قیمت طلا امروز




 بعد از جنگ

 سایت خبرفوری / ۵ ساعت قبل

محسن رضایی: جنگ آینده با جنگ ۴۰ روزه متفاوت خواهد بود/ ایران با محاصره اقتصادی هم تسلیم نمی‌شود/باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود/ ویدئو

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: بعد از چندین بار مذاکره و بدعهدی آمریکایی‌ها باید در رفتار دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران با دنیا اصلاحاتی انجام شود.
 محسن رضایی: جنگ آینده با جنگ ۴۰ روزه متفاوت خواهد بود/ ایران با محاصره اقتصادی هم تسلیم نمی‌شود/باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود/ ویدئو
سردار محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائمال درحال تکامل دفاعی - سیاسی است. ایران امروز ایران قبل از جنگ نیست؛ این قضیه درباره آمریکای پرمدعا هم صدق می‌کند و تصویر آمریکای صلح خواه و بزک کرده، در ذهن جوانان ایرانی عوض شده است.

وی افزود: در مقابل همه دنیا با یک دید جدید به ایران نگاه می‌کنند. بعد از چندین بار مذاکره و بدعهدی آمریکایی‌ها باید در رفتار دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران با دنیا اصلاحاتی انجام شود.

در شیوه جنگ حتما تحول خواهیم داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: همه تجارب یکسال گذشته را حتما در نبرد آینده به کار خواهیم گرفت و حتما جنگ آینده متفاوت از جنگ تحمیلی سوم خواهد شد. حتما در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد. آمریکایی‌ها به مذاکرات، دیپلماسی و امضایشان خیانت کردند.

وی با اشاره به نقش وحدت در پیروزی‌های اخیر افزود: اثر وحدت ملت ایران در برابر دشمن کمتر از اثر لانچرها نیست. هم در اداره جنگ‌ هم در دیپلماسی و هم در مسائل سیاسی - اجتماعی تحول خواهیم داشت و توان‌های جدیدی به صحنه خواهند آمد.

ترامپ ریسک لجستیک تجارت جهانی را بالا برده است

رضایی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها فکر میکردند میتوانند جنگ با ایران را چند روزه تمام کنند و کل نفت و گاز ایران و منطقه را به دست بیاورند. حدود یک هزار و ۲۰۰ نفتکش بی‌خاصیت شده‌اند و تقریبا بالای ۱۵ درصد ناوگان جهانی از رده تجارت خارج شده‌اند. هزینه حمل‌ونقل نفتکش‌ها بیشتر شده است.

حماقت ترامپ دنیا را به سمت دستیابی به بمب اتم سوق داده است

وی در ادامه گفت: حماقت ترامپ با حمله به ایران اشتیاق مردم جهان به بمب اتم را بیشتر کرد آنهم وقتی دیدند عضویت در سازمان انرژی اتمی و NPT برای جلوگیری از حمله آمریکا اثری ندارد. ترامپ به جای امنیت هسته‌ای، ناامنی هسته‌ای ایجاد کرده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به عضویت ایران در پادمان‌های بین‌المللی تاکید کرد: ایران همه پادمان‌های بین‌المللی را پذیرفته، عمل کرده و عضو NPT شده و به بازرسی‌ها تن داده است. ایران تنها کشوری است که در تعهد به مقررات انرژی هسته ای از همه کشورها جلوتر است.

ملت ایران یال و کوپال F-35 ها را ریخت

وی در ادامه گفت: دنیا بعد از تجاوز نظامی آمریکا به ایران دید اگر بمب اتم داشته باشد از صدها F-35 موثرتر است. یال و کوپال F-35 ها در ایران ریخت و کشورهای عربی به سلاح‌های آمریکایی اعتماد ندارند. ملت آمریکا با جنگ ایران مخالف هستند و از ارتش و دولت آمریکا حمایت نمی‌کنند. در ایران اما ملت و دولت متحد پشت سر نیروهای مسلح هستند.

رضایی با اشاره به حملات اخیر دشمن تاکید کرد: آمریکایی‌ها کاملا از حملات نظامی ناامید شدند و خیال می‌کنند با محاصره اقتصادی به اقدامات نظامی کمک کنند. نتانیاهو به ترامپ قول داده اگر ایران را شش ماه یا دو سه ماه محاصره اقتصادی کنی تسلیم می شود. دنیا فهمیده هارت و پورت های ترامپ خالی‌بندی است. ترامپ تنهاست و به محتاج کمک‌های ناتو و متحدانش شده است. ایران اما از سال‌های گذشته یاد گرفته از تحریم‌ها عبور کند و نفت بفروشد.

اگر ترامپ بخواهد کارهایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم

وی افزود: به همه کشورهای اطراف می‌گوییم در جنگ اقتصادی با آمریکا شریک نشود وگرنه او را دشمن تلقی می‌کنیم. دنبال توسعه جنگ نیستیم اما اگر کشورهای اطراف ایران در جنگ اقتصادی با آمریکایی‌ها همراهی کنند منافعشان را می‌زنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به رفتار اخیر برخی کشورهای همسایه در همراهی با دشمن آمریکایی صهیونیستی خاطزنشان کرد: کشورهای اطراف ایران در جنگ اقتصادی با آمریکایی‌ها همراهی کنند یک قطره نفت از خلیج فارس و تنگه هرمز بیرون نخواهد رفت و مسیرهای دیگری که نفت از خلیج فارس صادر می شود را هم هدف قرار می‌گیریم.

رزمندگان ما آماده عملیات هستند

وی ادامه داد: این کاری که ترامپ با عنوان جنگ اقتصادی شروع کرده تبلیغاتی است. او چه کاری می‌خواهد بکند که قبلا نکرده است! یا بحث محاصره دریایی؛ این مربوط به امروز نیست. ما در همین یکی دو ماه گذشته ۷۰ میلیون بشکه نفت را فرستادیم رفت. به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم که وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند و هرکسی که وارد شود ما آن کشور را دشمن می‌دانیم. اول مذاکره می‌کنیم که این کار را نکنند و اگر ادامه دهند آن کشور را هدف قرار می‌دهیم.

رضایی در ادامه گفت: اگر همچنین کاری شروع کنند یک قطره نفت از خلیج فارس نمی‌کذاریم عبور کنیم. نفت نه از تنگه هرمز و نه خلیج فارس بیرون نخواهد رفت. ما فعلا تنگه هرمز را بستیم و با نفت خلیج فارس کاری نداریم. ما تاکنون به هیچ منافع اقتصادی آمریکا حمله نکردیم. بله پایگاه‌های آمریکا را زدیم. ولی مگر آمریکا کم منافع اقتصادی در کنار ما دارد! برادران ما آماده عملیات هستند اما ما با یک شیب عاقلانه و منطقی حرکت می‌کنیم. امیدواریم آمریکایی‌ها شرارت را تمام کنند و ما به مرحله بعدی نرسیم.

تنگه هرمز تا عمل آمریکا به تعهداتش بسته است

وی با اشاره به مدیریت تنگه هرمز افزود: تنگه هرمز علی‌رغم ادعای آمریکایی‌ها بسته است و تا آمریکا رفتارش را اصلاح نکند باز نمی‌شود. این بار آمریکاست که باید اول از همه به تعهداتش عمل کند. بیش از ۵۰ درصد سواحل خلیج فارس برای ایران است و این ما هستیم که باید تنگه هرمز را مدیریت کنیم. جمهوری اسلامی ایران خواهان پایان جنگ در غرب آسیاست و مقابل جنگ طلبان دنیا ایستاده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اشاره به جنگ همه جانبه تاکید کرد: جنگ‌ها در میادین نبرد و دیپلماسی تعیین خواهد شد. ما دیپلماسی را میدان مبارزه می‌دانیم. پرچم ملت ایران بالاست و بالا خواهد بود. ترامپ و نتانیاهو کاری نمی‌توانند بکنند. به آمریکا توصیه می‌کنیم نیرو اضافه نکنند که اگر اضافه کنند ما می‌زنیم. هر جلسه‌ای که با ضدانقلاب بگذارند ما می‌زنیم. اکنون حملات ما هدف دار است. ما جنگ اقتصادی را خنثی خواهیم کرد. آمریکا گوشه دیوار است یا باید تعهدات به ما بدهند یا از کنج دیوار دربیایند و دست و پا بزنند که اوضاع بدتر می‌شود.







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.