شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
وضعیت میكروبی آجیل و خشكبار
آجیل و خشكبار از دانه و میوههای حاصل از درخت، درختچه و گیاهان به دست میآیند كه به صورت خام یا بو داده و خشك مصرف میشوند. از این فراوردهها به صورت اجزای متشكله در فراوردههای قنادی، كیك شیرینی و بستنی و غیره استفاده میگردد. خشكبار و آجیلها منبع انواع مختلف میكروارگانیزمها میباشند كه ممكن است برخی از آنها از نظر بهداشت عمومی اهمیت داشته باشند.تعداد و نوع میكروارگانیزمهای موجود بستگی به شرایط برداشت میوه و دانه، طرز نگهداری و فرایند آنها دارد. از باكتریهائی كه از بادام و گردو جدا شدهاند میتوان جنسهای انتروباكتر، اشریشیا، باسیلوس، كلستریدیوم، پسودومونالس، لوكونوستك، استرپتوكوكوس، میكروكوكوس و انواعی از كورینه فرمها (خصوصا در بادام زمینی) را نام برد. كپكهای پنی سیلیوم، آسپرژیلوس و فوزاریوم اغلب از این فراوردهها جدا شدهاند. به طور كلی خشكبارهائی كه دارای پوسته سخت هستند دارای تعداد كمتری باكتری نسبت به فراوردههائی میباشند كه دارای پوست نرم میباشند. دانهها و میوههائی كه از مراتع و چراگاهها بر داشت میشوند امكان دارد آلودگی زیادی و به اشریشیاكلی داشته باشند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم افغانستان رئیسی گشت ارشاد پاکستان کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور بیمارستان سردار رادان سیل هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو تهران آفریقا قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی سایپا ایران خودرو ارز
خانواده فیلم سریال پایتخت تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری کتاب شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ همراه اول ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا زوال عقل پیری کاهش وزن سلامت روان داروخانه