قیمت طلا امروز




 دستگیری سارقان موبایل

 سایت تابناک / ۴۲ دقیقه قبل

دستگیری ۲ سارق سریالی / قاپ‌زنی با موتورسیکلت

دو سارق جوان که با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت سفیدرنگ و با تمرکز بر بانوان، اقدام به موبایل‌قاپی در محدوده افسریه تهران می‌کردند، در جریان طرح مهار مأمو...
 دستگیری ۲ سارق سریالی / قاپ‌زنی با موتورسیکلت
به گزارش تابناک به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت، در پی وقوع چند فقره سرقت تلفن همراه به شیوه قاپ‌زنی در محدوده افسریه تهران، تیم‌های عملیاتی کلانتری افسریه با هدف شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت‌ها، نقاط احتمالی تردد سارقان را تحت رصد قرار دادند و گشت‌های نامحسوس در محدوده فعال شد.

بررسی اظهارات مالباختگان نشان می‌داد بخش قابل توجهی از سرقت‌ها توسط دو جوان حدوداً ۲۰ ساله با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت سفیدرنگ انجام شده است. مالباختگان همچنین مشخصات ظاهری سارقان را تا حدودی در اختیار مأموران قرار داده بودند و همین اطلاعات، سرنخ مهمی برای شناسایی متهمان در اختیار پلیس قرار داد.

با ادامه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، مأموران کلانتری افسریه در چهارم شهریورماه و در ادامه ی طرح مهار ، دو سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت سفیدرنگ را که با مشخصات اعلام‌شده مطابقت داشتند، تحت نظر گرفتند.

در ادامه، زمانی که دو متهم اقدام به سرقت تلفن همراه یک زن جوان به شیوه قاپ‌زنی کردند، مأموران بلافاصله وارد عمل شدند و در جریان عملیات تعقیب و دستگیری، پس از درگیری و تیراندازی مأموران، هر دو متهم دستگیر شدند.

در بازرسی از متهمان، چندین دستگاه تلفن همراه کشف شد که احتمال می‌رفت متعلق به مالباختگان سرقت‌های قبلی باشد. اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و یک تماس تلفنی، سرنخ مهم دیگری را پیش روی مأموران قرار داد.

در همان لحظات اولیه پس از دستگیری، یکی از تلفن‌های همراه کشف‌شده که هنوز توسط سارقان خاموش نشده بود، زنگ خورد. مأموران پس از پاسخگویی به تماس متوجه شدند تماس‌گیرنده از بستگان صاحب گوشی است و اطلاعی از سرقت تلفن همراه ندارد.

مأموران از تماس‌گیرنده خواستند موضوع را با صاحب تلفن همراه و خانواده وی در میان بگذارد تا برای پیگیری موضوع و طرح شکایت به کلانتری مراجعه کنند.

با حضور صاحب گوشی در کلانتری، مشخص شد این تلفن همراه تنها دقایقی پیش از دستگیری متهمان، به شیوه قاپ‌زنی از یک زن جوان سرقت شده است. بررسی‌ها نشان داد سارقان پس از ارتکاب این سرقت، در حالی که قصد داشتند سرقت دیگری را انجام دهند، توسط مأموران شناسایی و در طرح مهار گرفتار شده‌اند.

در حال حاضر تحقیقات تکمیلی مأموران کلانتری افسریه برای شناسایی سایر مالباختگان، تطبیق تلفن‌های همراه کشف‌شده با پرونده‌های سرقت و بررسی سوابق و دیگر جرایم احتمالی متهمان ادامه دارد.

پلیس با بررسی شیوه و محل وقوع سرقت‌ها و تطبیق مشخصات متهمان با گزارش‌های ثبت‌شده، در تلاش است ابعاد فعالیت این دو سارق و تعداد واقعی سرقت‌های ارتکابی آنها را مشخص کند.







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.