قیمت طلا امروز




 ستاد حقوق بشر ایران

 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: هزاران شهروند ایرانی اعم از کودکان، زنان، مردان و سالخوردگان؛ از مردم عادی گرفته تا مسئولان، دانشمندان، نیروهای نظامی و انتظامی، روحانیون و کارگران و دانشجویان در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند.
 هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند
ایران آنلاین:

ناصر سراج روز شنبه در مراسم یادبود و گرامیداشت قربانیان تروریسم، افزود: تروریسم با کشته شدن یک انسان پایان نمی‌یابد؛ تروریسم از لحظه‌ای که یک انسان را هدف قرار می‌دهد وارد زندگی یک خانواده می‌شود و گاهی تا چند نسل آثار خود را بر جای می‌گذارد. یک گلوله ممکن است در چند ثانیه انسانی را از خانواده‌اش بگیرد اما رنج آن خانواده سال‌ها ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: کودکی که پدرش را از دست داده است مادری که فرزندش را از دست داده همسری که شریک زندگی خود را از دست داده و خانواده‌ای که هر سال جای خالی یک عزیز را در کنار سفره خود احساس می‌کند همه قربانیان تروریسم هستند از این منظر قربانی تروریسم فقط فردی نیست که جان خود را از دست داده است بلکه قربانی تروریرسم یک خانواده، یک جامعه و گاه یک نسل است.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: سازمان ملل متحد با تعیین ۲۱ اوت (۳۰ مرداد) به عنوان روز جهانی یادبود و ادای احترام به قربانیان تروریسم بر ضرورت حمایت از قربانیان، حفظ کرامت آنان و تضمین حقوق و آزادی‌های بنیادین آنها را تاکید کرده است اما پرسش اساسی این است آیا جامعه جهانی در عمل با همه قربانیان تروریسم یکسان رفتار می‌کنند؟ آیا ارزش خون همه قربانیان به یک اندازه دیده می‌شود؟ آیا صدای همه خانواده‌های داغدار به یک اندازه شنیده می‌شود و آیا تعریف ما از تروریسم فارغ از قدرت، ثروت ،ملیت و جایگاه سیاسی عاملان آن است؟ متاسفانه پاسخ به این پرسش‌ها همیشه مثبت نیست.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه تصریح کرد: ایران سرزمینی است که قربانی تروریسم بوده و جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران از جمله ملت‌هایی هستند که در دهه‌های گذشته هزینه سنگینی را بر اثر ترورهای متعدد پردا خته‌اند.

سراج اظهار کرد: تروریست در ایران چهره‌های مختلفی داشته است؛ گاهی در قالب انفجار در اماکن عمومی، گاهی در قالب ترور شخصیت‌های سیاسی و علمی، گاهی در قالب حمله به مردم بی دفاع در خیابان و مراسم عمومی و گاهی در قالب عملیات‌هایی که هدف آن ایجاد رعب ناامنی و بی اعتمادی در جامعه بوده است.

سکوت و روایت سازی در مقابل حادثه‌های تروریستی شهروندان ایرانی

 

وی اضافه کرد: اما در کنار همه این حوادث مسئله‌ای که نباید فراموش شود رفتار جامعه بین‌المللی با عاملان و حامیان تروریسم است اگر یک اقدام تروریستی در یک کشور اروپایی رخ دهد بلافاصله به یک مسئله جهانی تبدیل می‌شود اما اگر قربانی ایرانی باشد گاه واکنش‌ها بسیار محدود است. اگر مقام سیاسی در نقطه‌ای از جهان ترور شود از آن به عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی یاد می‌شود اما وقتی قربانی یک شهروند ایرانی و یا دانش آموزان مینابی است، گاهی همان حادثه با سکوت، توجیه و یا حتی روایت سازی سیاسی مواجه می‌شود. این همان استاندارد دوگانه است که باید درباره آن صریح سخن گفت.

دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: حقوق بشر اگر جهانی است باید رعایت آن نیز جهانی باشد. جان انسان اگر دارای ارزش ذاتی است این ارزش نباید به پاسپورت او وابسته باشد. کودک ایرانی، کودک فلسطینی، کودک اروپایی، کودک آفریقایی و آسیایی همه کودک هستند. مادر ایرانی که فرزندش را از دست می‌دهد همان رنجی را تجربه می‌کند که مادر هر نقطه دیگری از جهان تجربه می‌کند.

قدرت نظامی نمی‌تواند مجوز نقض حقوق بشر باشد

 

سراج درباره تروریسم دولتی و مسئولیت دولت ها نیز گفت: مبارزه با تروریسم نباید صرفا متوجه گروه‌های غیردولتی باشد. جامعه بین‌المللی باید در برابر هرگونه استفاده سازمان یافته از خشونت علیه غیرنظامیان صرف نظر از هویت عاملان موضع واحد داشته باشد. اگر یک گروه مسلح شهروند و یا شهروندانی را هدف قرار دهد این اقدام باید محکوم شود. قدرت نظامی نمی‌تواند مجوز نقض حقوق بشر باشد. عضویت در یک ائتلاف سیاسی نمی‌تواند معصومیت ایجاد کند و ادعای مبارزه با تروریسم نمی‌تواند توجیهی برای هدف قرار دادن مردم عادی باشد.

لزوم رعایت اصول بنیادین حقوق بشر دوستانه بین الملل

 

معاون امور بین الملل قوه قضاییه افزود: در موضوع جنگ و قربانیان غیر نظامی نیز در جنگ‌های اخیر بار دیگر شاهد بودیم که چگونه مردم عادی در معرض پیامدهای مستقیم درگیری های نظامی قرار گرفتند. در جنگ ۱۲ روزه و سپس در جنگ ۴۰ روزه و هرمز شهروندان عادی، خانواده‌ها،کودکان، زنان و سالمندان در معرض حملات تروریستی و ناامنی قرار گرفتند. در چنین شرایطی بحث تنها بر سر تعداد قربانیان نیست مسئله اصلی لزوم رعایت اصول بنیادین حقوق بشر دوستانه بین المللی است.

 

هیچ هدف نظامی توجیه گر کشتار کودکان نیست 

 

سراج با اشاره به لزوم رعایت اصل تناسب در زمان مخاصمه مسلحانه، اظهار کرد: اصل تناسب و اصل اتخاذ احتیاط‌های لازم برای حفاظت از غیرنظامیان اصولی نیستند که بتوان آنها را در هر شرایطی کنار گذاشت، نمونه تلخ و دردناک این حوادث مدرسه شجره طیبه در میناب است، مدرسه باید محل آموزش امید و آینده سازی باشد نه صحنه مرگ کودکان. وقتی کودکی در مدرسه قربانی خشونت می‌شود صرف نظر از اینکه چه اختلاف سیاسی و یا نظامی در جریان بوده است، جامعه بشری با یک تراژدی انسانی مواجه گردیده ، هیچ آرمان سیاسی، هیچ اختلاف ژئوپولیتیکی و هیچ هدف نظامی نباید کرامت و امنیت جان کودکان را از بین ببرد.

دبیر ستاد حقوق بشر خاطرنشان کرد: جامعه جهانی باید درباره چنین حوادثی تحقیق و حقیقت را روشن کند و در صورت احراز نقص حقوق بشر دوستانه مسئولیت عاملان آن را پیگیر شود.

 

حمایت قربانی نباید به همدردی نمادین محدود شود 

وی تاکید کرد: قربانی نباید فراموش شود یکی از مهمترین وظایف ما جلوگیری از فراموش شدن قربانیان است؛ قربانی تروریسم و خانواده‌اش نباید پس از پایان حادثه تنها بماند.

