یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
خورش آلو مُسمی
● مواد لازم:
▪ گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم؛
▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛
▪ پیاز متوسط: ۵ عدد؛
▪ آلو بخارا: ۱۵۰ گرم؛
▪ آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری؛
▪ شکر: ۶ قاشق غذاخوری؛
▪ روغن: به میزان لازم؛
▪ نمک، زردچوبه و ادویه: به میزان لازم؛
▪ زعفران دم کرده: ۲ قاشق مرباخوری؛
▪ جعفری، ترب و گوجه فرنگی: برای تزئین.
● طرز تهیه:
گوشت را به تکه های درشت (۵ در ۵ سانتی) بریده و با یک عدد پیاز، زردچوبه، ادویه و کمی روغن سرخ می کنیم. سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.
هویج ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه می کنیم. در آخر آبلیمو، شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.
خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان آمریکا انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ حسن روحانی دولت سیزدهم دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی قتل سامانه بارشی شهرداری باران آموزش و پرورش یسنا سلامت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو یارانه قیمت خودرو بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما کتاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر مهدی طارمی سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس
باتری اپل گوگل آیفون سامسونگ پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین دیابت بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس