جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کیک شکلات


کیک شکلات
۲۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)- ۲۵ گرم شكلات تلخ برای تزئین- ۱۷۰ گرم شیر تغلیظ شده- ۳۰۰ گرم بیسكویت سبوس دار (دیجستیو)- ۱۲۵ گرم مغز فندق بوداده. شكلات را با حرارت دادن در مایكروفر یا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب كنید و شیر تغلیظ شده را با شكلات مخلوط كنید. مغز فندق و بیسكویت ها را خرد كنید. قطعات فندق و بیسكویت را به مخلوط شكلات اضافه كنید. این مخلوط را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه بریزید و در یخچال قرار دهید تا یك شب بماند. پس از اینكه شكلات كاملاً سفت شد آن را از قالب خارج كنید و به صورت برش های باریك ببرید. شكلاتی كه برای تزئین كنار گذاشته بودید رنده كنید و رنده شكلات را روی كیك شكلات بریده شده بریزید و سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید