دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

آنچه در تفریحات از دست می دهید


آنچه در تفریحات از دست می دهید

اغلب كودكان بیش از آنكه با والدین و معلمین خود باشند, اوقات زیادی را با تلویزیون صرف می كنند تلویزیون می رود تا بر اوقات آزاد ما مسلط شود و جانشین مطالعه, بازی, ارتباطات اجتماعی و پیشرفت مهارت های ما گردد

تفریحات و سرگرمی نباید برای وقت تلف كردن یا وقت پركردن باشد، بلكه سرگرمی می تواند راهی برای بارور كردن و پیشرفت زندگی به حساب آید. انسان می تواند به خاطر سرگرمی ها فرد بهتری شود. فعالیت های تفریحی معین می تواند به برقراری تعادل و سلامتی در زندگی كمك كند. انسان نباید درباره لذت بردن از سرگرمی های خوب احساس غلطی داشته باشد. همه ما به یك اندازه به تمدد اعصاب لذت بخش و یك ترقی اخلاقی و معنوی در زندگی خود نیاز داریم. سرگرمی ها سابقاً شامل انواع خلاقیت ها و مراكز اجتماعی و فرهنگی می شد كه قادر بود به انسان كمك كند تا از لحاظ فكری، احساسی، جسمی و حتی روحی رشد كند. اینها چیزهایی در حد شوخی و سرگرمی بود كه یا بصورت كارهای ذوقی یا یك كار مفید و یا با هدف كسب درآمد انجام می گرفت.از جمله این برنامه ها سفرهای ماهیگیری یا اتراق در جنگل یا خارج شدن از شهر با خانواده بود. این انواع تفریحات فكری و جسمی را می توان به سایر جنبه ها هم بسط داد. مانند درك ارزش یك موسیقی خوب كه می تواند شامل فراگیری بهترین نوع موسیقی از سایر فرهنگ ها بشود و یا حضور در یك سخنرانی یا یك تئاتر خوب، كنسرت و یا موزه.

مواردی از تفریح

* شركت در ورزش ها و بازی ها.

* بدست آوردن اطلاعات با ارزش كه شما معمولاً آنها را می خواهید ولی در بدست آوردن آنها غفلت می كنید.

* استفاده كردن و یا مشاركت در مهارت ها، استعدادها و توانایی های دیگران.

* تجدید دیدارها و ارتباط مانند نوشتن نامه، تلفن زدن یا ملاقات های شخصی، تا روابط فامیلی و اجتماعی كه از آنها غفلت شده است تقویت شود.

* مطالعه یك كتاب خوب.

* رسیدگی به گل های باغچه یا كارهای خانه مثل كارهای چوبی، كنده كاری، گلدوزی، قلاب دوزی، بافندگی، آشپزی یا شیرینی پزی.

* استفاده از كلاس های درس یا رفتن به سفرهای علمی.

* كمك به كودكان با برنامه هایی كه بیشتر از برنامه های تلویزیون یاد می گیرند و به خاطرشان می ماند.

* شركت در فعالیت های خدماتی برای مدرسه یا اجتماع.

* كمك به افراد مسن یا همسایه ها در مواقع نیاز.

مردم هنگامی كه به این راهها فكر می كنند سعی در انجام آنها دارند تا بدین وسیله انسانی بهتر باشند. متأسفانه در این دوران بطور روزافزونی تكنولوژی الكترونیكی، كه انسان را به خمودی می كشاند، در حال افزایش است. هنر تفریح كردن، به عنوان یك وظیفه خانوادگی تقریباً نابود شده است. این برایمان آسان تر است كه اجازه دهیم چیزی یا شخصی ما را سرگرم كند.

بیشتر مردم در دو نسل گذشته در دام اشكال معینی از سرگرمی و تفریحات حرفه ای و تجاری گرفتار شده اند. آنها توجه نمی كنند كه ممكن است از رشد توانایی های مهم فردی خود غافل شوند. پیشرفت تكنولوژیكی كه می رود تا مسلط بر دنیای ما شود و میلیونها نفر را به طرف خودش جذب كرده است، تلویزیون می باشد. تلویزیون روش های تفریحات و سرگرمی و الگوهای زندگی تمام ملل جهان را تغییر داده است. با استفاده صحیح، تلویزیون می تواند یك واسطه شگفت انگیز برای آگاهی دادن، پیشرفت و توسعه زندگی باشد. همچنین می تواند درك ما و كودكان ما از دنیای اطرافمان را بالا ببرد. تلویزیون می تواند آگاهی های مهمی درباره وقایع، مردمان مختلف، تاریخ؛ هنرها، علوم و خصلت های خوب اجتماعی به ما بدهد ولی بطور متوسط كانال های تلویزیونی سعی در نادیده گرفتن چنین پیشرفتی دارند. اغلب مردم ساعات بسیاری را بدون اراده صرف تماشای تلویزیون می كنند.

اغلب كودكان بیش از آنكه با والدین و معلمین خود باشند، اوقات زیادی را با تلویزیون صرف می كنند. تلویزیون می رود تا بر اوقات آزاد ما مسلط شود و جانشین مطالعه، بازی، ارتباطات اجتماعی و پیشرفت مهارت های ما گردد.توانایی یك شخص (مخصوصاً یك فرد جوان) برای تمركز فكر، خواندن، نوشتن و فكر كردن به وضوح می تواند با دوره های طولانی مشاهده تلویزیون تأثیر منفی بپذیرد. مطالعه كتاب های خوب مهم است. برای اینكه آگاهی ما را افزایش داده و ما را با لغات بیشتر آشنا می كند. مطالعه به انسان كمك می كند كه ارتباط بین ایده های مجرد فهمیده شود، همانطور كه منطق انسان را هم توسعه می بخشد. این مسلم است كه موفقیت شما به عنوان یك دانش آموز مقدار زیادی بستگی به مجموعه لغاتی دارد كه می شناسید و همچنین آنچه كه هنگام مطالعه درك می كنید. اینكه چطور هنگام نوشتن می توانید استدلال كنید بستگی به لغات دارد و هیچ راهی برای شناخت بیشتر لغات وجود ندارد بجز مطالعه كردن. «با یادگیری نوشتن ،فكر كردن را می آموزید » مشاهده می شود توانایی دانش آموزان در فكر كردن افت كرده است. استدلال، منطق و توالی صحیح افكار در یك جریان اعمالی است كه به دنبال هم می آید و به وسیله تمرین مرتب در مطالعه و فكر كردن درباره چیزها تقویت می شود.


شما در حال مطالعه صفحه 1 از یک مقاله 2 صفحه ای هستید. لطفا صفحات دیگر این مقاله را نیز مطالعه فرمایید.