پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
گوشت سرخ شده
● مواد لازم:
گوشت بدون استخوان=۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده=۱ عدد بزرگ
سیب زمینی=۳ عدد
هویچ=۳ عدد
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
دارچین=یک قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت انگشتی تکه تکه می کنیم و در قابلمه می ریزیم و با دو لیوان آب روی اجاق گاز با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا نیم پز شود.سپس زردچوبه و دارچین و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی اجاق بماند تا خوب پخته شود. یک پیاز را جداگانه در ظرفی خلال می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت پخته شده را به پیاز اضافه می کنیم و کمی گوشت را با پیاز تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.سپس سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه می کنیم تا سس کمی با گوشت تفت داده شود.سیب زمینی و هویچ را به صورت خلالی می بریم.سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ می کنیم و هویچ ها را در آب می پزیم.گوشت را در ظرف می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده و هویج آن را تزئین می کنیم.
رابعه
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه تهران روز معلم پلیس اصفهان سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو سایپا کارگران تورم
نمایشگاه کتاب سریال جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین نتانیاهو ترکیه یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تماس تصویری هواپیما تبلیغات اپل تلفن همراه گوگل همراه اول آیفون ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن دیابت بیماری قلبی مسمومیت داروخانه