قیمت طلا امروز




 باشگاه های لیگ برتری

 سایت ایران آنلاین / ۸ ساعت قبل

برتری استقلال مقابل سپاهان در نیمه نخست

نیمه‌ نخست دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و سپاهان در هفته سوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با برتری دو بر صفر آبی‌پوشان به پایان رسید.
 برتری استقلال مقابل سپاهان در نیمه نخست
ایران آنلاین:

تیم‌های فوتبال استقلال و سپاهان در هفته سوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران و در ورزشگاه شهدای قدس به مصاف یکدیگر رفته‌اند. قضاوت این مسابقه را پیام حیدری با کمک‌های «فرهاد مروجی» و «فرهاد فرهادپور» بر عهده دارند.

به گزارش مهر، استقلال که در دو بازی گذشته خود مقابل مس شهر بابک و نساجی مازندران به دو پیروزی ارزشمند رسیده، با انگیزه‌های زیادی پا به این مسابقه گذاشته است. دیداری که ال‌کلاسیکوی ایران تلقی می‌شود.

شاگردان سهراب بختیاری‌زاده در یک آزمون جدی قرار گرفته‌اند، آزمونی که می‌تواند نشان دهد آنها در این فصل با تمام چالش‌هایی که پیش‌رو داشتند، می‌توانند امیدوار به کسب موفقیت باشند.

سپاهان پس از پیروزی در گام نخست، به تراکتور باخت و امروز به دنبال این است تا نتیجه خوبی مقابل استقلال به دست آورد.

جدال استقلال و سپاهان همواره از حساسیت زیادی برخوردار است و این دو تیم اکثرا بازی‌های جذابی را به نمایش گذاشته‌اند.

دقایق حساس:

دقیقه ۴: استقلال خیلی زود به گل رسید. سعید سحرخیزان قصد داشت پا به توپ وارد محوطه جریمه سپاهان شود که احسان حاج‌صفی توپ را دفع کرد و زیر پای یاسر آسانی افتاد و این بازیکن با شوتی محکم و زمینی گل اول بازی را به ثمر رساند.

دقیقه ۹: سپاهان از سمت چپ به سمت دروازه استقلال حمله کرد، محمدمهدی لطفی پس از عبور از چند مدافع استقلال وارد محوطه جریمه شد اما خروج به‌موقع حبیب فرعباسی مانع از ادامه حرکت این بازیکن شد و دروازه‌بان استقلال توپ را از مقابل پای او دور کرد.

دقیقه ۱۰: پاس سحرخیزان پس از برخورد با آرمین سهرابیان به اسماعیل قلی‌زاده رسید و این بازیکن با یک شوت دیدنی به گوشه دروازه و دور از دستان حسینی، بازی را دو بر صفر کرد.

دقیقه ۲۶: ارسال آریا یوسفی از روی نقطه کرنر با دفع ناقص فرعباسی همراه شد و توپ مقابل احسان حاج‌صفی قرار گرفت، اما ضربه پای چپ این بازیکن با اختلاف کمی از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت.

دقیقه ۳۰: صالح حردانی از جناح راست توپ را روی دروازه سپاهان ارسال کرد که سعید سحرخیزان با ضربه سر تلاش کرد دروازه حریف را تهدید کند اما توپ از بالای دروازه راهی خارج از زمین شد.

دقیقه ۳۱: یاسر آسانی با پای چپ توپ را به محوطه جریمه سپاهان فرستاد و در حالی که ارسال او در آستانه رسیدن به سعید سحرخیزان بود، سیدحسین حسینی با خروج به‌موقع از دروازه و استفاده از مشت، توپ را دور کرد.

ترکیب استقلال:

حبیب فرعباسی، سامان فلاح، عارف آقاسی، رستم آشورماتوف، صالح حردانی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده، یاسر آسانی، محمدحسین اسلامی و سعید سحرخیزان

ترکیب سپاهان:

سیدحسین حسینی، آریا یوسفی، محمدامین حزباوی، آرمین سهرابیان، احسان حاج‌صفی، عارف حاجی‌عیدی، عباس حبیبی، آرش رضاوند، محمدمهدی لطفی، مهدی لیموچی و رضا جعفری

انتهای پیام/







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.