جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

انواع ماسک های میوه ای


انواع ماسک های میوه ای

● ماسک نعناع:
مقداری نعناع تازه را له کرده ویک قاشق سوپخوری روغن بادام شیرین به آن اضافه کنید تا بصورت خمیر درآید،بعد روی تمام صورت قرار داده پس از نیم ساعت با آب ولرم شسته وبعد …

ماسک نعناع:

مقداری نعناع تازه را له کرده ویک قاشق سوپخوری روغن بادام شیرین به آن اضافه کنید تا بصورت خمیر درآید،بعد روی تمام صورت قرار داده پس از نیم ساعت با آب ولرم شسته وبعد کمی گلاب بصورت بمالید، سپس از کرم تقویتی استفاده کنید.

ماسک گیلاس:

گیلاس حاوی ویتامین های زیادی است.آن را به تنهایی له کرده روی تمام پوست به مدت نیم ساعت قرار دهید، سپس با آب ولرم شسته وکمی گلاب بزنید.

ماسک زردآلو:

دو عدد زردآلوی رسیده را پوست کنده با مقداری کوبیده جوانه گندم ویک قاشق عسل مخلوط کرده خوب به هم بزنید تا به شکل خمیر در آید وروی تمام صورت بخوابانید پس از نیم ساعت شسته و کرم مرطو ب کننده به پوست بزنید.

ماسک موز:

دو عدد موز متوسط را با یک عدد چنگال له کنید (البته زیاد له نکنید در غیر اینصورت بسیار رونده و شل می شود) اگر مایل بودید مقداری عسل هم به آن اضافه کنید. بعد روی پوست صورتتان بمالید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس صورت خود را با آب سرد بشویید. (این ماسک را در یخچال نگهداری کنید.)

ماسک هویج :

۲ الی ۳ عدد هویج بزرگ را پخته و سپس له کنید. بعد ۴ قاشق عسل به آن اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. به آهستگی بر روی پوست خود بمالید و پس از ۱۰ دقیقه با آب سرد صورت خود را بشویید. ( آیا می دانستید: هویج میوه بومی افغانستان است. هویج اولین بار ۵ سال قبل از میلاد مسیح در نواحی مدیترانه کاشته شد و در قرن ۱۶ انواع هویج به اروپا و انگلستان معرفی شدند. هویجها در طبیعت وحشی عمل می آیند و سرشاز از ویتامین "A,C، ویتامین B" و پتاسیم می باشند.



همچنین مشاهده کنید