پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
وضعیت میكروبی آجیل و خشكبار
آجیل و خشكبار از دانه و میوههای حاصل از درخت، درختچه و گیاهان به دست میآیند كه به صورت خام یا بو داده و خشك مصرف میشوند. از این فراوردهها به صورت اجزای متشكله در فراوردههای قنادی، كیك شیرینی و بستنی و غیره استفاده میگردد. خشكبار و آجیلها منبع انواع مختلف میكروارگانیزمها میباشند كه ممكن است برخی از آنها از نظر بهداشت عمومی اهمیت داشته باشند.تعداد و نوع میكروارگانیزمهای موجود بستگی به شرایط برداشت میوه و دانه، طرز نگهداری و فرایند آنها دارد. از باكتریهائی كه از بادام و گردو جدا شدهاند میتوان جنسهای انتروباكتر، اشریشیا، باسیلوس، كلستریدیوم، پسودومونالس، لوكونوستك، استرپتوكوكوس، میكروكوكوس و انواعی از كورینه فرمها (خصوصا در بادام زمینی) را نام برد. كپكهای پنی سیلیوم، آسپرژیلوس و فوزاریوم اغلب از این فراوردهها جدا شدهاند. به طور كلی خشكبارهائی كه دارای پوسته سخت هستند دارای تعداد كمتری باكتری نسبت به فراوردههائی میباشند كه دارای پوست نرم میباشند. دانهها و میوههائی كه از مراتع و چراگاهها بر داشت میشوند امكان دارد آلودگی زیادی و به اشریشیاكلی داشته باشند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی هلال احمر قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت سکه دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال جواد عزتی نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه انگلیس اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی