VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
گرم کردن اسفناج
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت برترینها
پای اسفناج بهترین شورینی خانگی
مواد لازم: 4 پیمانه آرد کره 50 گرم 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر گرم 1 لیوان آب گرم 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق غذاخوری سرکه انگور 1 بسته بیکینگ پودر برای باز کردن خمیر 2 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 1.5 فنجان آرد 4 قاشق غذاخوری کره نصف لیوان چای
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت آفتاب نیوز
این ۳ ماده غذایی را ۲ بار گرم نکنید
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
اسفناج
چای
اسفناج
چای
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت خبرفوری
این سه غذا هرگز نباید دوباره گرم شوند!
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
برنج
چای
برنج
چای
اسفناج
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادآنلاین
سه غذایی که به هیچ وجه نباید دوباره گرم نکنید!
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
برنج
چای
برنج
چای
اسفناج
مسمومیت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت عصرایران
هشدار متخصص تغذیه: ۳ ماده غذایی که هرگز نباید دوباره گرم شوند
اسفناج حاوی نیترات است که هنگام گرم شدن مجدد به نیتریت تبدیل میشود و این ماده نیز سمی است.
گرم کردن
غذا
گرم کردن
غذا
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ سایت افکارنیوز
چرا نباید این دو خوراکی را دوباره گرم کرد؟
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد.
تخم مرغ
اسفناج
تخم مرغ
اسفناج
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن قارچ
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت اقتصاد معاصر
هرگز این خوراکیها را دو بار گرم نکنید
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد. در این مطلب به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند.
منجمد کردن مواد غذایی
تخم مرغ
منجمد کردن مواد غذایی
تخم مرغ
سیب زمینی
قارج
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
مواد غذایی که با ۲ بار گرم کردن سرطانزا میشوند
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ 55 آنلاین
این غذاها را دوباره گرم نکنید!
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
میکروارگانیسمهای بیماریزا
میکروارگانیسمهای بیماریزا
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ روزنامه تعادل
غذاهایی را که نباید دوبار گرم کرد
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
غذا
برنج
غذا
برنج
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ سایت پارسینه
اگر این غذاها را دوباره گرم کردید دیگر به آن لب نزنید سم است
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۵/۰۲ - ۰۱:۴۰:۰۰
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی