جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

رست بیف با تخم گشنیز


رست بیف با تخم گشنیز
مواد لازم:
۴ عدد استیك ۱۸۰ گرمی گوشت گوساله
۵۰ گرم گشنیز كوبیده
۵۰ گرم دانه فلفل (كوبیده)
حدود ۲ قاشق چایخوری نمك
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
۴۰ میلی لیتر روغن زیتون
۱۰۰ گرم موسیر
۲۰ گرم آویشن تازه
۸۰ میلی لیتر سركه
۱۲۰ میلی لیتر آب گوشت
۱۰۰ گرم پیاز
۱۰۰ گرم ژامبون گوساله
۱۰۰ میلی لیتر آب مرغ
۴ عدد گوجه فرنگی
گوشت را كه كمی نمك، فلفل و تخم گشنیز روی آن پاشیده اید در گریل قرار دهید و با حرارت متوسط بپزید تا زمانی كه تا حد مطابق با ذائقه شما مغزپخت شده و روی آن كمی قهوه ای رنگ و برشته شود. در این مدت پیاز را خلال كنید و با روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا نرم شود. ژامبون را اضافه كنید و كمی دیگر تفت دهید. آب مرغ را اضافه كنید و بگذارید آهسته بجوشد.گوجه فرنگی ها را ۱۰ ثانیه زیر آب داغ بگیرید و سپس پوست آنها را جدا كنید. هر یك را به چهار قاچ برش بزنید و در سینی فر چیده، كمی نمك و فلفل و تخم گشنیز یا سبزی خشك معطر روی آنها بپاشید. اندكی روغن زیتون روی گوجه فرنگی ها ریخته و آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید.موسیر را با كمی روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سركه را به آن بیفزایید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس آب مرغ و آویشن را اضافه كنید و بگذارید كمی دیگر بجوشد تا اندكی غلیظ شود. نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسب كشیده و به صورت قطعات باریك ببرید. گوجه فرنگی ها را در یك طرف آن و مخلوط ژامبون را در سوی دیگر بریزید. سس سركه و موسیر را روی غذا بریزید و با چند برگ آویشن تزئین كرده سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید