قیمت طلا امروز




 امام جمعه هرمز

 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

امام جمعه اراک: جنگ تمام نشده است/ در خلیج فارس و تنگه هرمز شرایط حساس است

امام جمعه اراک گفت: جنگ تمام نشده است؛ باید هوشیاری و مراقبت خود را حفظ کنیم و مبادا در لحظات آخر بر اثر فشار دشمن کوتاه بیاییم.
 امام جمعه اراک: جنگ تمام نشده است/ در خلیج فارس و تنگه هرمز شرایط حساس است
امام جمعه اراک گفت: جنگ تمام نشده است؛ باید هوشیاری و مراقبت خود را حفظ کنیم و مبادا در لحظات آخر بر اثر فشار دشمن کوتاه بیاییم. به گزارش اکوایران به نقل از  تسنیم، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، ظهر امروز در جمع عزاداران رضوی در امامزاده عبدالله و آمنه خاتون اراک با گرامیداشت یاد شهدا به ویژه سیدالشهدای انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران در این شش ماه با عشق، ایثار، فداکاری و حضور در صحنه‌ها، وفاداری، ایمان و ولایت‌مداری خود را به نحو مطلوب نشان داده است.

وی با اشاره به تقدیم چهار هزار شهید، یاد شهدای شاخص، شهدای مقاومت، شهدای گمنام و شهدای غزه و فلسطین را گرامی داشت و افزود: امروز شاهد سکوت مرگبار جامعه بین المللی و مدعیان دروغین دموکراسی هستیم که در برابر جنایات آمریکا و همراهان جنایتکارش سکوتی مرگبار و ذلت بار در پیش گرفته اند این درحالیست که در غزه بیش از 70 هزار نفر شهید شده‌اند که بیش از 20 هزار نفر آنان کودک بوده‌اند.

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه هنوز در جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل هستیم، تصریح کرد: جنگ تمام نشده است؛ باید هوشیاری و مراقبت خود را حفظ کنیم و مبادا در لحظات آخر بر اثر فشار دشمن کوتاه بیاییم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تلاش دشمن برای زمین‌گیر کردن ایران مقتدر و ایستادگی ملت بزرگ ایران در برابر تلاش دشمن بیان کرد: در خلیج فارس و تنگه هرمز شرایط حساس است؛ هم کشتی‌های خالی باید برای صادرات نفت بیایند و هم کشتی‌های پر باید کالاهای مورد نیاز کشور را برگردانند. اگر نفت صادر نشود، چاه‌های نفت آسیب جدی می‌بینند و خسارت بزرگی ایجاد می‌شود.

وی افزود: ما اعلام کرده‌ایم که صادرات نفت یا باید برای همه باشد یا برای هیچ‌کس؛ اگر بخواهند صادرات نفت ما را متوقف کنند، ما نیز صادرات نفت آن‌ها را تا باب‌المندب  دنبال می‌کنیم و کوتاه نمی‌آییم. کویت، امارات، بحرین و دیگر کشورها نیز باید این واقعیت را بدانند.

دری نجف آبادی به مشکلات اقتصادی و انرژی اشاره کرد و ادامه داد: کارخانه آلومینیوم اراک سالانه 180 هزار تن آلومینیوم تولید می‌کند و حدود 400 هزار تن آلومینا نیاز دارد؛ در حالی که تولید داخلی آلومینا حداکثر 40 هزار تن است و بقیه باید با کشتی از آفریقا وارد شود.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به موضوع بنزین و مصرف آن در کشور اظهار کرد: روزانه حدود 110 میلیون لیتر بنزین مصرف می‌کنیم و تولید داخلی کافی نیست؛ برای واردات بنزین هم به دلار نیاز داریم و اکنون تأمین آن دشوار است.

وی با اشاره به برق استان مرکزی عنوان کرد: تلاش کردیم تا پایان سال حدود 1000 مگاوات برق تولید کنیم و تاکنون بیش از نیمی از آن محقق شده است. این میزان فقط مصرف خانگی استان را پاسخ می‌دهد و کارخانه آلومینیوم به تنهایی حدود 300 مگاوات برق نیاز دارد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تأکید بر صبر و مقاومت در برابر سختی‌ها ادامه داد: از مردم درخواست داریم تا از کم‌حوصلگی، بلندپروازی و انتظارات نادرست پرهیز کنند و گفت: اگر بی‌حوصلگی کنیم، ممکن است نتیجه زحمات برعکس شود.







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.