چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
شمعی زیبا همانند قندیل یخ
این نوع شمع در زمرهٔ شمعهای مورد علاقه میباشد و یک هنر قدیمی شمعسازی است. درست کردن این شمع احتیاج به مقداری سعی و کوشش دارد و این شمعها مدت زمان طولانی دوام خواهند داشت چونکه آنها هرگز درست نمیسوزند و بسیار ترد و شکننده میباشند و برای جلوگیری از شکنندگی آنها مقدار کمی میکروکریستال به موم اضافه کنید زیرا بدون این افزاینده شمع بسیار شکننده و کارکردن با آن مشکل میباشد. برای اینکه نتیجه کار شما بهتر جلوه دهد برای ساختن این نوع شمع از یک طشت آب ۱۴۴ لیتری که به اندازه کافی اقلاً ۶ متر عمق داشته باشد استفاده کنید.
- مواد و لوازم مورد نیاز:
یک شمع استوانهای یا مکعبی ساده که میتوانید خودتان بسازید (شمعهای قالبی) که بلندی آنها تقریباً ۱۰ تا ۵/۱۲ سانتیمتر باشد، ۴/۲ کیلوگرم موم پارافین با نقطه ذوب ۶۰ درجه سانتیگرا (۱۴۰ درجه فارنهایت)، ۳۴۱ گرم موم میکرو که پارافین را بیشتر قابل انعطاف میکند، ظرف برای ذوب کردن، قاشق چوبی، یک طشت بزرگ برای غوطهور کردن که باید به اندازه کافی بزرگ و عمیق باشد، یک بشقاب پهن (قالب پیتزا)
۱. موم میکرو را در ظرف ذوب حل کنید، پارافین را اضافه نمائید و تا ۷۷ درجه سانتیگراد (۱۷۰ درجه فارنهایت) حرارت دهید تا ذوب شود. ترکیب موم را در بشقاب بریزید و شمع استوانهای یا مکعبی را در وسط بشقاب قرار دهید. بشقاب را در ظرف آب سرد قرار داده تا سفت شود. وقتی که موم سفت شد شمع را جدا کنید که اکنون در بشقاب سفت و محکم به صورت قائم قرار دارد.
۲. توجه داشته باشید که درجه ذوب موم هنوز در ۷۷ درجه سانتیگراد (۱۷۰ درجه فارنهایت) باشد اگر از یک طشت بزرگ برای کارتان استفاده میکنید آنرا طوری قرار دهید که بتوانید خودتان هم بهراحتی در کنار آن بنشینید و یک جائی هم برای قرار دادن موم ذوب شده در کنار طشت داشته باشید، بالای شمع را بگیرید و یک سمت ته شمع را با آب در حدود یک زاویهٔ ۴۵ درجه قرار دهید.
۳. موم ذوب شده را روی لبه بریزید. یک حوضچه کوچک فرم میگیرد به آرامی و آهسته لبه را در داخل طشت آب فرو کنید، و همانطور که دارید کار میکنید آنرا بچرخانید و هرچه آهستهتر کار کنید موم سفتتر و محکمتر خواهد شد. موم در بشقاب به شکل یک تودهٔ پیچیده به هم سفت میشود. این روش ریختن موم و غوطهور کردن در آب را ادامه دهید تا شکل دلخواه خود را بهدست آورید.
۴. اطراف لبه را کمی بچرخانید و دوباره موم بریزید، این بار نزدیک ناحیه اول موم سفت شده است. ریختن و چرخاندن را تا زمانیکه نتیجه مورد دلخواه را بهدست آوردید ادامه دهید. شمع استوانهای یا مکعبی را روشن کنید و از نور درخشان و زیبائی که از لابهلای برآمدگیهای اطراف شمع منعکس میشود لذت ببرید.
۵. و زمانیکه شمع شما به پایان رسید حبابهائی شناور در آب میباشند و نباید نگران شوید میتوانید آنها را دوباره مورد استفاده قرار دهید، اما باید این کار را با دقت انجام دهید، این حبابهای موم محتوی آب میباشند و اگر آنها را حرارت دهید آبها از موم داغ خارج میشوند و خطرناک میباشد.
برای دوباره استفاده کردن از این مومها، این نکات را رعایت کنید:
حبابها را به وسیلهٔ صافی یا کفگیر از آب خارج کنید، آنها را روی یک سینی کم عمق قرار دهید و بگذارید به مدت چند روز بمانند تا زمانیکه سطح آنها بهطور کامل خشک شوند. سپس آنها را با وردنه یا یک شیئی نظیر آن روی آنها بکشید و آنها را قطعات کوچک ریز کنید (اگر آبی در آنها باشد از تکههای موم خارج میشوند) و آنها را در یک محل گرم قرار دهید تا بهطور کامل خشک شوند و اگر تکههائی از موم باقی مانده و نمیتوانید با این روش آنها را مورد استفاده قرار دهید آنها را دور بریزید و دوباره مورد استفاده قرار ندهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران بابک زنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب رهبر انقلاب شورای نگهبان
شهرداری تهران تهران سلامت هواشناسی پلیس سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی دلار ایران خودرو سایپا چین بازار خودرو قیمت طلا تورم مالیات
مسعود اسکویی تلویزیون سریال سینما موسیقی سعید آقاخانی سینمای ایران فیلم دفاع مقدس تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا گوگل نخبگان ویروس آیفون ماه نمایشگاه خودرو
خواب بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت چاقی داروخانه بارداری