قیمت طلا امروز




 ورزش و جوان

 سایت جوان آنلاین / ۲۷ ساعت قبل

مسئولیت سنگین کاتا در ناگویا

نخستین حضور کاتا در بازی‌های آسیایی، انگیزه ملی‌پوشان و کادرفنی این تیم را برای درخشش در ناگویا دوچندان کرده است.
 مسئولیت سنگین کاتا در ناگویا
جوان آنلاین: نخستین حضور کاتا در بازی‌های آسیایی، انگیزه ملی‌پوشان و کادرفنی این تیم را برای درخشش در ناگویا دوچندان کرده است. 

تیم‌ملی کاراته کشورمان در بازی‌های آسیایی آیچی– ناگویا ۲۰۲۶، علاوه‌بر کومیته، در بخش کاتا نیز نماینده خواهد داشت. زینب‌السادات حسینی، سپیده امینی و فاطمه صادقی با هدایت فاطمه بغلانی‌پور، مسئولیت سنگین مدال‌آوری در المپیک آسیایی را به دوش می‌کشند. از سوی دیگر، افزایش پاداش وزارت برای بانوان طلایی در ناگویا به ۴ میلیارد تومان و همچنین پاداش ۲ میلیارد تومانی فدراسیون کاراته برای طلایی‌های این رشته، انگیزه مضاعفی به کاتارو‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی داده است. 

 مظلومیت کاتا 

فاطمه بغلانی‌پور معتقد است کاتا یکی از مظلوم‌ترین رشته‌های رزمی است. سرمربی تیم‌ملی کاتای بانوان در گفت‌و‌گو با میزان، بازدید دبیرکل کمیته ملی المپیک از تمرینات این تیم را مایه دلگرمی خواند: «این بازدید برای ما باعث دلگرمی بود، به‌ویژه برای کاتا که برای نخستین بار قرار است به بازی‌های آسیایی اعزام شود. اینکه علی‌نژاد در خصوص کاتا و نتایج دختران صحبت کرد و بررسی دقیقی نسبت به این رشته و شناخت خوبی از شرایط ما داشت، موجب افزایش انگیزه و روحیه دختران شد. امیدوارم این بازدید‌ها و حمایت‌ها ادامه داشته باشد و دختران ما بتوانند با کسب خوشرنگ‌ترین مدال، پاسخ زحمات و حمایت‌های صورت‌گرفته را بدهند.» 

بغلانی‌پور امیدوار است شاگردانش با درخشش در ناگویا پاسخ اعتماد مسئولان برای اعزام کاتا را بدهند: «در سال‌های اخیر، کاتا یکی از مظلوم‌ترین رشته‌ها در میان رشته‌های رزمی بوده و همیشه نگاه متفاوتی نسبت به آن وجود داشته است. امیدوارم حضور کاتا در بازی‌های آسیایی باعث شود نگاه‌ها نسبت به این رشته تغییر کند و جایگاه واقعی کاتا بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد. بار‌ها گفته‌ام مسئولیتی که به من محول شده و سهمیه‌ای که به کاتا داده شده، صرفاً به شاگردان من تعلق ندارد، بلکه این سهمیه متعلق به تمام کاتارو‌های ایران است. اگر دختران ما بتوانند بهترین نتیجه را کسب کنند، می‌توانند مسیر را برای حضور و موفقیت کاتارو‌های دیگر در سال‌های آینده هموار کنند. مسئولیت سنگینی بر عهده ماست، اما امیدوارم با تلاش دختران، لطف خداوند و دعای خیر مردم بتوانیم از عهده این مسئولیت به خوبی برآییم. دنیای ورزش قابل‌پیش‌بینی نیست و نمی‌توان نتیجه را از قبل مشخص کرد. امیدوارم تمام کاروان ورزشی ایران و به‌ویژه دختران کاتای کشورمان بتوانند بهترین نتیجه ممکن را کسب کنند و با دست پر به کشور بازگردند.» 

 کم نیاوردیم 

زینب‌السادات حسینی اعزام کاتا به بازی‌های آسیایی را حاصل سال‌ها تلاش خواند. ملی‌پوش کاتای بانوان در گفت‌و‌گو با تسنیم به این تلاش‌ها اشاره کرد: «هشت سال پیش بود که متوجه شدم رویدادی به نام بازی‌های آسیایی وجود دارد. از مربی‌ام تشکر می‌کنم که این آرزو را در سر ما پرورش داد تا هر روز با امید حضور در این مسابقات تلاش کنیم و بجنگیم. با وجود تمام مشکلات و سختی‌هایی که در این سال‌ها داشتیم، کم نیاوردیم و خوشحالم که سرانجام خداوند این جایگاه را به ما هدیه داد. در حال حاضر، با توجه به تمرینات و اردو‌هایی که پشت سر گذاشته‌ایم، در ۸۰ درصد آمادگی قرار داریم. ما دخترانی بودیم که با وجود تمام مشکلات، کم نیاوردیم و سالم زندگی کردیم و در نهایت موفق شدیم مسافر بازی‌های آسیایی شویم. این پاداش حق مسلم ماست و امیدواریم با عملکرد خوب و کسب مدال طلا بتوانیم این پاداش را بگیریم.» 

 رقابت با ویتنام 

حسینی تیم ویتنام را اصلی‌ترین رقیب تیم کاتای ایران عنوان کرد: «مدعی و رقیب اصلی ما در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶، ویتنام است. یک ماه پیش در مسابقات قهرمانی آسیا در اندونزی موفق شدیم این تیم را شکست دهیم. اگر در آن مسابقات ژاپن در جدول ما حضور نداشت، می‌توانستیم به فینال راه پیدا کنیم. در بازی‌های آسیایی، ژاپن در کاتای تیمی حضور ندارد و به همین دلیل امیدواریم مدال طلا را کسب کنیم.»







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.