قیمت طلا امروز




 اوپن‌اِی‌آی

 سایت جهان صنعت نیوز / ۲۱ ساعت قبل

اقدامات حفاظتی جدید «اوپن‌ای‌آی» برای جلوگیری از حوادث امنیتی

«اوپن‌ای‌آی» پس از هک شدن سیستم‌های شرکت «هاگینگ فیس»، اقدامات حفاظتی جدیدی را وضع می‌کند.
 اقدامات حفاظتی جدید «اوپن‌ای‌آی» برای جلوگیری از حوادث امنیتی
جهان صنعت نیوز ، شرکت «اوپن‌ای‌آی»(OpenAI) روز سه‌شنبه مجموعه‌ای جدید از سیاست‌های امنیتی را اعلام کرد که بر مهار حوادث امنیتی در زمان آزمایش مدل‌ها متمرکز است.

به نقل از تک‌کرانچ، این اقدامات حفاظتی جدید شامل نظارت دقیق‌تر بر مدل‌ها در طول فرآیند توسعه و تأکید بیشتر بر هم‌ترازی و امنیت در طول فرآیند پس از آموزش است.

اوپن‌ای‌آی در یک پست وبلاگ نوشت: با افزایش قابلیت‌های مدل‌ها، خطرات مرتبط با توسعه و آزمایش داخلی آنها نیز افزایش می‌یابد. استانداردهای ما برای نظارت، هماهنگی و امنیت باید از این خطرات جلوتر باشند.

این اقدامات جدید یکی از اولین تغییرات عمومی در رویه‌های ایمنی اوپن‌ای‌آی از زمان وقوع حادثه هک شدن سیستم‌های شرکت «هاگینگ فیس»(Hugging Face) است که در ۲۱ ژوئیه افشا شد. نمایندگان اوپن‌ای‌آی گفتند که این اقدامات، پاسخ مستقیمی به حادثه هاگینگ فیس نیستند؛ بلکه تا حدودی به دلیل قابلیت‌های امنیت سایبری مدل آتی «آسترا»(Astra) و سرعت پیشرفت توسعه هوش مصنوعی نیز صورت گرفته‌اند.

اوپن‌ای‌آی در همان پست فاش کرد که پس از حادثه هاگینگ فیس، یادگیری تقویتی را به مدت دو هفته متوقف کرده اما از آن زمان بسیاری از مدل‌های کم‌خطرتر را مجدداً راه‌اندازی کرده است. در این پست آمده است: بزرگترین عملیات برنامه‌ریزی‌شده‌ ما در مرز یادگیری تقویتی همچنان متوقف مانده است؛ در حالی که ما آموزش‌ها و بررسی‌های کوچک‌تری را برای ارزیابی رفتار مدل، اعتبارسنجی عوامل محافظتی و ایجاد شواهد بیشتر درباره هماهنگی پیش از ادامه‌ عملیات انجام می‌دهیم.

«آملیا گلیز»(Amelia Glaese) معاون پژوهشی اوپن‌ای‌آی در گفت‌وگو با خبرنگاران تأکید کرد که با افزایش قابلیت‌های مدل‌ها، سخت‌گیری در کنترل‌ افزایش خواهد یافت و بزرگترین مدل‌ها با بیشترین بررسی‌ها روبه‌رو خواهند شد. وی افزود: ما الزامات و انتظاراتی را برای توسعه ایمن تعیین کرده‌ایم. این الزامات و انتظارات با توجه به سطح خطری که می‌بینیم، متفاوت هستند.

اوپن‌ای‌آی به دلیل شیوه‌های ضعیف امنیت شبکه در پی حادثه هاگینگ فیس مورد انتقاد قرار گرفته است که در آن مدل‌ها با به خطر انداختن ابزاری در شبکه خود که به اینترنت دسترسی داشت، از محیط آموزشی خود فرار کردند. تدابیر حفاظتی جدید شامل شیوه‌های قوی‌تر جداسازی شبکه هستند؛ اگرچه جزئیات آن مبهم است. در این پست آمده است که تحت سیستم جدید، به خطر انداختن یک بار کاری یا سرویس پشتیبانی به خودی خود اجازه دسترسی غیرمجاز به اینترنت یا سایر شبکه‌های داخلی را نمی‌دهد.

قوی‌ترین محافظ، سیستم نظارتی است که اقدامات ابزار، ردپاهای استدلال موجود و گزارش‌های فعالیت را برای انواع رفتارهای غیرمجاز بررسی می‌کند. اوپن‌ای‌آی می‌گوید که قصد دارد ظرف ۳۰ دقیقه پس از فعالیت مربوطه، هشدارهایی را صادر کند.

اوپن‌ای‌آی تخمین می‌زند که بار محاسباتی این نظارت تقریباً ۲۰ رصد از هر فرآیندی است که تحت نظارت قرار می‌گیرد. این شرکت وعده داده است که جزئیات بیشتر درباره این سیستم را به زودی در یک پست وبلاگ منتشر کند. تجزیه و تحلیل رسمی پس از وقوع این رویداد توسط اوپن‌ای‌آی نیز هنوز مورد انتظار است.

منبع: ایسنا دانش و فناوری برچسب هااوپن‌اِی‌آی هوش مصنوعی

شناسه : 606563

لینک کوتاه : لینک کپی شد







پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.