VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
گرم کردن قارچ
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت آفتاب نیوز
استفاده از دستمال کاغذیها چه مشکلاتی ایجاد میکند؟
معمولا به خانمها توصیه میشود که برای جلوگیری از برخی عفونتها از دستمالهای کاغذی برای خشککردن خود استفاده کنند تا محیط گرم و مرطوبی برای رشد قارچها بهوجود نیاید. هر آلودگی خارجی میتواند علاوه بر عفونتها به پیدایش دیگر بیماریهای پوستی هم منجر شود.
دستمال
قارچ
دستمال
قارچ
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ سایت فرادید
(ویدئو) فرآیند درست کردن یک غذای خوشمزه با جگر مرغ به روش آشپز لهستانی
در این ویدئو یک آشپز لهستانی با مواد اولیه شامل: 500 گرم جگر مرغ، یک عدد هویج، یک عدد پیاز، 2 حبه سیر، روغن نباتی، 5 عدد قارچ، نمک، فلفل سیاه، 70 گرم پنیر، 3 عدد تخم مرغ، چند عدد گوجه فرنگی، 3 قاشق غذاخوری خامه ترش، 2 قاشق غذاخوری سس مایونز، شوید و یک قاشق چایخوری خردل این جگر مرغ را درست می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۷/۱۲
/ سایت دلگرم
روش های گرم کردن سالن پرورش قارچ
اگر شما هم به دنبال پاسخ برای این سوال که چگونه سالن پرورش قارچ را گرم کنیم؟ هستید ، با ما همراه باشید.
پرورش قارچ
پرورش قارچ
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ سایت افکارنیوز
چرا نباید این دو خوراکی را دوباره گرم کرد؟
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد.
تخم مرغ
اسفناج
تخم مرغ
اسفناج
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن قارچ
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت پارسینه
این مواد غذایی را اصلا ۲ بار گرم نکنید
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
مواد غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
مواد غذایی که با ۲ بار گرم کردن سرطانزا میشوند
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت آفتاب نیوز
خطر مسمومیت؛ این غذاها را دوباره گرم نکنید
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند.
سیب زمینی
قارچ
سیب زمینی
قارچ
۱۴۰۳/۰۶/۱۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
هشدار؛ گرم کردن باقی مانده این غذا خطرناک است
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند.
سیب زمینی
مرغ
سیب زمینی
مرغ
قارچ
۱۴۰۳/۰۶/۱۴
/ سایت خبرفوری
این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید؛ سمی میشوند
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند.
سیب زمینی
مرغ
سیب زمینی
مرغ
قارچ
گرم کردن مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت فرادید
(ویدئو) نحوه درست کردن مشتک پیازی بوشهری؛ رقیب سرسخت پیتزا!
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: آب ولرم 300 میلی لیتر، مایه خمیر فوری 10 گرم، شکر یک و نیم قاشق غذا خوری، نمک نصف قاشق غذاخوری، شیره دو قاشق غذا خوری ( و یا خرما دویست گرم)، آرد 600 گرم و همچنین برای مواد داخل خمیر : پیاز دو کیلو، روغن به مقدار لازم، قارچ 300 تا 500 گرم، زرشک نصف لیوان، …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۵/۲۳
/ سایت عصرایران
نحوه درست کردن یک لازانیای خوشمزه بدون فر (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: لازانیا نیمه آماده، سینه مرغ ۲۵۰ گرم، ۲۰۰ گرم قارچ، دو عدد پیاز، نصف فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، پودرپابریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک بمقدارلازم، کمی پنیر پیتزا و مقداری جعفری این لازانیا را درست میکند.
لازانیا
سینه مرغ
لازانیا
سینه مرغ
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت خط سلامت
این 13 غذا را نباید دو بار گرم کرد
خط سلامت: گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است
خطر ابتلا به سرطان
سیب زمینی
خطر ابتلا به سرطان
سیب زمینی
گوشت
مشکلات
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ 55 آنلاین
این غذاها را دوباره گرم نکنید!
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
میکروارگانیسمهای بیماریزا
میکروارگانیسمهای بیماریزا
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ روزنامه تعادل
غذاهایی را که نباید دوبار گرم کرد
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
غذا
برنج
غذا
برنج
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ سایت پارسینه
اگر این غذاها را دوباره گرم کردید دیگر به آن لب نزنید سم است
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت عصرایران
فرآیند درست کردن پیراشکی گوشت خوشمزه و نرم به روشی راحت (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه برای لایه میانی این پیراشکی شامل: گوشت گوساله چرخ شده ۱۸۰ گرم، قارچ ۷۵ گرم، فلفل دلمه یک عدد کوچک، رب گوجه یکقاشق غذاخوری، سیر دو حبه، دو پیاز کوچک و مواد برای خمیر آرد فانتزی یا نول ۲۰۰ گرم، مخمر خشک ۳/۵ گرم، شکر ۳/۵ گرم، نمک ۳ گرم و ماست ۲۰ گرم این پیراشکی را …
پیراشکی گوشت
آشپز
پیراشکی گوشت
آشپز
۱۴۰۳/۰۴/۲۶
/ سایت عصرایران
نحوه درست کردن یک خوراک خوشمزه و ساده با دل مرغ و سیب زمینی (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: یک بسته دل مرغ، دو عدد پیاز، دو الی چهار حبه سیر، ۳۰۰ گرم قارچ، یک عدد سیب زمینی، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کاری، دو قاشق غذاخوری سس کچاپ و دو قاشق غذاخوری آبلیمو این خوراک خوشمزه را درست میکند.
دل مرغ
سیب زمینی
دل مرغ
سیب زمینی
۱۴۰۳/۰۴/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- بیماریهای عفونی و نحوه ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات اندیشه معاصر
استاد گروه انگل شناسی و قارچ شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به افزایش بیماری های عفونی در فصول گرم سال توصیه می شود که افراد ضمن اجتناب از مصرف غذاهای غیر بهداشتی، نسبت به ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات اقدام کنند.
۱۴۰۳/۰۴/۲۴
/ سایت افکارنیوز
بیماریهای عفونی و نحوه ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات
استاد گروه انگل شناسی و قارچ شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به افزایش بیماری های عفونی در فصول گرم سال توصیه می شود که افراد ضمن اجتناب از مصرف غذاهای غیر بهداشتی، نسبت به ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات اقدام کنند.
سازمان بهداشت جهانی
سوءهاضمه
سازمان بهداشت جهانی
سوءهاضمه
بیماریهای عفونی
شست و شوی میوه
۱۴۰۳/۰۴/۲۳
/ خبرگزاری برنا
برای پیشگیری از عفونت های گوارشی، میوه ها و سبزیجات را ضدعفونی کنید
استاد گروه انگل شناسی و قارچ شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به افزایش بیماری های عفونی در فصول گرم سال توصیه می شود که افراد ضمن اجتناب از مصرف غذاهای غیر بهداشتی، نسبت به ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات اقدام کنند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۱۴۰۳/۰۴/۱۹
/ سایت عصرایران
نحوه درست کردن یک غذای محلی و خوشمزه با نخود و تخم مرغ (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز خوش ذوق با مواد اولیه شامل: ۲۰۰ گرم نخود، ۳ عدد تخم مرغ، یک عدد پیاز، یک عدد هویج، ۱۰۰ گرم قارچ، ۲ حبه سیر، ۱ دسته جعفری یا گشنیز، ۳ شاخه پیازچه و نمک، فلفل قرمز، زردچوبه این غذای متفاوت را با نخود درست میکند.
تخم مرغ
غذا
تخم مرغ
غذا
ویدئو
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۴/۱۹ - ۰۹:۰۱:۳۲
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی