی دیگر کرد.
گوشت
ویتامین B12
گوشت
ویتامین B12
گوشت گوساله
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت تحلیل بازار
مصرف پایین صنایع غذایی با پایه گوشت
فرزاد طلاکش گفت: سرانه مصرف سوسیس و کالباس ایران حدود ۵ تا ۷ کیلو است که حدود ۴۰ درصد از این محصولات از گوشت قرمز و ۶۰ درصد این محصولات از گوشت مرغ تشکیل شده است.
صنایع غذایی
ماشین آلات صنایع غذایی
صنایع غذایی
ماشین آلات صنایع غذایی
تحلیل بازار صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت روزنامه آگاه
ساعتهای خوشمزه، عمر کوتاهتر
ملیحه محمودخواه-خبرنگار گروه جامعه: مصرف سرانه سوسیس و کالباس در ایران تنها ۱۵۰ تا ۲۰۰گرم است، این در حالی است که براساس آمار عمده این محصولات نامرغوب هستند. با وجود آنکه بیشتر متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف سوسیس و کالباس بسیار مضر بوده و سلامت افراد را بهدلیل مواد تشکیلدهنده نامرغوب به خطر میاندازد. …
سازمان غذا و دارو
وزارت بهداشت
سازمان غذا و دارو
وزارت بهداشت
کلسترول
اتحادیه فروشندگان
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت اکالا
8 طرز تهیه سالاد ماکارونی رستورانی + نکات و فوتوفن ها
در این مقاله میتوانید با 8 طرز تهیه سالاد ماکارونی رستورانی با مرغ، کالباس، تن ماهی، سوسیس، رژیمی، قالبی، با کاهو و سالاد ماکارونی وگان آشنا شوید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت شایا نیوز
فرآوری خوک؛ بعد کزدادن پشمای خوک قلمبه صورتی درسته میذارن تو دستگاه کالباس شه
فرآیند پرورش خوک در مزرعه، تبدیل آن به استیک، سوسیس و ژامبون را در کارخانه فرآوری گوشت خوک ببینید.
گوشت
خوک
گوشت
خوک
فرآوری
درسته
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت خط سلامت
این 25 غذا را اگر مرتب مصرف کنید مرگ زودهنگام در کمین تان است!
خط سلامت: در حالی که بسیاری از غذاها وقتی در حد متعادل مصرف شوند مغذی و مفید تلقی می شوند، برخی از اقلام روزمره، زمانی که به طور منظم خورده شوند، می توانند عواقب خطرناکی برای سلامتی داشته باشند.
بیماری قلبی
سوسیس
بیماری قلبی
سوسیس
کالباس
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ خبرگزاری ایسنا
معدوم سازی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم چربی صنعتی غیر بهداشتی در سیستان و بلوچستان
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در بازدید بازرسان اداره کل دامپزشکی استان و بازرس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان از کارخانه تولیدی سوسیس و کالباس در این شهرستان بیش از 600 کیلوگرم چربی صنعتی بدون هویت و داری شرایط نگهداری غیربهداشتی و غیر اصولی، ضبط و معدوم شد.
سیستان و بلوچستان
دامپزشکی
سیستان و بلوچستان
دامپزشکی
معدوم سازی
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت دلگرم
نگهداری کالباس و سوسیس در فریزر: آیا درست است؟
نگهداری کالباس و سوسیس در فریزر میتواند هم مزایا و هم معایبی داشته باشد. برای اینکه بهترین تصمیم را بگیرید، باید به چند نکته توجه کنید.
سوسیس
کالباس
سوسیس
کالباس
نگهداری کالباس
نگهداری سوسیس
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
/ سایت تحلیل بازار
خرید جدیدترین مدل سوسیس پرکن صنعتی
برای خرید جدیدترین مدل سوسیس پرکن صنعتی می توانید نمونه هایی که به تازگی توسط برندهای معتبر طراحی شده اند را تهیه کنید.
سوسیس
سوسیس و کالباس
سوسیس
سوسیس و کالباس
صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۲۹
/ سایت سلامت نیوز
چرا دانش آموزان باید میان وعده های سالم مصرف کنند؟
خوراکیهای آماده از انواع کیک، بیسکوئیت و کلوچه گرفته تا پفکها، ساندویچهای سوسیس، کالباس و... این روزها به مهمترین میانوعده دانشآموزان بدل شده است. خوراکیهایی که سرشار از نمک یا قندهای تصفیه شده هستند و بهطور نامحسوس کالریهای اضافه دارند. این کالریهای پنهان نهتنها باعث افزایش وزن میشوند، …
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت جوان آنلاین
رژیمهای لاغری اینستاگرامی گاهی منجر به مرگ میشود
در مورد مصرف فستفودها، مواد فرآوری شده، کمپوت و میوههای صنعتی، انواع کلوچه و آبمیوه، دسر و سیب زمین سرخ کرده و سوسیس و کالباس، پنیر پیتزا و ساندویچ، نوشابه انرژیزا و معمولی و تمامی موادغذایی مضر که حسب خوشمزگی و عادت مصرف میشود باید گفت بهتر است قطع نشود، اما به حداقل برسد
اینستاگرام
شبکه مجازی
اینستاگرام
شبکه مجازی
اضافه وزن
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ روزنامه شرق
سرطان سینه شایعترین سرطان زنان
مژگان قاسمی، مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: در تغذیه سالم، مصرف فستفودها، گوشت قرمز، گوشتهای فراوریشده مانند سوسیس و کالباس و چربیهای اشباعشده مانند روغن نباتی جامد باید محدود شده و مصرف انواع میوه و سبزیجات در برنامه غذایی زنان و افراد جامعه افزایش یابد، بهگونهای …
سرطان سینه
سرطان زنان
سرطان سینه
سرطان زنان
رشد بیش از حد سلولها
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ خبرگزاری ایرنا
فیلم| نمایشگاه و فروشگاه دائمی کارآفرینان لاله در گرگان
گرگان- ایرنا- نمایشگاه و فروشگاه دائمی کارآفرینان «لاله» گرگان با غرفه فراوردههای خوراکی، عسل طبیعی، کرهگیری مغزیجات، اردهگیری، روغنگیری دانهها، ادویهجات، سوسیس و کالباس خانگی، گل و گیاه (کود، سم و خاک)، عباهای مجلسی و فصلی زنانه، شال و روسری، صنایع دستی، بافت، ظروف چوبی، کیف و کفش چرم و اکسسوری …
گرگان
طرح مشاغل خانگی
گرگان
طرح مشاغل خانگی
فروشگاه
افتتاح نمایشگاه
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت پارسینه
روش تهیه اسنک بادمجان و کدو
حتما لازم نیست اسنک را با گوشت و مرغ یا سوسیس و کالباس تهیه کنیم. اسنک صیفی جات، از جمله غذاهای فوری، ارزان و غنی از ویتامین است که برای افرادی که به هر دلیلی گوشت را از رژیم غذاییشان حذف کردهاند، بسیار مناسب است.
اسنک بادمجان و کدو
اسنک بادمجان و کدو
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت فرادید
مواد تشکیلدهنده گوشتهای گیاهی چیست؟
گرایش مردم به سوی رژیمهای غذایی گیاهی باعث شده که در مراجعه با فروشگاهها با انواعی از محصولات با ظاهر و اسم مشابه فراوردههای گوشتی روبرو شوید که منشا گیاهی دارند، از گوشت خورشتی و چرخکرده و استیک گیاهی گرفته تا کباب لقمه،برگر و سوسیس و کالباس گیاهی.
تغذیه
تغذیه
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ 55 آنلاین
این ۵ خوراکی برای مردان بالای ۴۰ سال ممنوع است !
مردان بالای ۴۰ سال باید از خوردن گوشتهای فرآوری شده، از جمله هات داگ، کالباس، سوسیس و حتی گوشتهای کنسروی پرهیز کنند. گوشتهای فرآوریشده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان معده را بالا میبرند.
مردان بالای 40 سال
مردان بالای 40 سال
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
/ سایت پارسینه
روش تهیه کالباس خوشمزه در خانه+فیلم
سوسیس و کالباس دو مورد از غذاهای بسیار خوشمزه هستند که همه افراد بخصوص اغلب کودکان و نوجوانان به آن علاقه دارند.
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
/ سایت خط سلامت
با مصرف این ماده غذایی ابتلا به دیابت حتمی است
خط سلامت: خوردن زیاد گوشتهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس، خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ را بیشتر میکند.
گوشتهای فرآوری شده
گوشتهای فرآوری شده
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
/ سایت اقتصاد ایران
خطر دیابت در کمین مصرف کنندگان سوسیس و کالباس
مطالعه روی دو میلیون نفر نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است.
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ سایت فرارو
توصیههای تغذیهای طب سنتی به سالمندان
«سالمندان و میانسالان از سوسیس و کالباس و فست فود استفاده نکنند. همچنین ماکارونی، پاستا، الویه و غذاهایی فرآوری شده نباید استفاده شوند. آشهای رقیق برای سالمندان مناسبتر است شیربرنج و سوپ غذاهای مناسبی هستند. آش شله قلم کار برای سالمندان غذای مناسبی نیست. شله زرد به شرط اینکه از مقدار مناسبی زعفران …
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این خوردنی ساده باعث ابتلا به دیابت نوع 2 می شود
مطالعه روی دو میلیون نفر نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است.
دیابت
سوسیس و کالباس
دیابت
سوسیس و کالباس
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
/ خبرگزاری ایرنا
اهمیت تغذیه سالم در مدرسه/پرهیز از تهیه ساندویچهای سوسیس و کالباس
تهران - ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه انتخاب یک میان وعده مناسب برای دانشآموزان میتواند به تامین انرژی در مدرسه و همچنین افزایش هوشیاری و تمرکز آنها کمک کند، گفت: استفاده از خوراکیهای سالم و مقوی برای رشد کودک و بهبود متابولیسم بدن او ضروری است.
بهداشت و سلامت
وزارت بهداشت
بهداشت و سلامت
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
آنتی اکسیدان
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت دلگرم
تو خونه پیتزا تخم مرغی بپز / طرز تهیه پیتزا با تخم مرغ در ۲۰ دقیقه !!
پیتزا غذای مورد بسیاری از خانواده هاست. اما می دانید برای تهیه این غذا حتما نیاز به سوسیس، کالباس و مواد خیلی خاص نیست و با چند ماده عذایی ساده مثل تخم مرغ می توان پیتزا تهیه کرد.
آشپزی
آشپزی
۱۴۰۳/۰۶/۳۱
/ سایت دلگرم
سوسیس کالباس سالم، واقعیت یا تبلیغات؟
تبلیغات متضاد درباره سوسیس و کالباس: آیا این فرآوردههای گوشتی واقعاً سالم هستند یا تنها موضوعی برای تبلیغات؟ تصمیمگیری برای مصرف آنها چالشبرانگیز است.
سوسیس
کالباس
سوسیس
کالباس
۱۴۰۳/۰۶/۳۱
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
چطور در خانه با تخم مرغ پیتزا درست کنیم؟ | پیتزا تخم مرغی در ۲۰ دقیقه
پیتزا غذای مورد بسیاری از خانواده هاست. اما می دانید برای تهیه این غذا حتما نیاز به سوسیس، کالباس و مواد خیلی خاص نیست و با چند ماده عذایی ساده مثل تخم مرغ می توان پیتزا تهیه کرد.
آشپزی توصیهها و آداب
کودکان
آشپزی توصیهها و آداب
کودکان
نوجوان
تخم مرغ
۱۴۰۳/۰۶/۲۹
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
چطور ساندویچ تخممرغ و ژامبون پنیری درست کنیم ؟
بچهها معمولا به خوردن سوسیس و کالباس علاقه دارند. برای اینکه یک ساندویچ خوشطعم با تخممرغ و ژامبون پنیری آماده کنید، نه مواد اولیه عجیب و غریبی لازم دارید، نه زمان زیاد. پس دست به کار شوید و این ساندویچ پروتئینی را برای فرزندانتان در خانه درست کنید.
