قیمت طلا امروز




 عشق ممنوعه

 سایت روزنامه سازندگی / ۱۲ ساعت قبل

ظهور طبقه الیگارش

نگاهی به سریال بامداد خمار ، ساخته نرگس آبیار که این‌روزها از شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، روایتی از طغیان زنانه، عشق ممنوعه و ظهور طبقه‌ای رانتیر است که هم دستی در قدرت حکومت داشته و هم چشمی به اموال ملت و تا جایی‌که توانسته، سرمایه‌داری ملی را نیز تضعیف کرده است
 ظهور طبقه الیگارش
نگاهی به سریال “بامداد خمار”، ساخته “نرگس آبیار” که این‌روزها از شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، روایتی از طغیان زنانه، عشق ممنوعه و ظهور طبقه‌ای رانتیر است که هم دستی در قدرت حکومت داشته و هم چشمی به اموال ملت و تا جایی‌که توانسته، سرمایه‌داری ملی را نیز تضعیف کرده است به قلم؛ اکبر منتجبی؛ سردبیر

 

جدیدترین ساخته نرگس آبیار، اگرچه در ظاهر یک داستان عاشقانه است اما درلابه‌لای داستان، او از یک طغیان زنانه سخن می‌گوید. سریال بامداد خمار که برگرفته از رمانی به همین نام است، داستان زنی است که علیه سلطه پدر، طغیان می‌کند و نه فقط از آنچه پدر می‌خواهد، سر باز می‌زند بلکه از خانواده نیز عبور می‌کند تا خود خانواده‌ای با بنیان‌های فکر خود بنا کند. اگرچه در ادامه راه آنچه بر سرش می‌آید، ناگوار است اما نادم نیست چون انتخاب با خودش بوده است. اما آیا این تمام داستان است؟ نه. نرگس آبیار در این سریال به یک داستان سیاسی هم پروبال می‌دهد؛ داستانی فراتر از آنچه در رمان بود و آن ظهور طبقه الیگارشی از صاحبان قدرت و ثروت است که هم دستی در حکومت دارد و هم چشمی بر اموال ملت. و آرام‌آرام نیز با نفوذ در ساختارهای حاکمیتی به چپاول مشغول می‌شود. به همین دلیل آنچه آبیار روایت می‌کند، بامداد خمار را نه‌تنها از سریال‌های دیگر متمایز می‌کند بلکه به ایران امروز ما گره می‌زند. داستان او اگرچه در دل تاریخ است اما گویی خط‌‌ به‌خط و نما‌ به‌نمای آن در این دوره رخ داده است. از طغیان زنان که در جنبش زن، زندگی، آزادی، نمود پیدا کرد تا رانتینرها و تراستی‌هایی که هم دستی در حکومت و هم چشمی به سرمایه‌های ملت دارند. البته این خاصیت داستان‌هایی است که زمان ندارند.

‌ماجرا چیست؟

ما با سه داستان روبه‌رو هستیم. داستان ایران امروز، داستان محبوبه و سر بر آوردن طبقه‌ای کوچک و قدرتمند که آرام‌آرام حکومت را قبضه می‌کند. داستان در اواخر دوره قاجار و اوایل حکومت رضاشاه می‌گذرد. محبوبه، دختری از خانوادۀ اشراف، در برابر پدری می‌ایستد که در قامت بصیرالملک، تمامیت نظام مردسالار را نمایندگی می‌کند. او عاشق رحیم، شاگرد نجار محله می‌شود. عشقی که در جهان قاجاری، نه‌فقط ممنوعه که توهینی به نظم طبقاتی و جنسیتی حاکم به‌شمار می‌رود. اما «نه» گفتن محبوبه، تنها یک واکنش عاطفی نیست؛ بیانیه‌ای بود علیه آن نظامی که حق انتخاب را از زن سلب کرده بود. محبوبه، مقابل سرنوشتی که پدرش برای او مقدر کرده، ایستاد. پدرش مردی قاجاری و البته بازاری شریفی است که تلاش می‌کند، تجارتش را بدون دست‌اندازی بر اموال دیگران پیش ببرد و فکر می‌کند که اگر با خان‌ والا، پدرخوانده مخوف شهر، شریک شود اوضاع بهتر خواهد شد اما خان والا شراکت را نه فقط در سرمایه که حتی در خانواده می‌جوید. دست‌درازی‌اش از وسط بازار تا میانه خانه، کش می‌آید و محبوبه را برای پسر خود، اصلان، می‌خواهد. محبوبه که دلباخته رحیم، نجار جوان خوش‌چهره اما یک لا قبای شهر شده است مقابل خواست پدر می‌ایستد و نه می‌گوید و این نه گفتن را تا آنجا که می‌خواهد، ادامه می‌دهد. در ادامه نیز ما با خان ‌والا و پسر او، که نمادی از طبقه نوظهور الیگارش‌های وطنی هستند، آشنا می‌شویم. و البته داستان محبوبه و انتخاب‌های او در زندگی هم روایت می‌شود.

‌طغیان زنانه

بامداد خمار، رمانی بود که در دهه ۷۰ به قلم فتانه حاج‌سیدجوادی منتشر شد و تیراژ بسیاری یافت و به مهم‌ترین پدیده دهه ۷۰ در رمان‌نویسی تبدیل شد. کمتر دختر یا زنی از طبقه متوسط در آن دوران بود که آن را نخوانده باشد. حاج‌سیدجوادی در آن سال‌ها، پیش از آنکه جنبش‌های اجتماعی زنان شکل آشکار به خود بگیرد، طغیان یک دختر را روایت کرد که در برابر ساختار پدرسالار می‌ایستد و «نه» می‌گوید. این پیش‌بینی نویسنده احتمالاً نه از روی تصادف که از درک عمیق او از تحولات درون‌زاد جامعه ایرانی نشأت گرفته بود.

انتشار رمان بسیار بحث‌برانگیز شد. هم در جامعه روشنفکری ایران و هم در توده مردم. روشنفکران در برابر این رمان، مقابل هم صف‌آرایی کردند. گلشیری یک‌سو ایستاد و نجف‌ دریابندری سوی دیگر. یکی به نکوهش این رمان پرداخت و آن را عوامانه خواند و دیگری از بطن و متن رمان سخن به میان‌ آورد که باید واقعیات را دید. اما مهم‌تر از جدل روشنفکران که در هیچ دوره‌ای پایان ندارد، زنان ایرانی و دختران دهه شصتی بودند که در سن بلوغ به ‌سر می‌بردند و این رمان را نه به‌عنوان یک داستان عاشقانه بلکه به‌مثابه یک درس علیه نظام پدرسالار می‌خواندند.

در همان ایام نیز سریالی از تلویزیون ایران به‌نام پدرسالار پخش شد که در آن نیز زنی علیه پدری قیام کرد و نه گفت. سریالی که پربیننده‌ترین سریال زمانه خود شد.

دختران دهه شصتی مخاطب بامداد خمار، این رمان را فقط نخواندند بلکه آن را اجرا هم کردند. دو دهه بعد جنبش زنان با دختران دهه شصتی، هم در سیاست، هم در دانشگاه، هم در جامعه و هم در خانواده طغیان کرد. از دهه ۷۰ تا ۱۴۰۱ همیشه یک پای اعتراضات، زنان بودند. این درسی بود که ناخودآگاه بامداد خمار بر ذهن و ضمیر دختران دهه شصتی گذاشته بود که می‌توان نه گفت. می‌توان ایستاد و حق خود را مطالبه کرد و هزینه آن را پرداخت. حتی متأثر از این نگاه به دختران دهه هشتادی خودشان نیز این درس را دادند و گفتند که حق گرفتنی است و نه دادنی. می‌توان اعتراض کرد. می‌توان طغیان کرد و هزینه آن را داد. فارغ از اینکه چیزی که به‌ دست می‌آوری، درست باشد یا نه. اما آنچه به ‌دست آورده‌ای، انتخاب خودت هست. نرگس آبیار در اقتباس خود، این طغیان را به تصویر کشید؛ زنی که عاملیت دارد، انتخاب می‌کند، خطا می‌کند و در این مسیر می‌ایستد. او اشتباه نمی‌کند در «نه» گفتن؛ اما ممکن است در انتخاب مصداق عشق، خطا کند. با این‌ حال این تناقض، خود جان تراژدی داستان است. از دل همین طغیان فردی بود که زنان راه خود را گشودند؛ همان‌طور که «بامداد خمار» در دهه ۷۰ نغمه‌ای بود از آنچه در راه بود.

‌عشق ممنوع است

با این‌ حال، سویه دیگر این داستان و رمان، عشق بود و هست. عشق در «بامداد خمار» تنها یک رابطه‌ عاطفی نیست؛ اعتراضی است که در دهه ۷۰ بیان شد. در دوره سازندگی و ریاست‌جمهوری هاشمی‌رفسنجانی که گشت‌های ثارالله در شهر می‌چرخیدند و دختران و پسران که با هم بودند را بازداشت می‌کردند. پس روایت فتانه حاج‌سیدجوادی از عشق در دوره‌ای نوشته و ساخته شده که عشق‌ورزی آزادانه، دست‌کم در گفتمان رسمی دهه ۷۰ ایران، امری ممنوعه و حاشیه‌ای بود اما این عشق مانند رودی زیرزمینی به‌واسطه این رمان و داستان‌های دیگر جاری شد و امروز به سطح آمده است.

در سریال، عشق محبوبه و رحیم نه فقط یک ماجرای عاشقانه بلکه محرکی است برای فروپاشی نظم موجود. رحیم نجار که از طبقه محروم و فرودست است و عاشق دختری اشراف می‌شود، در واقع دیوار طبقاتی جامعه را می‌شکند اما این شکستن، هزینه دارد. آتش‌ زدن انبار پدر، فروپاشی خانواده و زخم‌هایی که تا سال‌ها ترمیم نمی‌شوند.

آبیار با بینشی عدالت‌خواهانه، تلاش می‌کند در این سریال از تلخی شکست این عشق بکاهد و مرد جوان عاشق‌پیشه را که در ادامه به خطا می‌رود، سرزنش نکند و عامل انحراف رحیم را به همان طبقه الیگارشی ارتباط دهد که دست‌اندازی آنها به مال کشور و ناموس مردم تمامی ندارد.

‌مرگ سرمایه‌داری ملی

به همین دلیل، مهم‌ترین و امروزی‌ترین لایه «بامداد خمار» تصویر همین طبقه الیگارشی است. در سوی مقابل خانواده‌های سنتی تاجر مثل بصیرالملک و حشام‌الملک (پدر و عموی محبوبه) گروهی قرار دارند که سرمایه را نه از راه تجارت و تولید که در ابتدا از راه چپاول و در ادامه از مسیر رانت و دست‌اندازی به اموال دیگران به‌دست می‌آورند. این طبقه نوظهور با دستی در حکومت و چشمی بر اموال ملت، آرام‌آرام در نهادهای مدرن ایرانی که در حال شکل‌گیری هستند، نفوذ می‌کنند. آنها سرمایه‌داران دلال‌مسلکی هستند که نه به فکر آبادانی کشور که به فکر انباشت ثروت بی‌زحمت‌اند. در سریال، این شخصیت‌ها با چهره‌هایی چون خان‌ والا و پسرش اصلان، نمایندگی می‌شوند؛ کسانی‌ که برای برهم زدن یک زندگی شریف از هیچ اقدامی فروگذار نیستند.

البته در برابر این طبقه، سرمایه‌داران سنتی و تاجران شریف نیز وجود دارند؛ تاجرانی که محبوب حکومت نیستند، از رانت و حمایت آن بهره‌ای نمی‌برند و مدام از سوی همین مافیا آماج تهدید و تاراج قرار می‌گیرند. بصیرالملک نمونه‌ای از این طبقه در حال زوال است؛ مردانی که روزبه‌روز ضعیف‌تر، منزوی‌تر و زخمی‌تر می‌شوند تا سرانجام از صحنه حذف شوند. مرگ بصیرالملک، نمادی از مرگ همین طبقه است؛ سرمایه‌دارانی که شرافتمندانه زیستن را حتی به بهای جان خود، انتخاب کرده‌اند.

در تقابل بصیرالملک و خان ‌والا در واقع با دو صورت متفاوت از سرمایه و ثروت روبه‌رو هستیم؛ دو راه متفاوت برای پولدار شدن و دو نگاه متفاوت به نسبت سرمایه و قدرت. بصیرالملک نماینده تاجری است که ثروت را از دل بازار، دادوستد و کار خود به‌دست آورده و میان سرمایه و قدرت سیاسی، فاصله‌ای اخلاقی قائل است. او را می‌توان نمونه‌ای از «سرمایه‌دار ملی» دانست؛ سرمایه‌داری که ثروت خود را نه در پیوند با رانت و انحصار بلکه در رونق تجارت و آبادانی جامعه معنا می‌کند و منافع شخصی خود را لزوماً در برابر منافع عمومی قرار نمی‌دهد. در سوی دیگر، خان‌ والا قرار دارد؛ سرمایه‌داری که قدرت را بخشی از سرمایه خود می‌داند و حکومت را نه داور بازار بلکه ابزاری برای گسترش نفوذ و ثروت خویش می‌بیند. برای او مرز میان تجارت، قدرت و تصاحب منابع عمومی عملاً از میان رفته است.

از این منظر، مرگ بصیرالملک که در ادامه سریال اتفاق می‌افتد فقط مرگ یک شخصیت نیست؛ نشانه مرگ یک اخلاق اقتصادی است. اخلاقی که می‌گفت، می‌توان ثروتمند بود بی‌آنکه برای ثروتمندتر شدن به قدرت پناه برد؛ می‌توان تجارت کرد بی‌آنکه انحصار ساخت؛ و می‌توان سرمایه داشت بی‌آنکه سرمایه را به ابزاری برای بلعیدن جامعه تبدیل کرد. سرمایه‌دار ملی در واقع در برابر سرمایه‌داری رانتی و سیاسی قرار گرفته که ثروت آنها نه از ارزش‌آفرینی بلکه از نزدیکی به قدرت، دسترسی به منابع و حذف رقیب به‌دست آمده است. از این زاویه «بامداد خمار» فقط داستان زوال یک خانواده نیست؛ داستان عقب‌نشینی تدریجی یک اخلاق اقتصادی در برابر اقتصادی است که قدرت را به منبع ثروت تبدیل می‌کند.

این رویارویی نه فقط روایتی از تاریخ اقتصادی ایران که تصویری است از آنچه امروز در صحنه‌ سیاسی و اقتصادی کشور می‌گذرد. طبقه‌ای که با اتکا به قدرت پنهان، سرمایه‌ ملی را به تاراج می‌برد و در برابر آن، سرمایه‌داران سنتی و تولیدکننده، یکی‌یکی از میدان بیرون رانده می‌شوند.

نرگس آبیار در این سریال، سه لایه که در ظاهر به دوره‌های تاریخی متفاوت تعلق دارند را به یکدیگر پیوند می‌زند. طغیان زنانه‌ای که از دل قاجار سر برمی‌آورد و تا جنبش زنان در روزگار ما امتداد پیدا می‌کند؛ عشقی که در فضای ممنوعه دهه ۷۰ روایت می‌شود و امروز به بخشی از فرهنگ عمومی بدل شده است؛ و ظهور طبقه‌ای از الیگارش‌های رانت‌خوار که سود و قدرت خود را در تار و پود اقتصاد ایران تنیده‌اند. این سریال فقط یک عاشقانه تاریخی نیست. روایتی است که گذشته را به امروز وصل می‌کند تا هشداری برای فردای ایران باشد که چه از آن خواهد ماند.







پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش

سایت اقتصاد ۲۴

عکس / عاشقانه‌های علی قلی زاده در میان هیاهوی فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال

اگرچه حمید مطهری برای تعریف و تمجید از شاگرد جدیدش در فولاد اعلام کرد که رامین رضاییان بهترین بازیکن آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است، اما اخبار و البته مهم‌تر از آن آمار خلاف این صحبت را می‌رسانند.
راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر …
سایه سنگین یک کابوس
روزنامه توسعه ایرانی

سایه سنگین یک کابوس

آریا طاری ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، با آن سکوهای نزدیک به چمن و اتمسفر خفه کننده اش، همواره برای تیم های پایتخت نشین چیزی فراتر
    
پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال

افزایش قیمت بلیت، هزینه سنگین رفت‌وآمد و برگزاری مسابقات در ورزشگاه‌های دور از مرکز شهر، تماشای یک بازی لیگ برتر را برای بسیاری از هواداران به تفریحی بیش از یک میلیون تومانی تبدیل کرده است.
سایت فرارو

تصویر؛ ازدواج روبرتو کارلوس با سهیلا طاهری

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان
سایت فرارو

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان

رامین رضاییان را می‌توان به خاطر فوتبالش نقد کرد، می‌توان درباره انتخاب تیم آینده‌اش حرف زد و حتی درباره لباس و ساعتی که می‌پوشد نظر داد؛ واقعیت این است که مسئله امروز ما با بهترین بازیکن تیم ملی در جام جهانی این‌ها نیست. مسئله ما با بازیکنی مثل رامین روایتی است که یک چهره مشهور از خودش برای جامعه می‌سازد …
چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال

قرعه‌کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دو هم برگزار شد و گل‌گهر نماینده ایران در این مراسم بود تا به طور کلی تمام امیدهای چادرملو برای رسیدن به آسیا به پایان برسد، اما این اتفاق احتمالاً پایان ماجرا نخواهد بود.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ساعت ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی رامین رضاییان در مراسم معارفه | عکس

خبرگزاری ایرنا

حیرت جهانیان از اقتدار پهلوان لُر + فیلم

خبرگزاری ایرنا

گل سه‌امتیازی آزادی به نساجی + فیلم

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استایل جدید رامین رضاییان بعد از عذرخواهی در تلویزیون! + عکس

سایت رویداد‌ ۲۴

خوب، بد، زشت | رامین رضاییان چگونه به جنجالی‌ترین فوتبالیست ایران تبدیل شد؟

سایت تابناک

مصاحبه بامزه یک هوادار در بازی نساجی و استقلال

سایت عصرایران

لحظه بیهوش شدن جمال موسیالا وسط بازی به دلیل گرما

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!
خبرگزاری ایسنا

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!

محرم نویدکیا با شکست سپاهان مقابل تراکتور، آن‌ هم در خانه، آمار عجیب و تلخی را طی دو فصل اخیر ثبت کرد.
روزنامه دنیای اقتصاد

جدایی از زیباترین زن جهان!

سایه‌روشن‌های یک قرعه
روزنامه توسعه ایرانی

سایه‌روشن‌های یک قرعه

آریا طاری سالن های مجلل کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور، صبح دیروز آبستن اتفاقاتی بود که ضربان قلب میلیون ها هوادار فوتبال در ایران را
روزنامه هفت صبح

موعود بنیادی‌فر وسط یک پرونده جنجالی؛ چهار ماه و ده روز زندان برای داور سرشناس!

سایت عصرایران

روبرتو کارلوس ازدواج کرد؛ مراسم عقد اسلامی اسطوره برزیلی با عروس عرب‌تبار (+عکس)

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم
سایت عصرایران

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم

در ماجرای عروسی رونالدو، یک اتفاق جالب افتاده است: ما برای او عروسی‌یی ساختیم که خودمان دوست داشتیم ببینیم، نه عروسی‌یی که او خواسته بود تجربه کند. هوش مصنوع...
عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال

سلب میزبانی از باشگاه‌های ایرانی توسط AFC چند بار صورت گرفته و به نظر رسید مهدی تاج، نایب رئیس ایرانی AFC نمی‌تواند برای دفاع از حقوق فوتبال ایران کاری انجام...
         
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه تند میثاقی روی آنتن زنده: هرکاری از آقایان برمی‌آید!

