چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

چای گل رز


چای گل رز

رزکه اغلب فصل گل‌دهی آن بهار تا اواسط تابستان است تنوع رنگی متفاوتی از سفید، صورتی، بنفش و قرمز داشته و عطر خوش آن بسیار دلنشین است.این گل از قدیم خواص دارویی فراوانی داشته …

رزکه اغلب فصل گل‌دهی آن بهار تا اواسط تابستان است تنوع رنگی متفاوتی از سفید، صورتی، بنفش و قرمز داشته و عطر خوش آن بسیار دلنشین است.این گل از قدیم خواص دارویی فراوانی داشته و از آن برای درمان بسیاری بیماری‌ها استفاده می‌شده است. با این حال چای آن نیز خواص درمانی دارد و به تازگی استفاده از آن رواج یافته است.چای گل رز سرشار از ویتامین C بوده و ویتامینB۳، ویتامین D‌ و ویتامینE فراوانی دارد.این نوشیدنی آرامبخش بوده و به دلیل افزایش میزان گردش خون به عنوان ضدافسردگی، فراموشی و برطرف کننده خستگی شناخته شده است.فلاونوئید، اسید سیتریک، فروکتوز، اسید مالیک، تانین و روی فراوان این نوشیدنی بدن را در برابر بسیاری عفونت‌ها مقاوم می‌کند.مصرف منظم دم کرده گل رز،‌ کلیه و مجاری ادرار را شست‌وشو داده و علاوه بر درمان عفونت مثانه بسیاری باکتری‌های طبیعی و لازم دستگاه گوارش را حفظ می‌کند.استفاده از چای گل رز در سیکل ماهیانه، درد را در این دوران کاهش می‌دهد. تنظیم سیکل ماهیانه و درمان برخی ناباروری‌ها با مصرف این نوشیدنی امکان‌پذیر است.چای گل‌رز که از مخلوط یک الی دو گل در یک فنجان آب جوش و جوشاندن آن به مدت ۳۰ دقیقه به دست می‌آید سموم بدن را دفع کرده، با افزایش میزان گردش خون، بسیاری اختلالات کبدی را درمان و عفونت‌های مجاری تنفسی را از بین می‌برد



همچنین مشاهده کنید