دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

بیفتک پروانس | طرز تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)


مواد لازم برای بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)
 
گوشت بدون چربی چرخ کرده نیم کیلو
سیر کوبیده 3-4 حبه
جعفری ساطوری شده نصف پیمانه
قارچ ساطوری شده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن زیتون  به میزان لازم
آرد سفید  به میزان لازم
نمک، فلفل  به میزان لازم

بیفتک پروانس | طرز تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)
طرز تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)
سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشکنید. نمک و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط کنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و در آرد بزنید. 2-3 قاشق روغن زیتون در تابه روی شعله داغ کنید و شامی ها را در روغن بگذارید. پس از 2-3 دقیقه برگردانید و پس از 2-3 دیگر بردارید. شامی ها را در دیس بچینید و باز اندکی نمک و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش کنید. داغ سر سفره ببرید.
نکات تکمیلی در مورد بيفتک پروانس

بيفتک پروانس جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بيفتک پروانس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیفتک پروانس ، طرز تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)