معمای امیر قلعه‌نویی
سایت فرارو

معمای امیر قلعه‌نویی

وضعیت فعلی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران در تکرار همان تراژدی غم‌انگیزی است که سال‌‌هاست گریبانگیر ورزش ما شده؛ یعنی بلاتکلیفی مزمن و عادت به تاخیر انداختن تصمیمات سرنوشت‌‌ساز تا لحظات آخر.
اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال

پیش از آغاز نقل‌و‌انتقالات فصل جاری برخی منابع غیررسمی مدعی شدند میان تعدادی از مدیران باشگاه‌ها هماهنگی‌هایی صورت گرفته که مقابل زیاده‌خواهی بازیکنان و مدیربرنامه‌های آنها بایستند و بیشتر از عددی مشخص، با هیچ بازیکنی قرارداد نبندند اما در عمل هیچ‌گاه چنین اتفاقی نیفتاد.
سایت فرارو

تصویر؛ استوری غمگین و تلخ علیرضا بیرانوند

سایت عصرایران

درگذشت دو هوادار؛ حادثه تلخ پس از دیدار تراکتور - پیکان

روزنامه هفت صبح

حروم خوری خوشمزه است!/ خواب بد ایجنت فراری برای تیم محبوب

دلخوشی یعنی قراردادهای کثافت سه ماه، سه ماه؟
سایت فرارو

دلخوشی یعنی قراردادهای کثافت سه ماه، سه ماه؟

می‌فهمیم که حتی مسایلی خیلی بزرگتر از این هم برای اغلب زعمای مملکت پشیری اهمیت ندارد، اما اگر مسوولی یک جو غیرت داشت، تا پس کله‌اش باید از شنیدن این جمله سرخ می‌شد. آنچه سال‌هاست به ضرب‌المثلی در ایران تبدیل شده و امروز خیلی‌ها حتی دل و دماغ تکرار کردن همان را هم ندارند، یک اعتراف غم‌انگیز به ویرانی …
روزنامه شرق

تلخ ترین لحظه زندگی سعید عزت اللهی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه تند میثاقی به تاج و ممبینی درباره لیگ امسال

بازگشت بریمانلو به جودو پیش از بازی‌های آسیایی؛ یک انتخاب فنی یا پاک کردن صورت مسئله؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت بریمانلو به جودو پیش از بازی‌های آسیایی؛ یک انتخاب فنی یا پاک کردن صورت مسئله؟ - پارس فوتبال

دعوت بریمانلو به اردوی تیم ملی جودو می‌تواند فرصت آزمون او باشد، اما اینکه صرفاً به دلیل سابقه گذشته، او از همین حالا شانس حضور در ترکیب بازی‌های آسیایی برای...
امیر حسینی: فضای مجازی و تلویزیون سعید را معروف تر کرد!
روزنامه هفت صبح

امیر حسینی: فضای مجازی و تلویزیون سعید را معروف تر کرد!

کاپیتان اسبق تیم ملی والیبال ایران معتقد است مشکل اصلی امروز والیبال ایران، کمبود امکانات و بازی های بین المللی است؛ نه لزوماً ضعف مربی. او
سایت رویداد‌ ۲۴

غیبت هواداران زن در دیدار استقلال و نساجی

سایت رویداد‌ ۲۴

رامین رضاییان خانه‌نشین شد!

مستطیل سبز در محاصره خصولتی‌ها
سایت ایران آنلاین

مستطیل سبز در محاصره خصولتی‌ها

گلایه صریح وزیر ورزش و جوانان از هزینه‌های سرسام‌آور باشگاه‌های فوتبال و نبود شفافیت مالی، بار دیگر یکی از مهم‌ترین معضلات فوتبال ایران را به صدر اخبار بازگرداند؛ معضلی که سال‌هاست کارشناسان، مدیران و حتی هواداران نسبت به آن هشدار می‌دهند، اما همچنان اراده‌ای جدی برای اصلاح آن مشاهده نمی‌شود. واقعیت …
بازگشت تماشاگران با شروع خوب مدعیان
روزنامه شرق

بازگشت تماشاگران با شروع خوب مدعیان

بعد از نزدیک به ۲۹۰ روز، لیگ برتر فوتبال ایران دوباره با حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها آغاز شد؛ بازگشتی که شاید مهم‌تر از نتیجه هر مسابقه، تصویر فوتبال ایران را به شرایط عادی نزدیک کرد. بیست‌وششمین دوره لیگ برتر در شرایطی شروع شد که بسیاری از تیم‌ها با تغییرات گسترده در کادر فنی و ترکیب بازیکنان وارد …
میلیونرهای زاغه‌نشین!
خبرگزاری ایسنا

میلیونرهای زاغه‌نشین!

