یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کنتاکی مرغ


کنتاکی مرغ
● مواد لازم :
▪ فیله مرغ= ۱ کیلوگرم
▪ آرد= ۳۰۰ گرم
▪ تخم مرغ= ۳عدد
▪ آرد سوخاری= ۲۵۰ گرم
▪ روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن
▪ سبزیجات برای تزئین
● طرزتهیه:
فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم فیله ها را در آرد می غلطانیم سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم.

http://www.kadbanooo.blogfa.com/post-۴۰.aspx


همچنین مشاهده کنید