جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
کیک شکلات
۲۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)- ۲۵ گرم شكلات تلخ برای تزئین- ۱۷۰ گرم شیر تغلیظ شده- ۳۰۰ گرم بیسكویت سبوس دار (دیجستیو)- ۱۲۵ گرم مغز فندق بوداده. شكلات را با حرارت دادن در مایكروفر یا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب كنید و شیر تغلیظ شده را با شكلات مخلوط كنید. مغز فندق و بیسكویت ها را خرد كنید. قطعات فندق و بیسكویت را به مخلوط شكلات اضافه كنید. این مخلوط را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه بریزید و در یخچال قرار دهید تا یك شب بماند. پس از اینكه شكلات كاملاً سفت شد آن را از قالب خارج كنید و به صورت برش های باریك ببرید. شكلاتی كه برای تزئین كنار گذاشته بودید رنده كنید و رنده شكلات را روی كیك شكلات بریده شده بریزید و سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
خودرو مسکن ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس فرانسه اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
پرسپولیس استقلال سردار آزمون بارسلونا بازی ژاوی فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن