چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

گفتگویی نتیجه بخش با همسر و 6 حرف حساب


نی نی بان: ازدواج موفق احتیاج به سعی و تلاش دارد و بدون تردید هر زوجی با هم اختلاف نظر خواهند داشت. از آن جا که بحث و مجادله بخشی از هر رابطه‌ای است، این شما هستید که با رفتار خود بر رابطه تاثیر می‌گذارید، که آیا با هم خواهید ماند یا در دراز مدت رابطه شما به طلاق ختم می‌شود. بحث کردن به شیوه‌ای درست به شما و همسرتان کمک می‌کند تا به آسانی مشکلاتتان را حل کنید و رابطه خود را در جهتی درست پیش ببرید.

 


گفتگویی نتیجه بخش با همسر و 6 حرف حساب


ما در این جا نکاتی را برای کمک به شما بیان خواهیم کرد.

 

قدم اول

 

 زمانی را برای صحبت کردن با یکدیگر در نظر بگیرید. زمانی که هم شما و هم همسرتان وقت کافی داشته باشید و بتوانید بنشینید و در خلوت با یکدیگر درباره مشکلاتتان حرف بزنید.

 

قدم دوم

 

 قبل از شروع هر بحثی، به این فکر کنید که می‌خواهید رابطه شما به چه سمتی پیش رود و نتیجه آن چه باشد. راه حل‌های مختلف را بررسی کنید و به این بیاندیشید که کدام یک بیشتر مورد قبول شما است.

 

قدم سوم

 

 به او گوش دهید. زمانی که همسر شما نظرات خود را بیان می‌کند، کلام او را قطع نکنید و به او اجازه دهید تا حرف‌های خود را تمام کند. واقعا به آن چه او می‌خواهد بگوید گوش دهید. طبق گفته روان شناس خانواده، تونی فیور، بسیاری از مردم واقعا به حرف‌های همسر خود گوش نمی‌دهند و به جای آن به دنبال جوابی برای حرف‌های او هستند. پس از آن که همسر شما افکار، نگرانی و احساسات خود را بیان کرد، آن چه شنیده‌اید را خلاصه با زبان خود بیان کنید تا مطمئن شوید حرف‌های او را به درستی فهمیده‌اید.

 

قدم چهارم

 

 افکار، احساسات و احتیاجات خود را بیان کنید. زمانی که خود را بیان می‌کنید به جای استفاده از کلمه «تو» از «من» استفاده کنید. زمانی که کلمه «تو» را به کار می‌برید، در واقع همسر خود را سرزنش می‌کنید، اما زمانی که از «من» استفاده می‌کنید، احساسات واقعی خود را بیان می‌کنید و این باعث می‌شود همسرتان شما را درک کند. برای مثال از گفتن این جمله خودداری کنید: «تو هیچ وقت به من گوش نمی‌دهی» به جای آن بگویید: «هنگامی که با تو حرف می‌زنم، احساس می‌کنم نادیده گرفته می‌شوم زیرا نسبت به حرف‌های من هیچ عکس‌العملی نشان نمی‌دهی. ممنون می‌شوم اگر هنگام حرف زدن، جواب من را بدهی» همچنین اهمیت دارد که تنها روی موضوع مورد بحث تمرکز کنید. از موضوع منحرف نشوید و به گذشته نیز باز نگردید.

 

قدم پنجم

 

مشکل را حل کنید. راه حل‌های مختلف را امتحان کنید. پیشنهادهای او را نیز قبول کنید و به طور خودکار تمام آنها را رد نکنید. راه حل نهایی برای هر کدام از شما باید مورد قبول باشد.

 

قدم ششم

 

راه حل را ارزیابی کنید. وقت دیگری را برای صحبت کردن درباره چگونگی اجرای راه حل ترتیب دهید. دکتر فیلیپس می‌گوید اگر راه حل آن طور که انتظار داشتید پیش نرفت، به دنبال راه حل‌های دیگری باشید.



همچنین مشاهده کنید