قیمت طلا امروز




 ورزشگاه امام رضا مشهد

 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

اجاره‌نشینی میلیاردرها!

k: ورزشگاه ثامن الائمه | ورزشگاه شهدای شهر قدس | ورزشگاه آزتک | ورزشگاه امام رضا مشهد
 اجاره‌نشینی میلیاردرها!

 در جهان معاصر، فوتبال دیگر یک سرگرمی ساده یا رقابتی محدود به نود دقیقه بازی نیست؛ این ورزش به بزرگ‌ترین صنعت ورزشی جهان و یکی از پیچیده‌ترین پدیده‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عصر حاضر تبدیل شده است. در چنین ساختاری، ورزشگاه‌ها نقشی حیاتی و تعیین‌کننده ایفا می‌کنند. استادیوم‌های فوتبال دیگر صرفاً محل برگزاری مسابقات نیستند؛ بلکه به کانون‌های هویت‌ساز، حافظه‌های جمعی، موتورهای محرک توسعه شهری و نمادهای عینی تعلق خاطر جوامع هواداری تبدیل شده‌اند.

نحوه طراحی، نگهداری و مدیریت یک ورزشگاه، تصویری روشن از نگاه یک کشور به صنعت ورزش، حقوق شهروندی و جایگاه مخاطب ارائه می‌دهد. کیفیت زیرساخت‌های ورزشی، تنها معیاری برای سنجش امکانات فنی نیست؛ بلکه شاخصی برای ارزیابی میزان احترام به انسان، فرهنگ و سرمایه اجتماعی نیز محسوب می‌شود.

ولی مقایسه وضعیت زیرساختی فوتبال ایران با کشوری مانند انگلستان، شکافی عمیق و نگران‌کننده را آشکار می‌کند؛ شکافی که نه از تفاوت در میزان علاقه مردم به فوتبال، بلکه از دو رویکرد کاملاً متفاوت نسبت به مفاهیمی مانند مالکیت، سرمایه‌گذاری، مدیریت منابع و مهم‌تر از همه، احترام به کرامت هوادار ناشی می‌شود.

انگلستان توانسته است استادیوم‌های فرسوده و بعضاً ناایمن خود را از طریق برنامه‌ریزی بلندمدت و بازسازی‌های اصولی به مجموعه‌هایی سودآور و چندمنظوره تبدیل کند؛ مجموعه‌هایی که علاوه بر میزبانی مسابقات فوتبال، به مراکز فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شهرها نیز تبدیل شده‌اند. در مقابل، بسیاری از ورزشگاه‌های ایران همچنان با مشکلاتی مانند فرسودگی زیرساخت‌ها، نبود الگوی مدیریتی پایدار، کمبود سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری غیراقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

تنوع، مالکیت و هویت؛ سه ضلع موفقیت فوتبال انگلیس

هفتاد و دو ورزشگاه حاضر در لیگ فوتبال انگلستان، مجموعه‌ای کم‌نظیر از معماری، تاریخ و هویت محلی را به نمایش می‌گذارند. از استادیوم‌های کاملاً مدرن گرفته تا ورزشگاه‌های قدیمی و خاطره‌انگیزی مانند بلاندل پارک گریمزبی، که سکوی اصلی آن بیش از یک قرن قدمت دارد، هر ورزشگاه روایتگر داستانی منحصربه‌فرد از تاریخ، فرهنگ و زیست‌بوم منطقه خود است.

این تنوع چشمگیر، حاصل یک رویکرد تاریخی و مدیریتی شفاف است؛ رویکردی که در آن باشگاه‌ها مالکان واقعی ورزشگاه‌های خود هستند و برای بقا در فضای رقابتی فوتبال حرفه‌ای، ناگزیرند به‌طور مستمر در زیرساخت‌های خود سرمایه‌گذاری کنند. در چنین ساختاری، کیفیت ورزشگاه نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت اقتصادی است.

ارزیابی‌های میدانی و بازخورد هواداران نیز ابعاد دقیق‌تری از این مساله را آشکار می‌کند. در بررسی جامع ورزشگاه‌های فوتبال انگلستان، استادیوم مولینو، متعلق به باشگاه ولورهمپتون، جایگاه نخست را به خود اختصاص داده است. این ورزشگاه در دهه ۱۹۸۰ با سکوهای فرسوده و فضایی افسرده، نماد افول یک باشگاه باسابقه محسوب می‌شد؛ اما امروز، به لطف بازسازی‌های هوشمندانه، ساخت سکوهایی به نام اسطوره‌های باشگاه، نصب مجسمه بیلی رایت و ایجاد فضایی منحصربه‌فرد از نظر آکوستیک و اتمسفر هواداری، به یکی از جذاب‌ترین ورزشگاه‌های فوتبال انگلیس تبدیل شده است.

در نقطه مقابل، استادیوم برادفیلد، متعلق به کراولی تاون، نمونه‌ای از معماری بی‌روح و فاقد هویت به شمار می‌رود. این ورزشگاه که در سال ۱۹۹۷ در حاشیه شهر ساخته شد، به دلیل فاصله گرفتن از بافت شهری و بهره‌گیری از طراحی ارزان‌قیمت و یکنواخت، به نمادی از فرصت‌سوزی‌های معماری پس از انتشار گزارش تیلور تبدیل شده است.

همین مقایسه نشان می‌دهد که در فوتبال انگلیس، حتی کوچک‌ترین جزئیات معماری و فضاسازی ورزشگاه‌ها نیز از نگاه دقیق هواداران پنهان نمی‌ماند. تماشاگر انگلیسی تنها برای دیدن یک مسابقه به ورزشگاه نمی‌رود؛ او کیفیت تجربه حضور در ورزشگاه را نیز مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

تلفیق سنت و مدرنیته؛ فرمولی که فوتبال ایران هرگز آن را نیاموخت

یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های ورزشگاه‌های انگلیسی، توانایی آنها در ایجاد تعادل میان تاریخ و امکانات مدرن است. در تارف مور، ورزشگاه باشگاه برنلی، سکوهای قدیمی دهه ۱۹۷۰ در کنار ساختارهای جدید دهه ۱۹۹۰ قرار گرفته‌اند و در عین حال، چشم‌اندازی منحصربه‌فرد از پشت‌بام‌های پلکانی شهر صنعتی برنلی را پیش روی تماشاگران قرار می‌دهند.

فراتون پارک، ورزشگاه باشگاه پورتسموث، نمونه دیگری از این رویکرد است. سکوی اصلی این ورزشگاه که یکی از آثار برجسته آرچیبالد لیچ، معمار مشهور اسکاتلندی، محسوب می‌شود، با وجود بازسازی‌های متعدد، همچنان اصالت معماری قرن نوزدهمی خود را حفظ کرده است. بالکن‌های فولادی متقاطع و ورودی‌هایی با معماری نیوتودور، هویت تاریخی این ورزشگاه را به بخشی جدایی‌ناپذیر از تجربه تماشاگر تبدیل کرده‌اند.

اما شاید مهم‌ترین تفاوت فوتبال انگلیس با فوتبال ایران، در تعریف مفهوم «رفتن به ورزشگاه» باشد. در انگلستان، حضور در استادیوم تنها به معنای تماشای مسابقه نیست؛ بلکه یک تجربه اجتماعی کامل محسوب می‌شود. وجود میخانه‌های تاریخی، موزه‌های باشگاهی، فروشگاه‌های رسمی، فضاهای ویژه خانواده‌ها، رستوران‌ها و مراکز تفریحی باعث شده است هواداران ساعت‌ها پیش از آغاز مسابقه در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

باشگاه‌های انگلیسی به‌خوبی دریافته‌اند که ورزشگاه صرفاً محلی برای برگزاری مسابقه نیست، بلکه یک بنگاه اقتصادی، یک مرکز فرهنگی و یک فضای اجتماعی است که می‌تواند در تمام روزهای سال درآمدزایی کند.

در مقابل، بسیاری از ورزشگاه‌های ایران همچنان از ابتدایی‌ترین امکانات رفاهی محروم‌اند. نبود پارکینگ مناسب، فرسودگی سکوها، ضعف خدمات بهداشتی، کمبود امکانات ویژه خانواده‌ها، نبود فروشگاه‌های رسمی و فقدان برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری اقتصادی از فضاهای ورزشی، نشان می‌دهد که در نظام مدیریتی فوتبال ایران، همچنان هوادار در اولویت قرار ندارد.

شاید تلخ‌ترین بخش این مقایسه آن باشد که فوتبال ایران از نظر سرمایه انسانی و شور هواداری، چیزی کمتر از فوتبال انگلیس ندارد؛ اما تفاوت در نوع مدیریت و نگاه به زیرساخت‌ها، فاصله‌ای عمیق میان این دو ایجاد کرده است.

تا زمانی که ورزشگاه در ایران صرفاً یک سازه بتنی برای برگزاری مسابقات تلقی شود و نه یک سرمایه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، نمی‌توان انتظار داشت که فوتبال ایران از چرخه فرسودگی و عقب‌ماندگی خارج شود. احترام به هوادار از سکوهای ورزشگاه آغاز می‌شود؛ همان جایی که فوتبال در آن نفس می‌کشد و هویت خود را بازمی‌یابد.

آسیب‌شناسی وضعیت ورزشگاه‌های ایران

در سوی دیگر این معادله، ایران قرار دارد؛ کشوری که فوتبال در آن نه یک سرگرمی، بلکه بخشی از هویت اجتماعی و فرهنگی مردم است. اشتیاق وصف‌ناپذیر میلیون‌ها هوادار ایرانی به فوتبال، در تضادی آشکار با وضعیت ورزشگاه‌های کشور قرار دارد؛ ورزشگاه‌هایی که نه‌تنها فاصله‌ای چشمگیر با استانداردهای بین‌المللی دارند، بلکه در بسیاری از موارد، ابتدایی‌ترین حقوق تماشاگران را نیز نادیده می‌گیرند.

ورزشگاه آزادی تهران، به‌عنوان مهم‌ترین و نمادین‌ترین مجموعه ورزشی کشور با ظرفیتی نزدیک به هشتاد هزار نفر، شاید روشن‌ترین نمونه این چالش ساختاری باشد. آزادی، یک دارایی عمومی و تحت مالکیت وزارت ورزش است و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، با وجود تمام جایگاه و محبوبیتشان، چیزی جز مستأجرانی بدون اختیار در این مجموعه نیستند.

نبود مالکیت واقعی، انگیزه هرگونه سرمایه‌گذاری بلندمدت را از میان برده است. طبیعی است که هیچ باشگاهی حاضر نباشد صدها میلیارد تومان برای بازسازی مجموعه‌ای هزینه کند که مالک آن نیست و هیچ تضمینی برای بهره‌برداری بلندمدت از آن ندارد.

حاصل این ساختار معیوب، امروز به‌وضوح قابل مشاهده است؛ سکوهای فرسوده، صندلی‌های شکسته، سیستم‌های روشنایی و صوتی مستهلک، سرویس‌های بهداشتی نامناسب و ناتوانی در ارائه ابتدایی‌ترین خدمات به تماشاگران، تنها بخشی از مشکلات این ورزشگاه هستند.

واقعیت تلخ‌تر آن است که امروز دو سال از آخرین باری که چمن ورزشگاه آزادی میزبان یک مسابقه بوده می‌گذرد و فوتبال ایران حتی از همین امکانات نیمه‌جان نیز محروم مانده است. در این میان، تعمیرات ورزشگاه نیز غالباً نه بر اساس یک برنامه علمی و پیشگیرانه، بلکه به‌صورت واکنشی و مقطعی انجام می‌شود؛ آن هم معمولاً در آستانه مسابقات مهم یا تحت فشار کنفدراسیون فوتبال آسیا.اما چالش زیرساختی فوتبال ایران تنها به ورزشگاه آزادی محدود نمی‌شود.

در اصفهان، ورزشگاه نقش‌جهان پس از چندین دهه تأخیر به بهره‌برداری رسید، اما همچنان با چالش‌های متعدد اجرایی و ساختاری روبه‌رو است. در تبریز نیز ورزشگاه یادگار امام، به دلیل جانمایی نامناسب در حاشیه شهر و فقدان زیرساخت‌های کارآمد حمل‌ونقل عمومی، رفت‌وآمد را برای ده‌ها هزار هوادار پرشور فوتبال به تجربه‌ای فرسایشی و کابوس‌وار تبدیل کرده است.

از سوی دیگر، ورزشگاه‌های قدیمی و خاطره‌انگیزی مانند تختی و شیرودی تهران نیز یا به ویرانه‌هایی متروک تبدیل شده‌اند یا بدون کوچک‌ترین برنامه‌ای برای حفاظت از هویت تاریخی و حافظه جمعی فوتبال ایران، در مسیر نابودی قرار گرفته‌اند.

ریشه‌های یک شکاف عمیق

بررسی تطبیقی زیرساخت‌های فوتبال ایران و انگلستان، به‌خوبی ریشه‌های این فاصله عمیق را آشکار می‌کند.

در انگلستان، ساختار مالکیت ورزشگاه‌ها عمدتاً خصوصی و مبتنی بر باشگاه‌ها است؛ اما در ایران، مدیریت دولتی و وابستگی به منابع نفتی همچنان بر فضای ورزش کشور سایه انداخته است.

در فوتبال انگلیس، ورزشگاه یک دارایی اقتصادی محسوب می‌شود و باشگاه‌ها برای افزایش درآمد، ناگزیر به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها هستند. اما در ایران، باشگاه‌هایی که مالک ورزشگاه نیستند، عملاً هیچ انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری ندارند و نتیجه این چرخه معیوب، توقف کامل توسعه زیرساخت‌ها است.

