قیمت طلا امروز




 شرایط فروش نقدی

 روزنامه تعادل / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

جدول شرایط جدید فروش اقساطی کوییک در بازار+مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ در شرایطی که افزایش قیمت خودرو باعث شده خرید نقدی برای بسیاری از مصرف‌کنندگان دشوار شود، طرح‌های فروش اقساطی به یکی از روش‌های اصلی...
 جدول شرایط جدید فروش اقساطی کوییک در بازار+مردادماه ۱۴۰۵
 

گروه خودرو اقتصادآنلاین ؛ در شرایطی که افزایش قیمت خودرو باعث شده خرید نقدی برای بسیاری از مصرف‌کنندگان دشوار شود، طرح‌های فروش اقساطی به یکی از روش‌های اصلی ورود به بازار تبدیل شده‌اند. کوییک به‌عنوان یکی از محصولات اقتصادی سایپا، به دلیل هزینه نگهداری مناسب، مصرف سوخت پایین و دسترسی آسان به قطعات یدکی، همچنان جایگاه قابل توجهی در بازار خودروهای شهری دارد.

بر اساس آگهی‌های فروش اقساطی کوییک در نمایشگاه‌های شخصی خودرو، کوییک S به‌عنوان یکی از پرفروش‌ترین نسخه‌های این خانواده، با شرایط پیش‌پرداخت ۴۸۰ میلیون تومان و اقساط ماهانه ۲۴ میلیون تومان در بازه زمانی ۶۰ ماهه عرضه شده است که می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای خریداران با توان پرداخت ماهانه متوسط باشد.

در سوی دیگر، کوییک GXR با پیش‌پرداخت ۸۵۰ میلیون تومان و اقساط ماهانه ۱۰ میلیون تومان در ۶۰ قسط به فروش می‌رسد؛ شرایطی که با کاهش فشار بازپرداخت‌های ماهیانه، جذابیت ویژه‌ای برای متقاضیانی دارد که تمایل دارند با پیش‌پرداخت بالاتر، بار مالی ماهانه کمتری را متحمل شوند.

همچنین برای متقاضیان کوییک GX، طرح فروش با پیش‌پرداخت ۷۳۵ میلیون تومان و اقساط ماهانه ۲۲ میلیون تومان در بازه کوتاه‌مدت ۲۴ ماهه طراحی شده است که با توجه به مدت‌زمان کوتاه بازپرداخت، برای خریدارانی که قصد دارند زودتر مالکیت کامل خودرو را در اختیار داشته باشند، گزینه‌ای قابل‌تأمل است.

در نهایت، کوییک SR نیز با پیش‌پرداخت ۵۹۰ میلیون تومان و اقساط ماهانه ۴۳ میلیون تومان در ۳۰ قسط در معرض فروش قرار گرفته است.

مقایسه فنی کوییک و ساینا/ دو خودروی اقتصادی سایپا کدام انتخاب بهتری است؟

کوییک و ساینا به‌عنوان دو محصول اقتصادی سایپا، از نزدیک‌ترین رقیبان یکدیگر در بازار ایران محسوب می‌شوند. هر دو خودرو روی پلتفرم مشترک X۲۰۰ توسعه یافته‌اند و بخش قابل توجهی از قوای محرکه و قطعات فنی آن‌ها مشترک است، اما تفاوت در تنظیمات شاسی، فرم بدنه و تجربه رانندگی باعث شده هر کدام ویژگی‌های متفاوتی برای خریداران داشته باشند.

از نظر پیشرانه، هر دو خودرو به موتور ۱.۵ لیتری M۱۵ مجهز هستند که حدود ۸۷ اسب‌بخار قدرت و ۱۲۸ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. این موتور به دلیل ساختار ساده، هزینه نگهداری پایین و دسترسی آسان به قطعات یدکی، یکی از کم‌هزینه‌ترین پیشرانه‌های بازار داخلی به شمار می‌رود. در نتیجه، از نظر شتاب، کشش و عملکرد موتور، اختلاف محسوسی میان کوییک و ساینا وجود ندارد و هر دو بیشتر برای استفاده شهری طراحی شده‌اند تا رانندگی پرشتاب.

در بخش گیربکس نیز شرایط مشابه است. هر دو خودرو با گیربکس پنج سرعته دستی عرضه می‌شوند و در برخی تیپ‌ها نسخه اتوماتیک CVT نیز در دسترس است. عملکرد گیربکس دستی در هر دو خودرو روان و کم‌استهلاک است، اما نسخه‌های اتوماتیک بیشتر برای رانندگی شهری و ترافیک طراحی شده‌اند و نباید انتظار شتاب‌گیری سریع از آن‌ها داشت.

تفاوت اصلی این دو خودرو در هندلینگ و سواری دیده می‌شود. کوییک به دلیل ارتفاع بیشتر بدنه، دید مناسب‌تری برای راننده فراهم می‌کند و عبور از دست‌اندازها و مسیرهای ناهموار را با اطمینان بیشتری انجام می‌دهد. در مقابل، همین ارتفاع بیشتر باعث می‌شود در پیچ‌ها، حرکات عرضی بدنه کمی بیشتر احساس شود. ساینا به دلیل ارتفاع کمتر و مرکز ثقل پایین‌تر، پایداری بهتری در سرعت‌های بالا دارد و در جاده حس اطمینان بیشتری به راننده منتقل می‌کند.

سیستم تعلیق هر دو خودرو ساختار مشابهی دارد، اما تنظیمات ساینا اندکی نرم‌تر است و ضربات ناشی از ناهمواری‌های شهری را بهتر جذب می‌کند. کوییک نیز عملکرد قابل قبولی دارد، اما به دلیل نوع تنظیم تعلیق، در برخی مسیرها کوبش بیشتری به کابین منتقل می‌شود.

از نظر مصرف سوخت، اختلاف این دو خودرو بسیار ناچیز است. هر دو در شرایط ترکیبی حدود ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر مصرف می‌کنند و هزینه سرویس‌های دوره‌ای، قطعات مصرفی و تعمیرات آن‌ها تقریباً برابر است.

در بخش ایمنی نیز تفاوت چشمگیری دیده نمی‌شود. نسخه‌های جدید هر دو خودرو به تجهیزاتی مانند ترمز ABS، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، دو کیسه هوا و سامانه کنترل پایداری الکترونیکی (ESC) مجهز شده‌اند، اما از نظر استحکام پلتفرم و استانداردهای ایمنی، هر دو همچنان بر پایه معماری قدیمی سایپا توسعه یافته‌اند.

اگر اولویت خریدار دید بهتر، ارتفاع بیشتر خودرو و سهولت رانندگی در معابر شهری باشد، کوییک انتخاب مناسب‌تری خواهد بود. اما اگر پایداری بیشتر در جاده، سواری متعادل‌تر و رفتار دینامیکی بهتر اهمیت داشته باشد، ساینا برتری نسبی دارد. از نظر قوای محرکه، مصرف سوخت و هزینه‌های نگهداری، این دو خودرو تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند و انتخاب نهایی بیشتر به نوع کاربری و سلیقه خریدار بستگی خواهد داشت.



 بروزرسانی قیمت و شرایط فروش مدیران خودرو ۱۵ مرداد ۱۴۰۵؛ از قیمت‌های جدید تا اسامی رزرو قرعه‌کشیشرکت مدیران خودرو در روزهای اخیر با اعلام قیمت‌های جدید محصولات خود برای برندهای ام‌وی‌ام (MVM)، فونیکس و اکستریم (XTRIM) و همچنین انتشار اسامی نفرات رزرو قرعه‌کشی فروش مردادماه، بازار خودرو را تحت تأثیر قرار داده است . در حالی که قیمت خودروها در بازار آزاد همچنان بالاتر از نرخ کارخانه است، ثبت‌نام اینترنتی و حضور در نمایندگی‌های مجاز، دو روش اصلی برای خرید نقدی و اقساطی این محصولات محسوب می‌شوند. | اندیشه قرن
۱۴۰۵/۰۵/۱۵ / سایت اندیشه قرن

بروزرسانی قیمت و شرایط فروش مدیران خودرو ۱۵ مرداد ۱۴۰۵؛ از قیمت‌های جدید تا اسامی رزرو قرعه‌کشیشرکت مدیران خودرو در روزهای اخیر با اعلام قیمت‌های جدید محصولات خود برای برندهای ام‌وی‌ام (MVM)، فونیکس و اکستریم (XTRIM) و همچنین انتشار اسامی نفرات رزرو قرعه‌کشی فروش مردادماه، بازار خودرو را تحت تأثیر قرار داده است . در حالی که قیمت خودروها در بازار آزاد همچنان بالاتر از نرخ کارخانه است، ثبت‌نام اینترنتی و حضور در نمایندگی‌های مجاز، دو روش اصلی برای خرید نقدی و اقساطی این محصولات محسوب می‌شوند. | اندیشه قرن

شرکت مدیران خودرو در روزهای اخیر با اعلام قیمت‌های جدید محصولات خود برای برندهای ام‌وی‌ام (MVM)، فونیکس و اکستریم (XTRIM) و همچنین انتشار اسامی نفرات رزرو قرعه‌کشی فروش مردادماه، بازار خودرو را تحت تأثیر قرار داده است . در حالی که قیمت خودروها در بازار آزاد همچنان بالاتر از نرخ کارخانه است، ثبت‌نام …
 بروزرسانی قیمت و شرایط فروش مدیران خودرو ۱۵ مرداد ۱۴۰۵؛ از قیمت‌های جدید تا اسامی رزرو قرعه‌کشیشرکت مدیران خودرو در روزهای اخیر با اعلام قیمت‌های جدید محصولات خود برای برندهای ام‌وی‌ام (MVM)، فونیکس و اکستریم (XTRIM) و همچنین انتشار اسامی نفرات رزرو قرعه‌کشی فروش مردادماه، بازار خودرو را تحت تأثیر قرار داده است . در حالی که قیمت خودروها در بازار آزاد همچنان بالاتر از نرخ کارخانه است، ثبت‌نام اینترنتی و حضور در نمایندگی‌های مجاز، دو روش اصلی برای خرید نقدی و اقساطی این محصولات محسوب می‌شوند.




جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.