قیمت طلا امروز




 کلاهبرداری ۱۰ میلیارد تومانی

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

کلاهبرداری ۱۵۰ میلیارد تومانی مدیر جعلی از یک شرکت

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری فردی خبر داد که با معرفی خود به عنوان سهامدار و مدیرعامل چند شرکت اقدام به کلاهبرداری کرده بود.
 کلاهبرداری ۱۵۰ میلیارد تومانی مدیر جعلی از یک شرکت
به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ خدایی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: در پی ارجاع پرونده‌ای از دادسرای ناحیه یک تهران به اداره چهاردهم پلیس آگاهی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد متهم با معرفی خود به‌ عنوان فردی متمول، کارخانه‌دار و سهامدار چند شرکت اعتماد شاکی را جلب و اقدام به خرید حجم قابل توجهی مواد شیمیایی به‌ صورت مدت‌دار کرده، اما با فرارسیدن سررسید چک‌ها مشخص شده بود حساب‌های معرفی‌شده فاقد موجودی بوده و چک‌های صادرشده برگشت خورده‌ بودند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: کارآگاهان در جریان تحقیقات، با بررسی پیش‌فاکتورها و اسناد معاملات و همچنین تحقیق از صاحبان حدود ۲۰ انبار در منطقه شورآباد، دریافتند مواد شیمیایی ابتدا از سوی شرکت شاکی به این انبارها منتقل و سپس توسط خریدارانی که متهم کالاها را به آنها فروخته بود، ترخیص شده بودند.

سرهنگ خدایی افزود: خریداران نیز در تحقیقات پلیسی تأیید کردند که مبالغ معاملات را به حساب‌هایی که از سوی متهم معرفی شده بود، واریز کرده‌اند و بدین ترتیب ابعاد بیشتری از شیوه فعالیت متهم و نحوه انتقال و فروش کالاهای خریداری‌شده مشخص شد.

وی گفت: با تکمیل تحقیقات و جمع‌آوری مستندات، دستور بازداشت متهم صادر شد. بررسی‌های علمی و اقدامات اطلاعاتی کارآگاهان نشان داد وی پس از وقوع جرم در یکی از شهرهای شمالی کشور مخفی شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: تیمی از کارآگاهان برای شناسایی و دستگیری متهم به شهرستان مورد نظر اعزام شدند، اما متهم پیش از اجرای عملیات متوجه حضور مأموران شد و به سمت تهران گریخت.

وی ادامه داد: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی، مراقبت‌های نامحسوس و رصد مستمر موفق شدند مخفیگاه جدید متهم را در شرق تهران شناسایی و وی را اواخر تیرماه طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند.

سرهنگ خدایی خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری، با توجه به محتویات پرونده، با صدور قرار تأمین ۲۰۰ میلیارد تومانی در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات و رسیدگی قضایی برای روشن شدن ابعاد دیگر پرونده همچنان ادامه دارد.

وی در پایان با هشدار به فعالان اقتصادی و صاحبان شرکت‌ها تأکید کرد: پیش از انجام معاملات عمده هویت، سوابق تجاری و اعتبار مالی طرف مقابل را به‌ طور دقیق بررسی و اصالت شرکت، اعضای هیأت‌مدیره و مجوزهای فعالیت را از مراجع رسمی استعلام کنند.

وی ادامه: همچنین از فروش کالاهای گران‌قیمت به‌ صورت مدت‌دار بدون دریافت تضمین معتبر و پذیرش چک‌های فاقد اعتبار یا متعلق به اشخاص و شرکت‌های غیرمرتبط خودداری کنند و کالا را تنها پس از اطمینان از وصول وجه یا دریافت ضمانت معتبر تحویل دهند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان از شهروندان و فعالان اقتصادی خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در معاملات تجاری و فعالیت‌های اقتصادی، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. کد خبر 1060971







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.