پروتئین
تخم مرغ
پروتئین
تخم مرغ
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت سلامت نیوز
«دستورات جدید بهداشتی برای بوفههای مدارس: خوراکیهای ناسالم کنار گذاشته میشوند»
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه اعلام کرد که از این پس بوفههای مدارس حق عرضه بسیاری از مواد غذایی ناسالم مانند فرآوردههای غلات حجیم شده، یخمک، نوشابه، ساندویچهای سوسیس و کالباس، ناگت، فلافل، پیتزا و سایر تنقلات پرقند و چرب را نخواهند داشت. این تغییرات به منظور ارتقاء سلامت دانشآموزان …
تغذیه کودک
مدرسه
تغذیه کودک
مدرسه
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ خبرگزاری ایرنا
موادغذایی ممنوعه در بوفههای مدارس کدامند؟/عرضه تنقلات فلهای ممنوع
تهران-ایرنا- رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه گفت: فرآوردههای غلات حجیم شده، یخمک، نوشابه، ساندویچهای سوسیس، کالباس، ناگت، فلافل، پیتزا، آب نبات، سمبوسه، پیراشکی و سایر مواد غذایی ناسالم که ارزش غذایی کمی دارند نباید در بوفه مدارس عرضه شوند.
دانشآموزان
تغذیه سالم
دانشآموزان
تغذیه سالم
مدارس
بازگشایی مدارس
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
/ سایت افکارنیوز
بدترین صبحانهای که میتوانید بخورید!
صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی میباشد که در این مقاله با بدترین نوع صبحانه برای فصول پاییز و زمستان بیشتر آشنا میشوید.
صبحانه
سوسیس و کالباس
صبحانه
سوسیس و کالباس
نوتلا
اسموتی
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت تابناک
خط تولید هات داگ؛ چگونه تولید میشود؟
سوسیس هات داگ یکی از سوسیسهای پرطرفدار در دنیاست. خط تولید هات داگ در کارخانه تولید سوسیس و کالباس را میبینید.
چرتکه
هات داگ
چرتکه
هات داگ
ویدیو
سوسیس
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت اقتصاد پویا
افتتاح رسمی غرفههای تجاری در راستای تحول مدیریتی و افزایش خدمات فروشگاههای رفاه - سایت خبری اقتصاد پویا
فروشگاه رفاه با اتخاذ رویکردهای نوین مدیریتی و توسعه خدمات به مشتریان، بهتازگی غرفههای متنوعی را در شعب خود افتتاح کرده است. این غرفهها شامل پروتئین (گوشت و مرغ)، لوازمالتحریر، آجیل و خشکبار، کترینگ و فستفود، ترشی، چاشنی و سوسیس و کالباس و همچنین نان و شیرینی میباشد.در پی مدیریت جدید و تمرکز بر …
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این بیماری خطرناک که هیچ علامتی ندارد
به گفته کارشناسان تغذیه ناسالم مثل مصرف بیرویه چربیهای مضر، غذاهای فستفودی، سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا و ...، بیتحرکی، چاقی، عوامل ژنتیکی، دیابت، مصرف برخی داروها، کلسترول خون بالا و تریگلیسیرید بالا از مهمترین عواملی هستند که به بروز کبد چرب منجر میشوند.
کبد چرب
کبد چرب غیرالکلی
کبد چرب
کبد چرب غیرالکلی
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ سایت دیدبان ایران
چرا به کبد چرب مبتلا میشویم؟/ ۱۰ راهکار برای دور ماندن از کبد چرب
به گفته کارشناسان تغذیه ناسالم مثل مصرف بیرویه چربیهای مضر، غذاهای فستفودی، سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا و ...، بیتحرکی، چاقی، عوامل ژنتیکی، دیابت، مصرف برخی داروها، کلسترول خون بالا و تریگلیسیرید بالا از مهمترین عواملی هستند که به بروز کبد چرب منجر میشوند.
تغذیه
چاقی
تغذیه
چاقی
زنان
قند
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ منابع متفرقه
با این ۱۰ راهکار دیگر نگران چربی کبد نباشید
به گفته کارشناسان تغذیه ناسالم مثل مصرف بیرویه چربیهای مضر، غذاهای فستفودی، سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا و ...، بیتحرکی، چاقی، عوامل ژنتیکی، دیابت، مصرف برخی داروها، کلسترول خون بالا و تریگلیسیرید بالا از مهمترین عواملی هستند که به بروز کبد چرب منجر میشوند.
بیماری
بیماری
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ سایت رکنا
خطر پنهان در سفره های ما چگونه نیترات های سوسیس و کالباس به سرطان بدل می شوند
سرطان
نیترات
سرطان
نیترات
کالباس
سوسیس
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۶/۱۹ - ۱۱:۵۱:۴۳
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ -
12 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی