جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

زالزالک، آنتی اکسیدان قوی


زالزالک، آنتی اکسیدان قوی

زالزالک، گیاهی است که از قرون وسطی به عنوان دارو مصرف می کردند اگر چه این گیاه بومی کشور آمریکای شمالی است اما اکنون در سراسر جهان تولید می شود. به گزارش «Ask.com» این گیاه که سرشار از …

زالزالک، گیاهی است که از قرون وسطی به عنوان دارو مصرف می کردند اگر چه این گیاه بومی کشور آمریکای شمالی است اما اکنون در سراسر جهان تولید می شود. به گزارش «Ask.com» این گیاه که سرشار از ماده مغذی و آنتی اکسیدان است در تولید پوره، آب میوه، ژله، مربا، کیک و ... نیز استفاده می شود.

خواص:

زالزالک یک آنتی اکسیدان قوی است و مانع آسیب رسانی سلول های سرطان زا به بدن می شود.

آنتی اکسیدان موجود در آن، تغییرات ناشی از بیماری های مربوط به سن را کاهش می دهد.

ترکیبی به نام «Anthocyanoside» موجود در این میوه بینایی را تقویت می کند.

با عفونت مجاری ادرار مقابله می کند.

درصد بالای «Anthocyanins» در آن با ای کولی مقابله می کند.

«Pterostilbene» نوعی آنتی اکسیدان در این میوه، در کاهش کلسترول موثر است.

زالزالک مغز را از استرس محافظت می کند و تاثیر بیماری آلزایمر و یا اختلال مشاعر را کاهش می دهد.

رژیم غذایی سرشار از این میوه توانایی و قدرت حافظه را تقویت می کند.

«Kaempferol» موجود در این میوه خطر سرطان تخمدان در زنان را کاهش می دهد.

مصرف این میوه از بروز عوارض مربوط به اسهال و یبوست جلوگیری می کند.

تانین موجود در این میوه نقش منقبض کننده در سیستم گوارشی دارد و در کاهش التهاب موثر است.* این میوه با تقویت کردن دیواره های مویرگ ها و رگ های مقعد از بواسیر جلوگیری می کند.

زالزالک غذای عالی ضددیابت است و در کنترل و جلوگیری از این بیماری موثر است.

در کاهش وزن موثر است.

آنتی اکسیدان موجود در آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و در نتیجه مانع سرماخوردگی، تب و بیماری های ویروسی و باکتری های مسری می شود.

مصرف این میوه در کاهش چربی دور شکم نیز موثر است.

علاوه بر آن نشاط، تازگی و خوش خلقی ایجاد می کند.



همچنین مشاهده کنید