سراج ادامه داد: قربانی به حمایت حقوقی، روانی، اقتصادی و اجتماعی نیاز دارد، اما خانواده او نیازمند دسترسی به عدالت است و مهمتر از همه قربانی باید احساس کند که جامعه او را دیده و صدای او را شنیده است.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه یادآور شد: در اسناد رویکردهای سازمان ملل نیز بر همین مسئله تاکید شده است حمایت از قربانیان نباید به همدردی نمادین محدود شود بلکه باید نیازهای فوری کوتاه مدت و بلند مدت آنان را در برگیرد و امروز در این مراسم خانواده‌های قربانیان حضور دارند هر یک از آنان داستانی دارد؛ داستان یک فقدان، یک انتظار و خالی بودن جای عضوی از اعضای خانواده و شاید مهمترین مطالبه آنان این است که عزیز ما را فراموش نکنید همه باید این صدا را بشنوند.

 

از جامعه جهانی انتظار داریم در مبارزه با تروریسم معیار واحدی داشت

وی با تاکید بر ضرورت مقابله با استانداردهای دوگانه اظهار کرد: از جامعه جهانی انتظار داریم در مبارزه با تروریسم معیار واحدی داشت؛ تروریسم خوب و بد شرقی و غربی نباید داشته باشیم. تروریسم دولتی و غیر دولتی را نمی‌توان بر اساس منافع سیاسی تعریف کرد.

سراج افزود: هر اقدامی که به ایجاد رعب و وحشت کشتار غیرنظامیان و سلب امنیت و آرامش مردم انجام شود باید فارغ از عامل و انگیزه سیاسی آن محکوم شود همچنین حمایت سیاسی، مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای از عاملان اقدامات تروریستی باید پایان یابد. سخن نگفتن از حقوق قربانیان و سکوت در برابر عامل یا حامی خشونت دوگانگی است که اعتماد مردم به نظام بین المللی حقوق بشر را تضعیف می‌کند.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه با اشاره به شهادت رهبر معظم انقلاب گفت: ترور در بالاترین سطح سیاسی، در جریان حملات اخیر رخ داد و حتی بالاترین سطح سیاسی جمهوری اسلامی ایران نیز از پیامدهای خشونت مصون نماند؛ حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر عزیز جمهوری اسلامی ایران در جریان حمله شهید شد و شماری از اعضای خانواده معظم له نیز به شهادت رسیدند.

 

جان انسان‌ها قابل معامله سیاسی نیست

وی تاکید کرد: اگر استاندارد دوگانه را بپذیریم، عدالت را تضعیف کرده‌ایم. بنابراین پیام ما روشن است، تروریسم هر جا و توسط هر کس که باشد محکوم است. جان انسان‌ها قابل معامله سیاسی نیست. حقوق قربانیان قابل تبعیض نیست و هیچ قدرتی نباید خود را فراتر از مسئولیت در برابر جان انسان‌ها بداند.

سراج تصریح کرد: امیدواریم روزی برسد که هیچ خانواده‌ای به دلیل تروریسم و خشونت داغدار عزیز خود نباشد. هیچ کودکی قربانی جنگ و منازعات سیاسی نشود. هیچ انسانی به دلیل ملیت، مذهب یا دیدگاه سیاسی خود هدف خشونت قرار نگیرد و عدالت جایگزین انتقام و گفتگو جایگزین خشونت نشود. در چنین روزی یاد قربانیان تروریست تنها یادآور یک فاجعه نخواهد بود بلکه یادآور پیروزی انسانیت بر خشونت خواهد بود. در برابر همه قربانیان تروریست و در برابر خانواده های صبور و داغدار آنان سر تعظیم فرود می‌آوریم.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: قربانیان تروریسم فقط بخشی از گذشته نیستند آنان بخشی از وجدان امروزی ما هستند و یاد آنان به ما یادآوری می‌کند که اگر خشونت را عادی کنیم فردا قربانی دیگری خواهیم داد.

 

انتهای پیام/







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
سایت خبرآنلاین

ببینید | واکنش وزیر ورزش و جوانان به ماجرای چادرملو

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!