سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

جوش غرور جوانی


جوش غرور جوانی

جوش های غرور جوانی یک ضایعه فیزیولوژیک و طبیعی است که در بیش از ۹۵ درصد از افراد دیده می شود. علت واقعی آن استعدادهای وراثتی است که از پیشینیان به امانت گرفته شده است چنانچه جوش …

جوش های غرور جوانی یک ضایعه فیزیولوژیک و طبیعی است که در بیش از ۹۵ درصد از افراد دیده می شود. علت واقعی آن استعدادهای وراثتی است که از پیشینیان به امانت گرفته شده است چنانچه جوش غرور جوانی ملایم باشدو موجب لکه و چاله چاله شدن پوست نشود. نیازی به درمان نیست, اما غالب جوش های غرور جوانی نیازمند مراقبت ویژه اند.با رسیدن به سن بلوغ هورمون ها وارد بدن زن و مرد می شود که در افراد مستعد موجب بزرگ شدن غدد چربی پوستی و افزایش ترشح انان می شود در نتیجه یک سری از میکروب ها ی بی هوازی که به طور طبیعی در سطح پوست زندگی می کنند به جهت وفور مواد غذایی و ضعف سیستم بدنی افراد که ارثی است تکثیر یافته و موجب التهاب غدد چربی می شوند که به صورت دانه های سر سیاه, سر سفید, قرمز و جوش های چرکی ظاهر می شوند. معمولا دوران بیماری در هر شخص مربوط به خودش است یعنی ممکن است در یک شخص تا ۶۰ سالگی ادامه یابد و در دیگری به جهت خصوصیات وراثتی تا ۳۰ سالگی دوام داشته باشد بنابراین نمی توان پیش بینی کرد.

معمولا رژیم غذایی تاثیر زیادی از نظر علمی ندارد ولی مشاهدات بالینی نشان می دهد که تاثیر سوء مواد غذایی چرب و محرک در تشدید جوش ها موثر است. استرس, رطوبت بیش از حد, گرما, صابون های قلیایی باعث افزایش جوش ها می شوند و استفاده از صابون های اسیدی یک بهبودی نسبی روی ضایعات پوستی می شود. امروزه با ظهور داروهای جدید از مشتقات ویتامین A به نام الوتان و روآلوتان تحول عظیمی در درمان جوش های صورت ایجاد شده است. تجربیات نشان داده که می توان با این دارو بیماری را به نحو مطلوبی بهبودی بخشید ولی تاکید می شود این دارو باید زیر نظر پزشک تجویز شود.



همچنین مشاهده کنید