بسیاری از باشگاه‌های ایرانی با بدهی‌های انباشته، پرونده‌های حقوقی، مطالبات بازیکنان و مربیان و هزینه‌های سنگین جاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند. در چنین شرایطی، صحبت از ساخت یک ورزشگاه چند هزار میلیارد تومانی بیشتر شبیه رؤیاست.
سایت پارس فوتبال

زیر حلقه ازدواج رونالدو و جورجینا چه چیزی حک شده؟ - پارس فوتبال

سایت فوتبالی

روزهای تلخ لیونل مسی پس از فوت پدر

سایت رکنا

اولین فیلم از مراسم ازدواج رونالدو با جورجینا رودریگرز + عکس های وایرال شده

دربی دربه‌در
روزنامه توسعه ایرانی

دربی دربه‌در

آریا طاری هنوز سوت آغاز هفته دوم لیگ بیست وششم به صدا درنیامده، هنوز هیجان مستطیل سبز به رگ های جامعه تزریق نشده و هنوز جوهر قراردادهای
    
سایت اقتصاد ۲۴

پشت پرده بازگشت دوباره فرهاد مجیدی به ایران

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم / اعلام آمادگی خداداد عزیزی برای حضور در جنگ احتمالی

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم / واکنش رامین رضاییان به اتهام جنسی بازیگر هالیوودی

سایت پارس فوتبال

رونالدو زمان خداحافظی از فوتبال را اعلام کرد - پارس فوتبال

بازگشت جنگ به سالن‌های فوتسال/ همه‌ی لیگ علیه گیتی و کشاورز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت جنگ به سالن‌های فوتسال/ همه‌ی لیگ علیه گیتی و کشاورز! - پارس فوتبال

هفته نخست لیگ برتر فوتسال این هفته چهارشنبه در تبریز آغاز می‌شود تا بار دیگر هیجان و جنگ برای کسب جام در سالن‌های فوتسال آغاز شود. مس سونگون نایب قهرمان فصل...
سایت رویداد‌ ۲۴

دو پیشکسوت پرسپولیس در ساختمان باشگاه جنجال به پا کردند

سایت فرارو

شعارهای هماهنگ‌شده علیه «دایی»

سایت فرارو

ببینید؛ کنایه تند خداداد عزیزی به امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگو با مجید واشقانی

سایت فرارو

تصویر؛ توییت‌های طعنه‌آمیز پرسپولیس و استقلال با سوژه شیرهای پیراهن!

سایت عصرایران

خداداد عزیزی از روزهای سخت کودکی گفت؛ نان و رب می‌خوردم!

روزنامه هفت صبح

افشاگری بازیگر هالیوودی علیه رامین رضاییان! +عکس

روزنامه هفت صبح

آیلین بهاری و شکیبا‌ سلطانی‌؛ دختران نقره‌ای و طلایی‌ کاراته‌ ‌و ‌ تکواندو

روزنامه هفت صبح

سریال جدید فوتبال ایران؛ شکایت از یاسر آسانی به همین آسانی!

70 میلیارد تومان پاداش به قلعه‌نویی؛ آیا به نظامیان حاضر در جنگ هم پاداش دادید؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

70 میلیارد تومان پاداش به قلعه‌نویی؛ آیا به نظامیان حاضر در جنگ هم پاداش دادید؟ - پارس فوتبال

حواشی قصه پاداش میلیاردی به قلعه‌نویی هنوز هم ادامه دارد.
کاری بکن آقای وزیر!
سایت جوان آنلاین

کاری بکن آقای وزیر!

وزیر ورزش ابایی از بیان مشکلات ندارد و بار‌ها با اظهاراتش ثابت کرده که اشراف کاملی به مسائل دارد. البته از او انتظاری جز این هم نمی‌رود.
شروع پرماجرا
روزنامه توسعه ایرانی

شروع پرماجرا

آریا طاری باز هم باید گفت لیگ ایران و غافلگیری هایش از همان دقایق اول آغاز شد. گویی برای فوتبال ما تبدیل به یک سنت لاینفک و نانوشته شده است که