VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ -
25 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
گرم کردن دوباره چای
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ سایت پارسینه
آب کتری را هنگام گرم کردن چای عوض کنید تا از مواد سمی جلوگیری کنید
جوشاندن دوباره آب کتری میتواند مواد سمی مانند نیترات و آرسنیک تولید کند که برای سلامتی انسان خطرناک هستند.
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت آرمان ملی
این سه ماده غذایی را دو بار گرم نکنید
توصیه میشود چای را دوباره گرم نکنید؛ زیرا تجمع تانن آن، اسیدیته و تلخی چای را افزایش میدهد. علاوه بر این، باکتریهایی که ممکن است در چای خفته باشند، با گرم کردن مجدد چای فعال شوند و فرد را در معرض خطر عفونت قرار دهند.
ماده غذایی
ماده غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۲۳
/ سایت خبرفوری
هشدار مهم به طرفداران چای درباره عادتی ناسالم!
اگر چای در دمای اتاق بین ۴ الی ۸ ساعت باقی مانده باشد ، نباید آن را دوباره گرم کنید اما اگر چای به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه از دم کشیدنش گذشته باشد، می توان دوباره آن را گرم کرد.
چای
گرم کردن
چای
گرم کردن
۱۴۰۳/۰۹/۲۳
/ سایت جماران
هشدار مهم به طرفداران چای! هرگز این کار را نکنید!
اگر چای در دمای اتاق بین ۴ الی ۸ ساعت باقی مانده باشد ، نباید آن را دوباره گرم کنید اما اگر چای به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه از دم کشیدنش از گذشته باشد، می توان دوباره آن را گرم کرد.
خواص چای
گرم کردن دوباره چای
خواص چای
گرم کردن دوباره چای
خطر گرم کردن دوباره چای
عوارض گرم کردن دوباره چای
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت خبرفوری
این سه غذا هرگز نباید دوباره گرم شوند!
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
برنج
چای
برنج
چای
اسفناج
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادآنلاین
سه غذایی که به هیچ وجه نباید دوباره گرم نکنید!
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
برنج
چای
برنج
چای
اسفناج
مسمومیت
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت اقتصادآنلاین
گرم کردن مجدد چای و تأثیر آن بر طعم و خواص آن
بعضی از ما در شرایطی مجبور می شویم که چای را دوباره گرم کنیم اما به نظر شما انجام این کار ضرری برایمان دارد و آیا باعث ایجاد خطر می شود؟ اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
چای
چای
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت سلامت نیوز
چرا نباید چای را دوباره گرم کرد؟
اگر چای شما بیشتر از چهار ساعت مانده است، احتمالاً گرم کردن دوباره آن باعث رشد باکتری ها می شود و ضرر خواهد داشت.
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
/ سایت خط سلامت
به یک دلیل مهم چای مانده را دوباره گرم و مصرف نکنید
خط سلامت: مصرف چای کهنه و گرم کردن مجدد آن، عواقب ناخوشایندی برای سلامتی دارد. بهتر است از این کار اجتناب کنید.
چای
چای مانده
چای
چای مانده
۱۴۰۳/۰۱/۰۱
/ خبرگزاری ایسکانیوز
عوارض شدید گرم کردن دوباره چای
اگر برای سلامت خود ارزش قائل می شوید نباید چای را دوبار گرم کنید و مصرف کنید.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۲/۱۲/۲۹
/ سایت پارسینه
چرا نباید چای را گرم کنیم؟
اگر برای سلامت خود ارزش قائل می شوید نباید چای را دوبار گرم کنید و مصرف کنید.
چای
گرم کردن چای
چای
گرم کردن چای
گرم کردن دوباره چای
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ -
25 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی