قیمت طلا امروز




 قیمت طلای ۱۸ عیار

 سايت نبض بورس / ۲۳ دقیقه قبل

بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!

بازارهای مالی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد با افزایش قیمت در اغلب دارایی‌ها همراه بود. دلار به ۱۸۹ هزار و ۱۵ تومان رسید، طلای ۱۸ عیار با رشد ۲.۶۵ درصدی در آستانه...
 بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!
نبض‌بورس اقتصادی کد خبر: ۱۳۶۰۲۹ ۱۸:۵۰ ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ آخرین قیمت بازارهای مالی چهارشنبه ۲۸ مرداد بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان! کد خبر: ۱۳۶۰۲۹ ۱۸:۵۰ ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ بازارهای مالی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد با افزایش قیمت در اغلب دارایی‌ها همراه بود. دلار به ۱۸۹ هزار و ۱۵ تومان رسید، طلای ۱۸ عیار با رشد ۲.۶۵ درصدی در آستانه ۲۰ میلیون تومان قرار گرفت و سکه از مرز ۱۹۸ میلیون تومان عبور کرد. بیت‌کوین نیز به ۶۵ هزار و ۴۴۱ دلار رسید. در مقابل، شاخص بورس با رشد محدود ۵ هزار و ۱۲۶ واحدی در سطح ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد ایستاد. به گزارش نبض بورس، بازارهای مالی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد با افزایش قابل توجه قیمت در بازار ارز، طلا، سکه و رمزارزها همراه شد. دلار، یورو و تتر همگی افزایش یافتند و رشد قیمت جهانی طلا نیز به صعود بازار طلای داخلی کمک کرد. در بازار سرمایه اما شتاب رشد شاخص نسبت به روزهای اخیر کاهش یافت و شاخص کل فاصله خود را با مرز ۶ میلیون واحد حفظ کرد.

نکته مهم معاملات امروز این است که افزایش قیمت طلا تنها در بازار داخلی رخ نداده است؛ همزمان اونس جهانی نیز رشد قابل توجهی داشته و همین موضوع در کنار افزایش نرخ ارز، دو متغیر مهم بازار طلای ایران را در یک جهت قرار داده است.

دلار به ۱۸۹ هزار تومان رسید؛ چه عواملی بازار ارز را حرکت می‌دهند؟

قیمت دلار بازار آزاد امروز با ۱.۰۷ درصد افزایش به ۱۸۹ هزار و ۱۵ تومان رسید.

یورو نیز ۱.۸۷ درصد رشد کرد و در سطح ۲۲۰ هزار و ۴۱۰ تومان قرار گرفت. تتر هم با افزایش ۰.۴۸ درصدی به ۱۸۹ هزار و ۵۱۴ تومان رسید.

در نتیجه، سه نرخ مهم بازار ارز امروز در یک مسیر حرکت کردند.

برای بررسی بازار دلار، صرفاً قیمت روزانه کافی نیست. جریان عرضه و تقاضای ارز، وضعیت صادرات و واردات، سیاست‌های بانک مرکزی، اخبار مربوط به تجارت خارجی و همچنین انتظارات ناشی از تحولات سیاسی می‌توانند بر رفتار بازار اثر بگذارند. در روزهای اخیر، در تحلیل‌های داخلی بازار ارز، ابهام‌های سیاسی و نبود سیگنال تازه از مسیر دیپلماسی نیز به‌عنوان یکی از عوامل مورد توجه مطرح شده است.

از سوی دیگر، رئیس‌کل گمرک ایران اعلام کرده که از ابتدای سال تا ۲۵ مرداد، صادرات غیرنفتی کشور به نزدیک ۱۵ میلیارد دلار و واردات به ۱۷ میلیارد دلار رسیده است. چنین داده‌هایی برای بررسی جریان تجارت خارجی و نیازهای ارزی اقتصاد ایران اهمیت دارند، هرچند نمی‌توان از آنها به‌تنهایی علت تغییر قیمت دلار در یک روز مشخص را نتیجه گرفت.

یک موضوع دیگر نیز در فضای سیاست‌گذاری ارزی مطرح است. معاون اسبق اقتصادی بانک مرکزی بر ضرورت اصلاح رویکرد سیاست‌گذاری ارزی و پرهیز از تثبیت دستوری نرخ‌ها تأکید کرده است؛ دیدگاهی که نشان می‌دهد نحوه مدیریت بازار ارز همچنان یکی از مباحث مهم اقتصاد ایران است. تتر چرا مهم است؟ فاصله دلار و تتر چه پیامی دارد؟

قیمت تتر امروز ۱۸۹ هزار و ۵۱۴ تومان اعلام شد و از دلار بازار آزاد کمی بالاتر قرار گرفت.

تتر در بازار ایران برای معامله‌گران رمزارز اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا قیمت آن به‌صورت همزمان تحت تأثیر قیمت جهانی USDT نسبت به دلار و نرخ ریالی بازار داخلی قرار می‌گیرد. به همین دلیل، مقایسه روزانه تتر و دلار می‌تواند اطلاعات بیشتری درباره وضعیت بازار ارز و رمزارز ارائه کند؛ البته نمی‌توان اختلاف بسیار محدود این دو نرخ را به‌تنهایی سیگنال قطعی برای آینده دلار دانست.

امروز هر دو نرخ در یک جهت حرکت کردند و دلار و تتر به محدوده ۱۸۹ هزار تومان رسیدند. طلای ۱۸ عیار جهش کرد؛ ۱۹.۸ میلیون تومان در دسترس است

بازار طلای داخلی امروز یکی از پرتحرک‌ترین بخش‌های بازار بود.

قیمت طلای ۱۸ عیار با ۲.۶۵ درصد افزایش به ۱۹ میلیون و ۸۱۵ هزار و ۱۰۰ تومان رسید.

طلای دست دوم نیز با همین میزان رشد به ۱۹ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۸۷۸ تومان رسید.

با این رشد، قیمت طلای ۱۸ عیار تنها حدود ۱۸۵ هزار تومان با مرز ۲۰ میلیون تومان فاصله دارد؛ بنابراین رسیدن یا نرسیدن به این سطح می‌تواند به یکی از موضوعات مورد توجه معاملات بعدی تبدیل شود.

در گزارش‌های امروز بازار داخلی نیز افزایش قیمت طلا و سکه مورد توجه قرار گرفته است. اقتصادنیوز رشد قیمت طلا را در معاملات چهارشنبه گزارش کرده و تجارت‌نیوز نیز از افزایش قابل توجه قیمت طلا و سکه خبر داده است. طلا چرا امروز گران شد؟ دلار و اونس هر دو صعودی بودند

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های امروز با برخی روزهای گذشته، هم‌جهت شدن دو متغیر مهم بازار طلای ایران بود.

از یک طرف، دلار بازار آزاد ۱.۰۷ درصد افزایش یافت و از طرف دیگر، قیمت اونس جهانی طبق داده‌های امروز شما با ۳.۵۲ درصد افزایش به ۴ هزار و ۴۸۹ دلار رسید.

وقتی نرخ ارز داخلی و قیمت جهانی طلا همزمان افزایش پیدا می‌کنند، قیمت طلای داخلی می‌تواند تحت فشار صعودی بیشتری قرار بگیرد. البته میزان تغییر قیمت داخلی دقیقاً برابر با مجموع درصد تغییرات این دو متغیر نیست، زیرا عواملی مانند عرضه و تقاضای داخلی، هزینه‌های بازار و حباب نیز در قیمت نهایی نقش دارند.

در بازار جهانی، گزارش ایرنا به نقل از رویترز نشان می‌دهد طلا در ماه اوت حدود ۹ درصد رشد کرده و به محدوده ۴۴۰۰ دلار در هر اونس رسیده است؛ این گزارش رشد اخیر طلا را در ارتباط با تقاضا برای دارایی امن بررسی کرده است. سکه به ۱۹۸ میلیون تومان رسید؛ فاصله تا مرز ۲۰۰ میلیون چقدر است؟

قیمت سکه امروز با ۳.۱۲ درصد افزایش به ۱۹۸ میلیون و ۱۰ هزار تومان رسید.

به این ترتیب سکه تنها حدود ۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان با مرز ۲۰۰ میلیون تومان فاصله دارد.

حرکت سکه را نمی‌توان فقط با قیمت طلای ۱۸ عیار توضیح داد. نرخ دلار، اونس جهانی و حباب سکه همزمان بر قیمت آن اثر می‌گذارند. چند روز قبل نیز رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره کاهش حباب سکه و چشم‌انداز بازار طلا اظهارنظر کرده بود.

امروز اما افزایش همزمان دلار و اونس جهانی باعث شد فشار صعودی بر بازار داخلی طلا و سکه بیشتر شود. اونس طلا و نقره همزمان صعود کردند

طبق داده‌های امروز، قیمت اونس طلا با ۳.۵۲ درصد افزایش به ۴ هزار و ۴۸۹ دلار رسید.

قیمت نقره نیز با رشد ۳.۵۶ درصدی به ۶۵.۷۱ دلار رسید.

بنابراین برخلاف برخی روزهای گذشته که بازار داخلی طلا افزایش داشت اما اونس جهانی کاهش می‌یافت، امروز هر دو بازار سیگنال صعودی داشتند.

برای بازار جهانی طلا، نرخ بهره آمریکا، بازده اوراق خزانه‌داری، ارزش دلار، ریسک‌های ژئوپلیتیکی(جغرافیای سیاسی) و میزان تقاضا برای دارایی‌های امن از عوامل مهم هستند. افزایش قابل توجه اخیر قیمت جهانی طلا نیز نشان می‌دهد این متغیرها همچنان نقش مهمی در جهت‌دهی بازار دارند. بیت‌کوین به ۶۵ هزار و ۴۴۱ دلار رسید

در بازار رمزارزها، بیت‌کوین با ۱.۲۵ درصد افزایش به ۶۵ هزار و ۴۴۱ دلار رسید.

رشد امروز بیت‌کوین همزمان با افزایش طلا اتفاق افتاد، اما رفتار این دو دارایی الزاماً همیشه یکسان نیست. بیت‌کوین علاوه بر شرایط اقتصاد کلان، از جریان سرمایه در صندوق‌های سرمایه‌گذاری، وضعیت بازار رمزارزها و اخبار مرتبط با قانون‌گذاری نیز تأثیر می‌پذیرد.

در همین روزها، درباره نوسانات احتمالی بیت‌کوین نیز هشدارهایی از سوی شرکت پژوهشی Fundstrat منتشر شده و احتمال نوسان‌های شدید برای این رمزارز مطرح شده است. این دیدگاه یک سناریوی تحلیلی است و نباید به‌عنوان پیش‌بینی قطعی قیمت تلقی شود. بورس نزدیک ۶ میلیون ماند؛ چرا رشد شاخص کند شد؟

شاخص کل بورس تهران امروز با افزایش ۵ هزار و ۱۲۶ واحدی به ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد رسید.

به این ترتیب، شاخص تنها حدود ۴۷ هزار واحد با کانال ۶ میلیون فاصله دارد، اما رشد امروز در مقایسه با جهش‌های اخیر بازار بسیار محدودتر بود.

در روز گذشته، گزارش‌های نبض بورس از رشد شاخص هم‌وزن، تعداد بالای صف‌های خرید و ورود پول حقیقی خبر می‌داد. همچنین عرضه اولیه «آکو» و پذیره‌نویسی صندوق نقره «یاس» از رویدادهای مهم بازار سرمایه برای چهارشنبه اعلام شده بود.

بنابراین در معاملات امروز، نزدیک‌شدن شاخص به مرز ۶ میلیون واحد همچنان مهم بود، اما برای ارزیابی کیفیت رشد بورس باید ارزش معاملات، وضعیت شاخص هم‌وزن، ورود و خروج پول حقیقی و رفتار نمادهای بزرگ را نیز در کنار شاخص کل بررسی کرد. چه چیزی می‌تواند مسیر دلار، طلا و بورس را تغییر دهد؟

بازار امروز نشان داد چند متغیر همزمان در حال اثرگذاری هستند.

در بازار ارز، اخبار سیاست ارزی، وضعیت عرضه و تقاضای ارز، تجارت خارجی و تحولات سیاسی اهمیت دارند. آمار صادرات و واردات اخیر نیز نشان می‌دهد جریان ارزی اقتصاد ایران موضوعی مهم برای سیاست‌گذاران باقی مانده است.

در بازار طلا و سکه، ترکیب نرخ دلار داخلی و اونس جهانی اهمیت بیشتری پیدا کرده است. امروز هر دو متغیر صعودی بودند و در نتیجه بازار داخلی طلا و سکه نیز رشد قابل توجهی را ثبت کرد.

در بازار تتر، رفتار نرخ دلار داخلی در کنار شرایط بازار جهانی رمزارزها باید بررسی شود؛ زیرا تتر در ایران علاوه بر ماهیت دلاری، به شرایط بازار رمزارز و نرخ تبدیل ریال نیز وابسته است.

در بازار بیت‌کوین، سیاست پولی آمریکا، داده‌های اقتصاد کلان، جریان سرمایه و اخبار بازار رمزارزها از عوامل مهم هستند.

و در بورس، علاوه بر سطح شاخص، ارزش معاملات، جریان پول حقیقی، عملکرد صنایع بزرگ، اطلاعیه‌های کدال و رویدادهایی مانند عرضه‌های اولیه و پذیره‌نویسی‌ها اهمیت دارند. مرزهای ۲۰۰ میلیون برای سکه و ۲۰ میلیون برای طلا؛ بورس در آستانه ۶ میلیون

در پایان معاملات امروز، سه مرز روانی بیش از سایر سطوح مورد توجه قرار گرفته‌اند: ۲۰ میلیون تومان برای طلای ۱۸ عیار، ۲۰۰ میلیون تومان برای سکه و ۶ میلیون واحد برای شاخص بورس.

طلای ۱۸ عیار در ۱۹ میلیون و ۸۱۵ هزار و ۱۰۰ تومان قرار دارد، سکه به ۱۹۸ میلیون و ۱۰ هزار تومان رسیده و شاخص بورس نیز ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد است.

این نزدیکی همزمان به سه مرز مهم، معاملات روزهای آینده را از نظر واکنش قیمت‌ها و حجم معاملات قابل توجه می‌کند. با این حال، عبور یا عدم عبور از یک مرز قیمتی به‌تنهایی نمی‌تواند مسیر آینده بازار را تعیین کند و باید همراه با عوامل بنیادی و اخبار جدید بررسی شود. لینک کپی شد https://nabzebourse.com/000ZO1 گزارش خطا پسندها: 0 اشتراک گذاری فیسبوک واتس آپ لینکدین توییتر تلگرام برچسب ها: قیمت دلار قیمت سکه قیمت طلا شاخص بورس







چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - 19 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.