به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالواحد ابوراس، معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه تحریمهای آمریکا علیه ایران پس از شکست گزینه نظامی اتخاذ شده است، به کشورهای منطقه نسبت به همدستی در اجرای اقدامات ظالمانه علیه ملت ایران هشدار داد. ارتش یمن: یک نفتکش سعودی و 10 کامیون حامل سلاح آن را هدف قرار دادیم ارتش یمن: دایره گزینههای نظامی خود را گستردهتر خواهیم کرد
عبدالواحد ابوراس، معاون وزیر امور خارجه یمن در گفتگو با خبرگزاری یمنی «سبأ» اظهار داشت: «تحریمهای ایالات متحده علیه ایران، بخشی از یک جنگ روانی علیه ملت ایران است که پس از ناکامی و شکست واشنگتن در انتخاب گزینه نظامی به آن متوسل شده است.»
وی در ادامه با هشدار به کشورهای منطقه تأکید کرد: «به کشورهای منطقه هشدار میدهیم که خود را به ابزاری برای اجرای اقدامات ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران تبدیل نکنند.»
انتهای پیام/





































































![پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در روند مذاکرات ما در اوج قدرت گام به گام پیش می رویم؛ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته ای بوده/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]/معاون وزیر خارجه روسیه: مسکو معتقد است تردد از تنگه هرمز باید آزاد باشد](/news/u/2026-08-19/entekhab-f413x.jpg)

![ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]/معاون وزیر خارجه روسیه در دیدار با سفیر عمان: مسکو معتقد است تردد از تنگه هرمز باید آزاد باشد/اردوغان: مذاکره، تنها راهحل اختلاف میان ایران و آمریکا است/برگزاری نشست چهار جانبه وزرای خارجه مصر، ترکیه، پاکستان و عربستان در اواخر ماه جاری](/news/u/2026-08-19/entekhab-3cwlw.jpg)































