قیمت طلا امروز




 آغاز روزهای جنگ

 سایت اقتصادنیوز / ۱۹ ساعت قبل

چند درصد آمریکایی ها از جنگ با ایران حمایت می کنند؟ | سقوط محبوبیت ترامپ و ریزش حمایت از جنگ‌ ایران | کنگره در اختیار دموکرات ها قرار می گیرد؟

اقتصادنیوز: نتایج تازه‌ترین نظرسنجی نشان می‌دهد محبوبیت دونالد ترامپ برای دومین نظرسنجی متوالی در پایین‌ترین سطح ثبت ‌شده از آغاز فعالیت سیاسی او باقی مانده و حمایت آمریکایی‌ها از جنگ متجاوزانه او علیه ایران نیز به پایین‌ترین میزان از روزهای نخست این تجاوزگری سقوط کرده است.
 چند درصد آمریکایی ها از جنگ با ایران حمایت می کنند؟ | سقوط محبوبیت ترامپ و ریزش حمایت از جنگ‌ ایران | کنگره در اختیار دموکرات ها قرار می گیرد؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، نظرسنجی چهارروزه رویترز/ایپسوس که روز دوشنبه منتشر شد، حکایت از آن دارد که تنها ۳۱ درصد از شهروندان آمریکایی از تجاوزگری نظامی کشورشان علیه ایران حمایت می‌کنند. این رقم در مقایسه با نظرسنجی ماه مارس که ۳۷ درصد اعلام شده بود، کاهشی ۶ درصدی را نشان می‌دهد و نسبت به اوایل ماه جاری میلادی نیز که ۳۴ درصد بود، سه درصد پایین‌تر آمده است.

بر اساس این نظرسنجی، علت اصلی این افت، کاهش حمایت جمهوری‌خواهان از جنگ است؛ به‌گونه‌ای که در نظرسنجی جدید ۶۹ درصد از هواداران حزب جمهوری‌خواه از این جنگ‌افروزی حمایت کرده‌اند در حالی که این رقم در ماه مارس ۷۷ درصد بود.

جنگ علیه ایران که از ۲۸ فوریه با حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز شد، اینک به وزنه‌ای سنگین علیه جایگاه عمومی ترامپ تبدیل شده است. برای دومین نظرسنجی پیاپی، تنها ۳۳ درصد از پاسخ‌دهندگان عملکرد رئیس‌جمهور متجاوز کشورشان را تأیید کردند که پایین‌ترین سطح ثبت‌شده در تمام دوران ریاست‌جمهوری اول و دوم او در نظرسنجی‌های رویترز/ایپسوس به شمار می‌رود.

ترامپ به آمریکایی‌ها ادعا کرده بود که این جنگ را برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای به راه انداخته اما با گذشت شش ماه از آغاز این ماجراجویی ناکام، پیامدهای اقتصادی آن دامن‌گیر شهروندان آمریکایی شده است. اعمال کنترل ایران بر تنگه هرمز و مسدود ساختن آن از سوی ایران قیمت بنزین در آمریکا را به سطوح بی‌سابقه‌ای افزایش داده است.

یافته نگران‌کننده دیگر این نظرسنجی برای کاخ سفید آن است که ۸۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند این جنگ «برای مدتی طولانی» ادامه خواهد یافت؛ رقمی که در اوایل ماه جاری میلادی ۸۰ درصد بود و نشان‌دهنده بدبینی فزاینده افکار عمومی نسبت به پایان‌پذیری جنگ است.

در همین حال، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز دوشنبه از احتمال گسترش تحریم‌ها علیه کشورهایی که با ایران همکاری تجاری دارند خبر داد، اما از اعمال فوری مجازات‌ها خودداری کرد؛ اقدامی که تحلیلگران آن را نشانه‌ای از پیچیدگی و دشواری موقعیت دولت آمریکا در این مناقشه ارزیابی می‌کنند.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که رأی‌دهندگان مستقل، با اختلاف ۳۳ به ۱۹ درصد، دموکرات‌ها را بر جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره ترجیح می‌دهند؛ روندی که می‌تواند اکثریت شکننده جمهوری‌خواهان در کنگره را در انتخابات میان‌دوره‌ای ۳ نوامبر در معرض خطر جدی قرار دهد.

نظرسنجی رویترز/ایپسوس با مشارکت هزار و ۲۱۵ بزرگسال آمریکایی در سراسر این کشور انجام شده و حاشیه خطای آن ۳ واحد درصد در هر دو جهت اعلام شده است.

این در حالی است که ترامپ روز دوشنبه در واکنش به نظرسنجی‌های منفی، دموکرات‌ها را به انتشار «نظرسنجی‌های جعلی» متهم کرد و آن را بخشی از «عملیات تضعیف روحیه» جمهوری‌خواهان برای کاهش مشارکت آن‌ها در انتخابات دانست.

 

  همچنین بخوانید روایت پولتیکو ​از شکل‌گیری سه اردوگاه در واشنگتن درباره تهران | جنگ با ایران، آمریکا را وارد باتلاق کرده | مهمترین دغدغه ترامپ آزاد کردن تنگه هرمز است جدال بر سر پایان جنگ علیه ایران/ صبر روبه‌پایان جمهوری‌خواهان در برابر ترامپ/ جمهوری‌خواهان در معرض خطر از دست دادن کنگره ترامپ هزینه تحقیر خود را در مقابل ایران از کره‌جنوبی می‌گیرد | آتلانتیک: ترامپ از حاکمان روسیه، چین و کره شمالی می‌ترسد و جرات نمی‌کند از آنها بگذرد روایت الجزیره از بن‌بست در مذاکرات ایران و آمریکا | تهران اعلام کرده اگر مطالباتش درباره حمله آمریکا، غرامت و تحریم‌ها برآورده نشود، تنگه هرمز باز نمی‌شود







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.