قیمت طلا امروز




 معاول اول پزشکیان

 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱ ساعت قبل

عارف: در صورت بروز هرگونه تجاوز پاسخی سخت و پشیمان‌کننده به متجاوزان خواهیم داد/ ماهیت جنگ‌های آینده متکی بر علم و فناوری است

محمدرضا عارف گفت: اگرچه بر اساس راهبرد اصولی جمهوری اسلامی ایران طالب جنگ نیستیم، اما در صورت بروز هرگونه تجاوز، با آمادگی کامل دفاعی، پاسخی سخت و پشیمان‌کننده به متجاوزان خواهیم داد.
 عارف: در صورت بروز هرگونه تجاوز پاسخی سخت و پشیمان‌کننده به متجاوزان خواهیم داد/ ماهیت جنگ‌های آینده متکی بر علم و فناوری است
محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در آیین اهدای جایزه البرز گفت: پیشرفت‌های علمی و دستیابی کشور به فناوری‌های پیشرفته، شالوده اصلی اقتدار و پیروزی در نبردهای اخیر (از جمله جنگ 12 روزه و جنگ رمضان) بوده است.

وی افزود: بر اساس سند چشم‌انداز 20 ساله مصوب سال 1384، دستیابی به جایگاه نخست منطقه در فناوری‌های برتر در دستور کار قرار گرفت؛ روندی که با رشد شتابان در حوزه‌هایی نظیر نانوفناوری، ایران را به رتبه‌های یک‌رقمی جهانی رساند. تقابل با آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان داد که اتکا به توان علمی بومی می‌تواند در برابر قدرت‌های مدعی فناوری، بازدارندگی و پیروزی بیافریند.

عارف ادامه داد: اگرچه آمریکا از دوران دفاع مقدس تاکنون همواره از اقدامات براندازانه علیه ایران حمایت کرده است اما مواجهه با توانمندی‌های بومی کشور، تمام این راهبردها را ناکام گذاشته و به تقویت بیش از پیش انسجام و اقتدار ملی منجر شده است.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: بخش اعظم مسیر پیشرفت کشور در حوزه فناوری‌های پیشرفته، مرهون هدایت‌ها و نگاه ویژه رهبر شهید است؛ رویکردی که در اوایل دهه 1380 و در تدوین سیاست‌های کلی سند چشم‌انداز، دستیابی به رتبه نخست در فناوری‌های برتر منطقه جنوب غرب آسیا و پیشی گرفتن از رژیم صهیونیستی را هدف‌گذاری کرد. یکی از دستاوردهای بنیادین انقلاب اسلامی، تغییر نگاه به مزیت‌های ملی بود؛ به طوری که اتکا بر منابع زیرزمینی جای خود را به بهره‌گیری از سرمایه انسانی و توسعه علم و فناوری داد. این فرهنگ دانایی‌محور، جوانان و دانشمندان کشور را به میدان آورد تا اقتدار علمی ایران را تثبیت کنند.

عارف ادامه داد: در جریان نبردهای اخیر (از جمله جنگ 12 روزه و جنگ رمضان)، میدان نبرد به بستری برای آزمون، اصلاح و ارتقای مداوم دستاوردهای فناورانه بومی تبدیل شد، به گونه‌ای که توان علمی و عملیاتی کشور هفته به هفته رشد یافت. این مسیر شتابانِ ارتقای دانش، توسط دانشمندان جوان حتی در شرایط جنگ و آتش‌بس نیز با جدیت تداوم دارد.

 

وی افزود: اگرچه بر اساس راهبرد اصولی جمهوری اسلامی ایران طالب جنگ نیستیم، اما در صورت بروز هرگونه تجاوز، با آمادگی کامل دفاعی، پاسخی سخت و پشیمان‌کننده به متجاوزان خواهیم داد. تجربه بدعهدی و زیاده‌خواهی طرف‌های غربی در مسیر مذاکره نشان داد که اتکا به تعهدات آنان نادرست است؛ از این رو، برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه برای مواجهه با بحران‌های احتمالی از پیش تدوین شد.

وی ادامه داد: در همین راستا، سند جامع «مقاوم‌سازی اقتصاد و پدافند غیرعامل» در دی‌ماه 1403 به تصویب رسید و در بهمن‌ماه ابلاغ شد تا پایداری و تاب‌آوری اقتصادی کشور در شرایط جنگی تضمین شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در آیین اهدای جایزه البرز گفت: ماهیت جنگ‌های آینده متکی بر علم و فناوری است و دانشمندان و پژوهشگران جوان در آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، افسران خط مقدم این نبرد خواهند بود.

وی افزود: تسلط و کنشگری ایران در تنگه هرمز، اعمال حق قانونی و حاکمتی کشور بر سرمایه‌های ملی خویش است.

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار داشت: برخورداری غرب از استانداردهای دوگانه در مفاهیمی همچون حقوق بشر و توجیه جنایاتی نظیر به شهادت رساندن 186 نوجوان، ضرورت اتکا به اقتدار درون‌زا و پیشرفت‌های علمی جوانان را برای تثبیت موقعیت کشور در بین‌الملل بیش از پیش آشکار می‌سازد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد




سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.