تفاوت‌ها تنها به مساله مالکیت محدود نمی‌شود. در حوزه نگهداری، باشگاه‌های انگلیسی از نظام‌های علمی و پیشگیرانه استفاده می‌کنند، در حالی که نگهداری از ورزشگاه‌ها در ایران عمدتاً به زمان بروز بحران موکول می‌شود.

در حوزه ایمنی نیز، استانداردهای ساختمانی فوتبال انگلستان پس از فاجعه هیلزبورو به‌شدت سخت‌گیرانه و الزام‌آور شدند؛ اما در ایران، استانداردهای حرفه‌ای بارها و بارها نادیده گرفته شده‌اند.در نهایت، شاید مهم‌ترین تفاوت به تجربه هوادار بازگردد.

در انگلستان، حضور در ورزشگاه به معنای تجربه یک روز کامل از تفریح، خرید، تعامل اجتماعی و استفاده از خدمات فرهنگی و رفاهی است. اما در ایران، هوادار ناچار است ساعت‌ها ترافیک، ازدحام، بی‌نظمی، کمبود امکانات و بی‌احترامی را تحمل کند تا در نهایت روی سکویی بنشیند که گاه حتی از ابتدایی‌ترین استانداردهای ایمنی نیز برخوردار نیست.

راه نجات؛ اصلاحات ساختاری به جای مسکن‌های مقطعی

خروج فوتبال ایران از این وضعیت چالش برانگیز، نیازمند تصمیم‌هایی جسورانه، بنیادی و بلندمدت است.

نخستین گام، واگذاری بلندمدت ورزشگاه‌های اصلی کشور به باشگاه‌ها، در قالب قراردادهای بیست تا سی‌ساله است. تنها در چنین شرایطی است که باشگاه‌ها می‌توانند برای توسعه زیرساخت‌ها برنامه‌ریزی کنند، سرمایه جذب کنند و از ظرفیت‌هایی مانند حق نام‌گذاری سکوها، تبلیغات محیطی و درآمدهای ناشی از بلیت‌فروشی بهره ببرند.

گام دوم، تدوین استانداردهای اجباری و غیرقابل‌چشم‌پوشی از سوی سازمان لیگ برای صدور مجوز حرفه‌ای است. هیچ باشگاهی نباید بدون برخورداری از زمین استاندارد، نور مناسب، سامانه الکترونیکی فروش بلیت، امکانات ایمنی و خدمات رفاهی اولیه، مجوز حضور در لیگ برتر را دریافت کند.گام سوم، تغییر نگاه به هوادار است.

تا زمانی که تماشاگر صرفاً به‌عنوان مصرف‌کننده بلیت تلقی شود، هیچ تحول پایداری رخ نخواهد داد. هوادار باید به‌عنوان شریک اقتصادی و مهم‌ترین سرمایه باشگاه شناخته شود. ورزشگاه‌ها نیز باید به فروشگاه‌های رسمی، موزه‌های باشگاهی، فضاهای تجاری، مراکز خدماتی و سامانه‌های حمل‌ونقل مدرن، از جمله خطوط اختصاصی مترو و اتوبوس، مجهز شوند.

احترام به فوتبال، از احترام به هوادار آغاز می‌شود

فوتبال در ایران یک سرمایه عظیم اجتماعی و یک عشق ملی است. میلیون‌ها نفر در سراسر کشور، با وجود مشکلات اقتصادی، محدودیت‌های زیرساختی و دشواری‌های متعدد، همچنان سکوهای ورزشگاه‌ها را پر می‌کنند و به مسابقات روح می‌بخشند.

اما ادامه این روند و تداوم بی‌توجهی به وضعیت ورزشگاه‌ها، چیزی جز بی‌احترامی آشکار به این سرمایه ارزشمند نیست.

تجربه فوتبال انگلستان نشان داده است که با وجود اراده مدیریتی، خروج دولت از بنگاه‌داری، مشارکت واقعی بخش خصوصی و احترام به کرامت هواداران، می‌توان ورزشگاه‌ها را از یک هزینه تحمیلی به یک فرصت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل کرد.

اکنون زمان آن فرا رسیده است که مدیران ورزش ایران، به‌جای ادامه چرخه فرسودگی، تعمیرات مقطعی و سیاست‌های کوتاه‌مدت، با الگوبرداری از ساختارهای موفق جهانی، به این دور باطل پایان دهند.

فوتبال ایران بیش از هر زمان دیگری به ورزشگاه‌هایی نیاز دارد که نه نماد فرسودگی، بلکه نشانه توسعه، احترام و افتخار ملی باشند

انتهای پیام/




پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.