قیمت طلا امروز




 دکتری بدون آزمون

 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

ممنوعیت فامیلی در پذیرش دکتری بدون آزمون

بر اساس اعلام دانشگاه طباطبایی دانشجوی پذیرفته شده در رشته‌های بدون آزمون دکتری نباید رابطه سببی یا نسبی با استاد میزبان داشته باشد و در صورت اثبات رابطه مذک...
 ممنوعیت فامیلی در پذیرش دکتری بدون آزمون
دانشگاه علامه طباطبائی براساس آیین‌نامه «پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان در دوره تحصیلی دکتری به شیوه استادمحور» مصوب شورای هدایت استعداد‌های درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از میان متقاضیان واجد شرایط و مطابق طرح‌های پژوهشی ارائه‌شده از سوی استادان میزبان، در مقطع دکتری تخصصی دانشجو پذیرش می‌کند.

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بر اساس این فراخوان، متقاضیان باید دارای مدرک کارشناسی‌ارشد معتبر و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشند. همچنین حداقل معدل کل ۱۶ در مقطع کارشناسی و حداقل معدل ۱۷ در مقطع کارشناسی‌ارشد، بدون احتساب نمره پایان‌نامه، از شرایط ثبت‌نام اعلام شده است.

 

از تاریخ دانش‌آموختگی متقاضی در مقطع کارشناسی‌ارشد تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ نیز نباید بیش از سه سال سپری شده باشد. دانشجویان نیمسال پایانی دوره کارشناسی‌ارشد نیز می‌توانند با رعایت سایر شرایط در این فراخوان شرکت کنند، مشروط بر اینکه در صورت پذیرش تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ فارغ‌التحصیل شوند.

 

متقاضیانی که یکی یا هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد خود را در دانشگاه‌های خارج از کشور گذرانده‌اند، باید ارزشنامه مدرک تحصیلی مورد تأیید وزارت علوم را در سامانه بارگذاری کنند.

 

داوطلبان تنها مجاز به ثبت‌نام در یک رشته‌گرایش و یک مجموعه امتحانی هستند و تغییر رشته یا محل تحصیل پذیرفته‌شدگان این شیوه پذیرش امکان‌پذیر نیست. همچنین اولویت پذیرش با متقاضیانی است که رشته مورد تقاضای آنان با رشته تحصیلی مقطع کارشناسی‌ارشد مرتبط باشد.

 

از دیگر شرایط اعلام‌شده، کسب حداقل ۶۰ امتیاز از مجموع فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و مصاحبه و ارائه حداقل دو مقاله چاپ‌شده علمی در مجلات معتبر داخلی یا خارجی است. یکی از مقالات باید مستخرج یا مرتبط با پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد باشد و برای آن نامه رسمی استاد راهنما مبنی بر ارتباط مقاله با پایان‌نامه ارائه شود.

 

بر اساس این فراخوان، پذیرفته‌شدگان در دوره روزانه دکتری تحصیل خواهند کرد و تحصیل آنان رایگان است. ظرفیت پذیرش این شیوه نیز مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون دانشگاه اعلام شده و استاد میزبان در رد یا پذیرش درخواست متقاضیان اختیار کامل دارد.

 

همچنین دانشجوی پذیرفته شده در رشته‌های بدون آزمون دکتری نباید رابطه سببی یا نسبی با استاد میزبان داشته باشد و در صورت اثبات رابطه مذکور داوطلب با استاد پرونده در هر مرحله از تحصیل محروم خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز داوطلبان:

 

تصویر شناسنامه و کارت ملی، عکس، کارنامه کلی دوره‌های کارشناسی و کارشناسی‌ارشد، گواهی موقت پایان تحصیلات یا گواهی معدل، گواهی رتبه دوره‌های کارشناسی و کارشناسی‌ارشد، مقالات علمی، گواهی ثبت اختراع، مدارک مربوط به جشنواره‌ها و المپیاد‌های علمی، سوابق تألیف یا ترجمه کتاب، سوابق تدریس، طرح‌های پژوهشی، افتخارات علمی، مدارک زبان انگلیسی و توصیه‌نامه استادان از جمله مدارکی است که متقاضیان در صورت برخورداری باید در سامانه ثبت‌نام بارگذاری کنند.

 

دانشگاه تأکید کرده است که مدارک باید با وضوح کامل بارگذاری شوند و مدارکی که در بازه زمانی ثبت‌نام در سامانه بارگذاری نشوند، امتیازی نخواهند داشت.

مهلت و نحوه ثبت‌نام:

 

ثبت‌نام برای پذیرش در رشته‌های دکتری دانشگاه علامه طباطبایی به شیوه استاد محور باید تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۳۰ مرداد ماه جاری انجام شود و طبق اعلام دانشگاه، این مهلت تمدید نخواهد شد.

 

ثبت‌نام و ارسال مدارک صرفاً به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و دانشگاه مدارک فیزیکی را دریافت نخواهد کرد. متقاضیان باید از طریق سامانه ثبت‌نام و مصاحبه دانشگاه اقدام کنند.

 

اسامی دعوت‌شدگان به مصاحبه از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه اعلام خواهد شد. دعوت‌شدگان پس از اعلام اسامی باید هزینه مصاحبه را به صورت الکترونیکی پرداخت کنند. همچنین حفظ کد پیگیری ثبت‌نام تا پایان اعلام نتایج بر عهده متقاضی است.

 

نتایج مصاحبه دکتری از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام می‌شود و قطعی شدن پذیرش داوطلبان منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.

 

همچنین پذیرفته‌شدگان این شیوه همانند دانشجویان استعداد‌های درخشان موظف‌اند حداکثر تا پایان نیمسال چهارم تحصیلی، اصل یا گواهی پذیرش دو مقاله علمی معتبر مورد تأیید وزارتین یا یک مقاله دارای نمایه بین‌المللی معتبر را ارائه کنند؛ در غیر این صورت، درباره ادامه تحصیل آنان شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه تصمیم‌گیری خواهد کرد.







چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - 19 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.